Arama sonuçları: *

• Users: Marty
  • Order by date
  1. M

Bilgisayar kendi kendine yeniden başlıyor

Merhaba, Bilgisayarımda çok ilginç bir sorun var, furmark yapıyorum, video izliyorum sorun yok. Sistem değerlerine bakıyorum kullanımlar ve sıcaklıklar gayet normal. Fakat örneğin forumdaki görseller kısmında herhangi bir küçük resme tıkladığım an bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Bu tarz...
  2. M

Macbook air m2 modelinde 60hz üstü görüntü nasıl verebilirim?

Merhaba, Macbook air m2 kullanıyorum 1 ekrana 60hz görüntü verebileceğim adaptörler var fakat benim 2 ekrana 60hz üstü görüntü vermem gerekiyor. Mac'in ekranı kapalı olacak şekilde 2 harici ekrana 60hz üstü görüntü verebileceğim bir adaptör önerisi olan var mı? Thunderbolt ile sanırım bu...
  3. M

Parçalar hazır fakat kablolar eksik

Merhaba, Hobi amaçlı denemek için ucuza yakaladığım 2. el parçaları aldım fakat 2. el olduğu için hiçbirinin kablosu yok. İşlemci vs. önemli olmadığı için konuya eklemedim. Kabloyla işi olan 2 parça aşağıdaki kısımda: Ana kart: AsRock A520M PSU: Aerocool 400W DDR4 AMD parçalar. Hiç kablo...
  4. M

Driver olmadan daha yüksek FPS almak

DDU ile driver'ı sildikten sonra sonuç ne olur diyerek valoranta girdim. Driver kuruluyken 300-470 FPS aldığım oyun 490-630 bandında FPS verdi. AMD Radeaon'u kurmayı düşünmüyorum, bir zararı olur mu sizce? Kasa : ASUS GT301 ARGB FANLI ATX OYUNCU KASASI Anakart : Asus Rog Strix B550-F Gaming...
  5. M

süperonline kalbolu internet sorunu

Sana 35 mbps vaat etmiyorlar, taahhüt ediyorlar. Altyapın kötüyse bu değerleri alman normal, telefon telinden internet alıyorsun. :D Süperonline'dan arza talebi oluştur gelip incelerler.
  6. M

Sistemimin tahmini değeri nedir?

Merhaba, Önemli parçalar Türkiye'de artık satılmadığı için sıfır fiyatını hesaplayamıyorum. İşlemci: AMD Ryzen 3 2300X Quad-Core Processor, 3500 Mhz, 4 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci Ana Kart: AMD ASRock A320M-HDV R4.0 Ekran Kartı: AMD Radeon Sapphire RX570 GDDR5 4GB (Tek Fan) SSD: Adata...
Geri