Arama sonuçları: *

• Users: Fabio
  • Order by date
  1. Fabio

S22 telefonumda spotify donma sorunu

Herkese iyi günler arkadaşlar. S22 telefonumda 9 aydır kullanıyorum sorunsuz şekilde ama son 3 aydır Spotify girdiğim zaman bazen telefonumda donma oluyor Spotify ara yüzü telefon duvar kâğıdı oluyor ve ana ekranda gezilebiliyorum ama hiçbir uygulamaya girmiyor, ayarlara girmiyor telefon yeniden...
  2. Fabio

Asus TUF Gaming A15 FA507-NU-LP052 için 2500-2000TL civarında SSD Önerisi

Nasıl öyle bir şey olabilir ekran herz çalışmasi yazılımsal bir şey donanimsal değil ki o yüzden ekranda sorun varsa ya hiç çalışmaz yada çalışır driver güncelleme tavsiye ederim yada Asus müşteri hizmetleri aramanı tavsiye ederim
  3. Fabio

HP Victus 15-FA1035NT 7N9V4EA VS ASUS TUF GAMING A15 FA507NU-LP052

Knk bir şey sorcam bende de aynı PC var böyle PC ye çok yüklenince ısınınca içinden çıt çıt diye sesler geliyor şey gibi içindeki plastik sıcaktan genleşir gibi ses Bir defa Felan aynı şekilde PC yükten çıkınca soğurken de çit ses çıkarıyor sizce bu normal mi sende de oluyor mu yoksa ben mi çok...
  4. Fabio

Asus TUF Gaming A15 FA507-NU-LP052 için 2500-2000TL civarında SSD Önerisi

Knk bir şey sorcam bende de aynı PC var böyle PC ye çok yüklenince ısınınca içinden çıt çıt diye sesler geliyor şey gibi içindeki plastik sıcaktan genleşir gibi ses Bir defa Felan aynı şekilde PC yükten çıkınca soğurken de çit ses çıkarıyor sizce bu normal mi sende de oluyor mu yoksa ben mi çok...
  5. Fabio

Memtest64 sırasında donuyor ve kasıyor.

Çok teşekkür ederim siz de çok yardımcı oldunuz bana sağolun şimdilik kafanda soru işaretleri kalktı diyebiliriz biraz daha içim rahat zamanla zaten pek de kafaya takmam şuan yeni olduğu için biraz fazla kafaya takıyorum bence o sesler birazcık korkuttu sadece o kadar onun da korkma sebebim...
  6. Fabio

Ku Kullanıma engel değil ama uzun süredir para biriktirip aldığım hayalim bir nevi o yüzden biraz fazla tedirgin oluyorum bazı durumlarda bide Yeni aldım ya hemen üzerine o ram olayları olunca korktum açıkçası
  7. Fabio

bir şey sormak istiyorum usta PC böyle biraz yük altında girince kasa içinden çıt diye ses geliyor yada tekrardan fanlar yavaşlayın yükten çıkınca tekrardan çit ses geliyor az önce de PC kapattım yine içinden çıt ses geldi ama bu içindeki plastik bir şey sanki ısınıp genleşmesi ile alakalı bir ses...
  8. Fabio

Usta ben o zaman vermiyorum ramlari dursunlar uğraşmayayim şimdi tekrar onunla verecekler kasayı açıp sokecekler Felan
  9. Fabio

Ben ram almak için gittim bayi ye ram verdiler ben daha önce açmadığım için laptop kasasını bide 5 günlük cihaz zarar vermek istemedim o yüzden siz takarmisiniz diye rica ettim onlar da takip verdiler ayrı takma parası bile almadılar üstelik çok şaşırdım kuşkulandim da sonra eve gelince şans...
  10. Fabio

Hâlâ kafamdaki soru işareti şu neden benim PC ikinci el ram alıp iki tane sıfır ram taktılar bu onlar için zarar ettirecek bir şey üstelik üzerine fazla para da almadılar tek ram parası aldılar öğrenciyim diyince indirim bile yaptılar bu kadar iyilik çıkarsız karşılıksız neden yapsınlar ki ve en...
  11. Fabio

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz sayenizde yaptım yoksa bu kadar uğraşmaazdim yada yarın gidip uğraşıp orijinal ram alırdım tekrardan
  12. Fabio

3. Test de bu şekilde eğer hiç hata vermezse ramlar kesin olarak orijinal ve sorunsuz diyebilir miyiz ustam 1701632560 Ustam test bitti sonuçlar şu şekilde İçim şuan tam şekilde yüzde yüz rahat etmeli midir ramlar kesin olarak orijinal ve sağlam olduğuna dair yada yinede gidip orijinal ram...
  13. Fabio

İnşallah vermez eğer hata vermezse yarın gidip orijinal ram almama gerek yok değilmi tekrar PC kasası açılacak Felan
  14. Fabio

Bekleyeceğim sonuna kadar inşallah son anda hata vermez çok üzülürüm çünkü bu kadar iyi gidip
  15. Fabio

İkici part tamamladı şuan 3. Part geçti ustam
  16. Fabio

Zaten ddr5 yeni bir ram türü olduğu için ne kadar fazla kullanılmış olabilir zaten ikinci el olsa bile sonuçta
  17. Fabio

İlk test bitti bu şekilde ama içim rahat etsin diye sonuna kadar beklemek istiyorum gereksiz ise şimdi çıkabilirim 1701627232 İkici el takmış olabilirler o yüzden korkmuştum açıkçası
  18. Fabio

Yukarıda sleeping yazıyor sürekli geri sayım yapıyor normal bir şey mi bu bide ramlar evet yeni aldım ama ikinci el takmış olabirlermi diye de Korkuyorum çünkü bana söylemeden Kendi kafalarına göre yaptıkları için
  19. Fabio

Kapatmak için Ctrl alt del mi yapmam gerekiyor
  20. Fabio

Hangisini seçmen gerekiyor 1701625538 İkici sıradaki tıkladım direk buraya attı normalde menü geçip oradan seçmen gerekmiyor mu ?
Geri