Arama sonuçları: *

1. C

İndirme hızım bir anda düşüyor yardım

Steamden tarayıcıdan vs. bir şey indirirken internet hızım bir anda düşüyor hatta bazen 0a kadar düştüğü bile oluyo nasıl çözerim?
  2. C

Öneri Steelseries rival 3 wireless alınır mı? ?

herkes kötü diyo pille çalışıyo diyemi kötü diyosunuz yoksa donanımsal olarak kötümü?
  3. C

Öneri Steelseries rival 3 wireless alınır mı? ?

https://www.amazon.com.tr/SteelSeries-Rival-Wireless-Kablosuz-Bluetooth/dp/B08GDDZML8/ref=asc_df_B08GDDZML8/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510101355276&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=2060796034743666601&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9073388&hvtargid=pla-96698311098...
  4. C

Pyhton'da kod türkçe yapılabilirmi?

çok teşekkür ederim
  5. C

Öneri 350.000TL Araba Önerisi

hocam peugeot 207 hatchback gayet iyi araç 4-5 sene önce manueli vardı gayet iyiydi
  6. C

Pyhton'da kod türkçe yapılabilirmi?

c++'ta kod yazmaya başlamadan önce setLocale(LC_ALL,Turkish); kodunu yazdığımızda kısmen türkçeleşiyo pyhtondada böyle bir imkanımız varmı varsa kodu yazarsanız sevinirim
  7. C

Web sitesi kodlamak için algoritma bilmek gereklimi?

Yazılımcı olmak istiyorum ancak nerden başlayacağımı ve basit kavramları bile bilemiyorum lütfen yardım edin algoritma sadece oyun veya uygulama yaparkenmi kullanmak lazım
  8. C

Yardım Kod yazmak için kablosuz klavye önerisi

normal klavyelerden kısa numpadsiz sadece kod yazacağım klavye lazım mekanik veya slim fark etmez mekanik olucaksa rgbsiz olursa daha iyi olur bütçeyi az bişe geçebilir sıkıntı olmaz
  9. C

Yardım edin rx6500m ekran kartımı oyunlarda kullanamıyorum

windows güncel dahili ekran kartını yeniden etkinleştirdim ancak yine dahili ekran kartını kullanmaya başladı
  10. C

merhaba yazdığınız işlemi deneyip bilgisayarı yeniden başlattım ancak bu seferde oyuna girerken hata veriyor ayrıca bilgisayar 144 hz den 60 hz e düştü ve 144 hz geri yükseltemiyorum
  11. C

Tüm ayarları yüksek performansa aldım ve oyunlar için ekran kartını rx6500m seçtim bunlara rağmen hala dahili ekran kartını kullanıyor lütfen yardım edin
Geri