Arama sonuçları: *

1. T

Laptop fps ve ısınma sorunu

Büyük bir ihtimalle macun değişikliği bi format her şeyi halledebilir DİE düşünüyorum Olmazsa satar yeni yeni dizerim soğutucu almam ama
  2. T

Şu termal macunu değiştirme zamanı geldi aslında onu yapmalıyım 2. Side arka plan kapatmasına kapatırımda bayağı uygulama var ios icluoud eset gibi programlar sürekli açık bunların pek etki edeceğini zannettiğim için kapatmıyorum ama denicem öylede sizin için İnşaAllah olur olmazsada satar...
  3. T

Bayağı oldu bakmadım onuda bi kontrol edeyim aslında haklısın.
  4. T

Ara sıra yapıyorum iyi oluyor kmspico var Windows 10 pro için bir sıkıntı olur mu peki
  5. T

Soğutucu almak istemiyorum gerek yoktu 5 yıldır laptopum var bir sıkıntısı yok bu sene içinde oldu yani soğutucu ile bir alakası yok bence ısınma hiç olmazdı zaten
  6. T

Yan soğu Dostum steam PUBG öyle oldu diye ben lite indirip oynuyorum yoksa girmem bile
  7. T

Steam PUBG gibi bir oyunu rahatlıkla oynayabildiğim oyunu şimdi oynayamıyorum hatta açık beta lite sürümünde 50 fps e düşen oyunu zor oynayabiliyorum Pc özellikleri=Asus K555-U Ekran Kartı=Gt 940 İşlemci=İntel Core İ5 1 Tb hard disk
Top Bottom