Arama sonuçları: *

1. A

Wraith e-sports mağduriyeti

Onlar kronik sorunlu zaten.
  2. A

Wraith e-sports mağduriyeti

Hangi fare şu BLAZING'ler mi?
  3. A

Logitech G Pro X Superlıght 2 Artık 8000 Hz

Tam 8000 Hz vermiyorlar zaten genellikle .
  4. A

🔥İndirim 🔥Logitech G G413 SE 1599TL🔥

bir şey bilmiyorum demiyorsunda Türkçeme laf ediyorsun, şuan piyasada Logitech'in double click sorunlu switchi yok illaki karsilasan nadir istisnalar vardır fakat bu doğruyu değiştirmez, senin dediğin Logitech'in double click yapan switchleri 10 yıl önce satılıyordu Romer G'ler işte, şuan...
  5. A

🔥İndirim 🔥Logitech G G413 SE 1599TL🔥

bir şey bilmediğin çok belli, ilk olarak dediğin switchler romer G switchleri ve Logitech onu 10 yıl önce falan kullanıyordu şuan GX denilen kaliteli switch serisine geçtilrr ikinci olarak switchler Longhau diye bir şey loginin kendi switchi değil
  6. A

Kulaklıkta parazit ses nedir

Bende müzik dinlerken (özelliklede full seste) fıss diye hafif bir ses geliyor onca 6000 TL verdim, kulaklığın full seside çokta yiksek değil, desibeli çok yüksek olmasına rağmen, anlamadım gitti tilt oldum.
  7. A

Ben kulaklıktan müzik dinliyom fıssss diye ses geliyor ona parazit ses mi deniliyor?
  8. A

Arkadaşlar kulaklıkta parazit ses nedir ? Kulaklığın ürün yorumlarinda parazit ses var demişte birisi ne demek bu parazit ses?
  9. A

PC UPGRADE ETMEK İSTİYORUM

Rx 6400'ü de satıp 5 k ya ARC 750 alabilirsin eğer bütçen artarsa 4060.
  10. A

1440p Monitör tavsiyesi

Bende almayı düşünüyorum. Renk kalitesi nasıl? Ghosting sorunu var mi?
  11. A

Yardım RAZER mı HYPERX mi arkadaslar?

Cloud 2
  12. A

🔥İndirim Logitech G G435 Lightspeed PEMPE 1999tl

Bu mu daha iyi blackshark v2 mi
  13. A

800 TL'ye mouse önerisi.

Hocam evet o şekil çok hoşuma gidiyor ve elime uyuyor onun bir alt serisi olan LOGITECH G402 nasıl?
  14. A

800 TL'ye mouse önerisi.

800 TL'ye mouse arıyorum orta parmağımdan bileğime kadar 18.5 Cm elim var , sağ el kullanıyorum. Eğer kaliteli 100 tl daha fazla bir şey atarsanız onada bakarım.
  15. A

1500-2000 tl kulaklık önerisi

Çok geç kaldınız BlackShark V2 Special edition aldım bile.
  16. A

1500-2000 tl kulaklık önerisi

Arkadaşlar bütçem max 2000Tl gaming kulaklık arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  17. A

Yardım Bu TUF Laptop 29k ya Alınır mı ?

evet işlemci iyi. Direkt pc'nin kendiside alınır.
  18. A

600-700 TL ye gaming kulaklık önerisi.

Arkadaşlar 600-700 TL'ye oyun için kulaklık arıyorum şu an aklımda Corsair HS35 var sizce alınır mı? Eğer alınmazsa daha iyi kulaklıklar önerebilir misiniz?
  19. A

1000-1200 Tl klavye önerisi

1000-1200 TL klavye arıyorum kesinlikle NumLock tuşları olması lazım. Red Switch taraftarıyım ama başka uygun fiyatlı öbür Switch'lerde varsa alabilirim.
  20. A

900-1000tl klavye önerisi

Ben bunu buldum https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12558 driveri falan yok diyorlar ve red dragon k582R. İyi mi bu? Ve 582R ile normal 582 arasındaki farkı biliyor musun.
Geri