Arama sonuçları: *

• Users: sweyz
  • Order by date
  1. S

207 1.6 thp gt 100 binde trameri yok bu araba alınır mı?

bu araba orjınal km arabada çok sorun yaşarmıyım duzenlı her ay bakım yaptıran biriyim yardımcı olurmusunuz 207 2008 model
  2. S

Yardım Rust FPS sorunu yaşıyorum yardım eder misiniz

benım altta yazanlar seklınde işlemcı yuksek oldugu ıcın server server degısıyor ama genelde ortalama 150 fps diyeiblirim bazı sunucularda 200 180 arası değişiyor
  3. S

Yardım Rust FPS sorunu yaşıyorum yardım eder misiniz

sunucudan sunucuya değişiyor sen eskş bılgısayarında 800 kısılık sunucuda kac fps alıyodun sımdıkı pc de kac alıyosun rust fps konusunda bıraz sıkıntılı bır oyun
  4. S

4060 i5 12600 kf h610m ddr5 ile erkan kartı takası

elimde gigbyte 4060 windowsforce i5 12600 kf h610-m anakart var bunları yuksek bır ekran kartı ıle takaslamak ıstıyorum nerden nasıl yapabılırım üstüne bıraz parada ekleyebılırım
  5. S

İŞ İÇİN TABLET ÖNERİSİ

çalıştığım şirket için bir tablet almam gerekiyor fiyat bandı yok ama çok yüksek olmazsa iyi olur android olması gerekiyor önerebilceğiniz tabletler varsa atarmısınız
  6. S

Razer stream controller 7000 TL'ye alınır mı? elgatolara göre fiyatı çok iyi

razer stream controller alınır mı? kullanan varmı aranıza veya bilgi sahibi olan
  7. S

Arc raiders key için site önerisi

eneba diye bir site var hocam orda ındırım kodu da var AKSRAİDERS
  8. S

Bu sistem İkinci el 750€ alınır mı

bence alınır 1080 her türlü satarsın işlemci gayet yeterli ramlar zaten bi ksımını cıkarıyor pc nın aynı zamanda kasada iyi sıvı soğutucu larak ta iyi bir marka kullanılmış kasadakı tek eksık ekran kartı fps oyunları oynuyorsan almana bile gerek yok 3060 tan daha iyi bir ekran kartı sadece yeni...
  9. S

Yardım Ryzen 7 9800x3d ovecloock performansı bronz silver gold platinum

yanıtın için teşekkür ederim
  10. S

Yardım Ryzen 7 9800x3d ovecloock performansı bronz silver gold platinum

Merhaba ryzen 7 9800x3d işlemci aldım anakartım msi pro x870-p ekran gartım 4060 32 gb ddr5 5200 mhz ramim var ve amd işlemcilerde silikon iyiliği için bir sınıflandırma varmış bronz gold diye ve ben bunu nasıl anlarım nasıl test edebilirim yardımcı olarbilirmisiniz sıvı soğutucumda var skadi...
  11. S

Monster biostan dgpu açtım ekran gelmiyor

Dgpu yu açtıktan sonra PC aciliyor ama ekrana hiç birsey gelmiyor
  12. S

10 k ya oyuncu monitoru

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2524h-25-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,318068830.html https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g4-ls25bg400euxuf-25-1ms-240hz-fhd-hdr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html hangi monitoru almalıyım yardım edin lutfen
  13. S

20 bin tl laptop önerisi

20 bin tl laptop önerisi
  14. S

get mobilden iphone 11 pro max 64 gb

get mobilden iphone 11 pro max 64 gb aldım ama kotu bır telefon gelmsınden korkuyorum
  15. S

csgo bıcak itemi satıcam eft iptalı ile ilgili soru

csgo da bir bıcak satıcam ve satıcı bana parayı atıcak eft ile para m hesaba gectikten sonra parayı gerı alabılırmı?
  16. S

lens alıcamda futbol için senelık almak ısıtyorum onerısı olan varmıdır?

lens alıcamda futbol için senelık almak ısıtyorum onerısı olan varmıdır?
  17. S

max 1500 tl mouse önerisi

teşekürler
  18. S

diğerlerine göre ucuz olmasının sebebi neri acaba
  19. S

glorius model o wirles tan iyi sensöre mi sahip?
Geri