Arama sonuçları: *

1. E

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Ben aldım eski modellerinin incelemeleri güzel gözüküyordu fiyatı da çok uygun gözüküyor.
  2. E

Havit PJ223 Plus indirime girecekmiş almaya değer mi acaba? hiç bir yorum inceleme bulamadım
  3. E

powerbank nasıl güzel mi acaba?
  4. E

2 bin TL'ye F tuşlu, %75 klavye önerisi

DAREU EK75 Pro Bunu sipariş ettim fiyatı benim cezbetti sessiz olduğu söylemişler ve tuş dizilimi istediğim gibi kablosuz olmasıyla birlikte tadından yenmez duruyor umarım pişman etmez. connectgame problem yaşattığı konusunda yorumlar gördüm ama bakalım yaşayıp göreceğiz gibi.Bundan önce Ajazz...
  5. E

Yanlış anlaşıldım sanırım F1,F2,F3 tuşlarından bahsediyordum.
  6. E

İş yerinde kullanacağım %75 düzeninde F1,f2 tuşlarının olduğu küçük sessiz bir klavye arıyorum. Mümkünse mekanik ve sesiz ve olabildiğince dar yani küçük klavyeyi arıyorum. Sebebi ise klavyenin sağında çizim tableti olacak alanım daha da darlaşsın istemiyorum. Bütçe 2000TL uzaktan bağlantı...
  7. E

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

kampanyayı takip ettim her şey okey. steame gittim 10dolar aldım bir bakayım dedim kampanyalar şuan gözükmüyor takip ettiklerimde de yok. bu sorunu yaşayan var mı ?
  8. E

🔥İndirim Madlions MAD60 MAD68 HE 8K Manyetik Switch Klavye 1500 TL

bu kablosuz gibi durmuyor baktığımda ama ?
  9. E

🔥İndirim Madlions MAD60 MAD68 HE 8K Manyetik Switch Klavye 1500 TL

Kablosuz kullanabileceğim tarzda bir klavye arıyorum, oyunları tv ekranına bağlayıp oynuyorum. bütçem 2.5k civarlarında diyebiliriz önerisi olan var mı ??
  10. E

🔥İndirim GameGaraj Vade Farksız 9 Taksit Sistemlerde İndirim!

Bunu yorumlayabilecek var mı acaba? değerlendirmeyi düşünüyorum güzel gözüküyor ama?
  11. E

🔥İndirim GameGaraj Vade Farksız 9 Taksit Sistemlerde İndirim!

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-elite-s1-amd-ryzen-7-7800x3d-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070ti-240mm-sivi-sogutma-freedos-oyuncu-tavsiye-sistem-pm-HBC00009JL7D5 70k ya bu sistem nasıl bir fikir verebilir misiniz? İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Anakart: ASUS PRIME B650M-R Bellek: 2x16GB Crucial...
  12. E

Yardım Ajazz Ak820 Pro almak mantıklı mı

Flying Fish Switch ve Gift Switch hangisi daha sessiz red switch gibi bir klavye arıyorum ama 2.4 destekli gerek.
  13. E

❌İndirim Bitti! AKKO 5087B Plus Vergi Dahil 1923TL

evet şimdi gördüm iskandinav tus düzeninde yazıyormuş, ben uk ye bakmıştım. ama bunda da sağ taraf benim için çok gereksiz geldi ya yön duşları ve üstteki home,end falan komple kullanmıyorum. benim F tuşları benim için elzem açıkcası veya en azından numpad bile olsa okey gibi. ama sanırım...
  14. E

❌İndirim Bitti! AKKO 5087B Plus Vergi Dahil 1923TL

Bana kablosuz kullanabileceğim, gecikmesiz bir klavye gerekli fiyat aralığım 2500e kadar okeyim. özellikle küçük tarzta bir klavye olmalı? öneriniz var mı ?bu klavye sanırım wireless özelliği falan yok. Not: red switch falan sessiz arıyorum
  15. E

🔥İndirim Samsung LU32R590CWRXUF 32 inç 4K - 6.999TL 1 Ürün

almaya değer mi nasıl bir monitör
  16. E

🔥İndirim DardanelTon %40 İndirim Başladı🔥

zeytin yağlı mı, ayçiçek yağlı mı? Tavsiyeniz nedir?
  17. E

HDMI KABLOSU İLE 165 HZ ALABİLİRMİYİM?

hdmi 2.1 ile alabiliyorsun sanırım.
  18. E

❌İndirim Bitti! ASUS TUF GAMING AS1000 1TB Taşınabilir M2 SSD 2250 TL

fiyat 4k ya çıktı :(, bu şekilde taşınabilir önerebileceğiniz başka model var mıdır?
  19. E

❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller – Deep Pink 1.737'TL

3k olmuş ya alacaktım tam ad :((
  20. E

🔥İndirim 1778₺ DMS XXXL 7 litre sıcak hava fritözü

Alınır mı? muadillerine göre nasıldır?
Geri