Arama sonuçları: *

• Users: mrsyh
  • Order by date
  1. M

Bilgisayarımda darboğaz sorunu var nasıl çözebilirim ?

1682329512 Optimizasyonu iyi olan oyunda denedikten sonra deneyimimi buraya aktaracağım.
  2. M

Bu sorunla alakalı sizin de düşüncenizi merak ediyorum. Bu durum takıntı haline geldi çünkü. Yardımcı olur musunuz ?
  3. M

Gpu driverları zaten hep güncelliyorum da yine de işlemci kullanımı aynı. Ekran kartı kullanımı da sürekli %olarak oynuyor
  4. M

Bide ben youtube üzerinden videolara baktım ekran kartı %100 kullanımı ayarları diye. Bu ayarları yapmak ne kadar sağlıklı bilginiz varmış?
  5. M

Sizin bileşenleriniz neler 1682311748 Sürücü güncellemelerini yapıyorum sürekli de driverları nasıl kontrol edebilirim? onu bilmiyorum
  6. M

Bilgisayar teknikeri birisine sormuştum anakartım mikro olduğu için işlemci de 6 çekirdek 12 thread olduğu için anakartın işlemciyi düzgün çalıştırmadığını söylemişti. Yeni anakart almam lazım mı acaba diye foruma danışmak istedim.
  7. M

Yani şimdi ets2 gibi bir oyunda %2-8 arası işlemci kullanımı normal mi? Ben böyle Bi işlemci kullanımı youtube videolarında hiç görmedim
  8. M

Merhaba arkadaşlar Bilgisayarımda Ets 2 en yüksek ayarlarda oynarken bazı şehirlerde ve bölgelerde ekran kartı kullanımı ve işlemci kullanımının düştüğünü görüyorum. Hatta işlemci kullanımı genel olarak her oyunda %2-8 arasında kullanılıyor. Ekran kartı da Ets 2 de bölgelere göre %30 a kadar...
Top Bottom