Arama sonuçları: *

1. A

Windows 11 Mavi Ekran System Service Exception Hatasi

Dediklerini su an yapiyorum hocam bitince geri donus saglicam tesekkur ederim 1736772354 Hocam dediklerinizi yaptim malware kisminda bir sey cikmadi. SFC kisminda da bir sey cikmadi. Revo ile demis oldugunuz AMD surucusunu kaldirdim onu da anakart in kendi sitesinden indirmistim eger yine bi...
  2. A

Windows 11 Mavi Ekran System Service Exception Hatasi

Arkadaslar merhaba yaklasik olarak 3-4 gundur mavi ekran hatalari ile ugrasiyorum birkac kez kernel security check failure hatasi aldim onu cozdum format attim ancak su an System Service Exception Hatasi almaktayim. Kernel security check failure hatasinin minidump dosyasi yok format attigimdan...
  3. A

Modem Splitter Ethernet Tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar bir süredir modem splitter ethernet cihazı arıyorum ancak hangi modeli alacağıma karar veremiyorum giriş seviyesinde bir ürün alacağım ev içi kullanım amaçlı max. 400 500 civarı bir bütçem var. Şu an kullanmakta olduğum internetim 100mbps. Tavsiyeleriniz için şimdiden...
  4. A

Acer Predator Helios 300 Jak Girişi Mikrofon Algılamama Sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba yaklaşık 6 aydır helios 300 kullanıyorum ve bu sorun ürünü aldığımdan beri var.Pc nin jak girişine mirofonlu kulaklık takıldığı zaman kulaklığı algılıyor ancak mikrofonu algılamıyor onun yerine kendi dahili mikrofonarını kullanıyor dc,zoom ve vb. programlarda. Sonuç...
  5. A

8000 tl yayın,oyun ve montaj için sistem önerisi

linkte sıkıntı var.404 hatası veriyor
  6. A

8000 tl yayın,oyun ve montaj için sistem önerisi

8000 tl'lik bütçem var belki çok az da olsa biraz üstüne çıkabilirim.Bilgisayar yoğun olarak yayın ve montaj işinde kullanılacak bazende autocad gibi programlar için kullanılacak.Sisteme monitör dahil olmayacak ve parçaları sıfır almayı düşünüyorum yani ikinci el toplamayacağım.Şimdiden öneriler...
  7. A

6500-7000 TL arası Oyun ve çizim bilgisayarı

pch s class da r5 2600x var r5 3600 ile arasında oyunlarda farklar var diye biliyorum. En az bir 6-7 fps ama aralarında 270 tl var değer mi ?
  8. A

rtx 2070 ile rx 5700xt arasında kaldım performansları yaklaşık aynı
  9. A

Mühendislik öğrencisiyim çizim programlarını,render ve aynı zamanda rahat bir şekilde oyunda oynayabileceğim bir bilgisayar almak istiyorum.Monitör dahil olmayacak ve sorun olmazsa güncel parça tavsiye edilebilir mi ? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
  10. A

6500-7000 tl arası oyun ve çizim bilgisayarı

teşekkürler değerlendirip geri dönüş yapıcam
  11. A

6500-7000 tl arası oyun ve çizim bilgisayarı

Merhabalar mühendislik öğrencisiyim derslerim için bir bilgisayara ihtiyacım var (çizim programları vb.) elimdeki laptop bu programları kaldıracak düzeyde değil aynı zamanda oyunda oynayabileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum.Monitör dahil olmayacak elimde hali hazırda bir monitörüm...
Top Bottom