Arama sonuçları: *

1. R

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

bilmiyorum hocam şansımı denedim %60 vergi de öderdim ama çıkmadı yani 32 dolar ödedim sadece satın alırken
  2. R

Ben zaten gümrükte takılan ekiple aynı zamanda almadım hocam 29 haziranda aldım bugün geldi arkadaş vergiyle ilgili geldiğinde bilgilendirir misin dediği için yazdım Ama 29 haziranda satın alırken fatura düzenlenmesi için yazmıştım sağolsunlar düşük göstermişler vergi çıkmadı
  3. R

Geldi hocam ürün vergi de çıkmadı
  4. R

29 haziranda satın aldım 1 temmuzda kargoya verildi
  5. R

Daha ulaşmadı yarın gelecekmiş göreceğiz
  6. R

Geliyo sanırım ben de konuyu geç görüp şansımı denedim
  7. R

Hangi tableti almaliyim

Honorun kalemi nerden buldunuz ben de tablet almayı düşünüyorum honorun kendi kalemini bulamadım bir türlü
  8. R

4000 TL monitör önerisi

ben de onun için mesaj attım sabah ama ne zaman dönüşler olur sence
  9. R

Organik kimya bilenler yardım edebilir mi?

Sonra hocana filan sorarsan burda bana da söyle de bakalım lise bilgilerim hala çalışıyo mu
  10. R

Organik kimya bilenler yardım edebilir mi?

sek bütil siklobütan olabilir
  11. R

Dying Light 2 oynarken %100 CPU kullanımı.

var arkadaşla coop oynuyoruz arkamıza bakmadan koşuyoruz
  12. R

İnce Hesap Xbox Wireless Kontrol Gaming Gecesinde

hayırlı olsun güle güle kullan
  13. R

İnce Hesap Xbox Wireless Kontrol Gaming Gecesinde

ben geçen hafta isviçrede media markttan aldım 2 sene garanti verdi
  14. R

Yardım Thermalright Peerless Assassin 120 SE sıcaklık

4450 mhz yazıyor 1705746737 T Teşekkür ederim
  15. R

Yardım Thermalright Peerless Assassin 120 SE sıcaklık

Merhaba iyi hafta sonları bugün yeni aldığım başlıktaki soğutucunun montajını yaptım bir oyunda denedim ama sıcaklık değerlerini sormak istedim.The divisionda 58 60 derecelerde seyretti oyun boyunca normal midir sıcaklık değerleri yoksa takarken yanlış herhangi bir şey yapmış olabilir miyim...
  16. R

Thermalright Peerless Assassin 120 SE 1317 TL

yarın akşam takıcam inşallah olur
Geri