Arama sonuçları: *

1. C

Kick Yayınları İçin Ekip ve Yayın Arkadaşları Arıyoruz!!!

Merhaba, Kick’te IRL + oyun + sohbet ağırlıklı yayınlar yapıyoruz. Yayınlarda bana uzaktan yardımcı olacak Ekip ve yayın arkadaşı arıyoruz. +18 yaşında Oyun ve sohbet yayınlarında aktif olabilecek Şakalara alınmayacak, ortamın mizahına ve temposuna ayak uydurabilecek İletişim/Discord ...
  2. C

Streamer'lara biraz fazla içerlenmiş gibisin. Ayriyeten 4-6 saat youtube izlediğine Eminim. XD
  3. C

Fps Ağırlık'lı oyunlar oynamıyoruz. Her gün Farklı Oyunlar Oynamaya Çalışıyoruz.
  4. C

https://kick.com/iakhos
  5. C

GSOPĞKGPSPGĞSKPHKSPHKS 1767978555 70-120 Arası İzleyici var. 10-20 Arası aktif chater 1767978593 Düşüncene Saygı Duyuyorum
  6. C

Sohbet , Muhabbet Etmek için birde Sigorta Yapalım istersen.
  7. C

Normal şeklilde Discord da dönücek arkadaş ortamı muhabbetleri , yayına çıkmaktan utanmayacak Kişiler arıyoruz. İstediğimiz şeyler herkeste bulunan şeyler zaten Bu konuyu neden bu kadar eleştirme isteği duydunuz anlamadım
  8. C

Maaş Yok. Normal Arkadaş ortamı muhabbetleri , eğlenme odaklı bir ortam kurmaya çalışıyorum
  9. C

Köle'lik Değil Normal Arkadaş Ortamı 1767975385 Konu Herkese Uymak Zorunda Değil.
  10. C

Merhaba, Kick’te IRL + oyun + sohbet ağırlıklı yayınlar yapıyoruz. Yayınlarda bana uzaktan yardımcı olacak Ekip ve yayın arkadaşı arıyorum. Aradığım kişi: +18 yaşında Yayın sırasında sohbete katkı sağlayabilecek Chat ile iletişimi sürdürebilecek Oyun ve sohbet yayınlarında aktif olabilecek...
  11. C

Yardım 4050 laptop gpu 115 watt vs 85 watt

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-15-fa1019nt-7n9u7ea-13-nesil-intel-i7-13700h-16gb-ram-1tb-ssd-6gb-rtx4050-15-6-inc-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003XA2D9 arkadaşlar almak istediğim laptop bu 4050 laptop gpu var içinde normalde 115 watt ama bu laptopta 85 watt ile...
Geri