Arama sonuçları: *

1. E

İos 26 güncellemesi nasıl geri alınır

İos 26 beta güncellemesini yaptım ama hiç memnun olmadım telefonum 16 pro nasıl iOS 18 e geri düşürebilirim telefonu mu
  2. E

Playstation 5 de Discord nasıl kullanılır

Playstation 5 kullanıyorum tam Discord geldi bu sefer ülkede yasaklandı herhangi bir şekilde kullanılabilir mi Playstation 5 de
  3. E

Ps 5 kullanıyorum Discord yasağı geldi

Bilgisayar da kaldırıldığı gibi Playstation da da öyle bi ayar oluyormu VPN olmadan Discorda girmek için
  4. E

İCloud fotoğraflarını telefona kaydetmek istiyorum

Öyle yaptım zaten ama bir şey değişmedi iCloud dan silmek istiyorum sadece telefonda bulunsun
  5. E

İCloud fotoğraflarını telefona kaydetmek istiyorum

Eski iPhone’m 64gb olduğu için iCloud kullanıyordum şimdi yükselttim telefonu iCloud a ihtiyacım kalmadı ama hala fotoğraf ve videolarım iCloud da bir videoyu izlemek için yüklenmesini bekliyorum ve ücretli sürümünü almam gerekiyor nasıl fotoğraf ve videoları telefona aktarabilirim
  6. E

ORTA FİYATLI LAPTOP ÖNERİSİ

Başka bir önerin varmı
  7. E

Bunun fiyatı biraz fazla özellikleri de fazla iyi aslında daha ortalama arıyorum
  8. E

Orta fiyatlı bir laptop arıyorum oyun oynarken çok kasmasa fazla ısınmasa donmasa yeterlidir benim için oyunlarda ortalama 100 fps civarı normal kullanımdada sorun çıkartmayacak çok ısınmayacak bir laptop arıyorum
  9. E

Uygun fiyatlı monitör

Hem Playstation 5 kullanıyorum hemde pc kullanıyorum 2k çözünürlüklü uygun fiyatlı bir monitör arıyorum önerisi olan varmıdır acaba
  10. E

Anakartta cpu ışığı yanıyor

Sağol cano Allah razı olsun
  11. E

Anakartta cpu ışığı yanıyor

Anakartta cpu ışığı kırmızı yanıyor sonra kapanıp açılıyo bir kaç kere sonra kendine geliyor ama Ekran gelmiyor sorun nedir bilenler yardımcı olabilirmi
  12. E

Monitör de renk gölgesi gibi bir şey kalıyor

Onun ayarını kapalı da yapabilirim nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç kurcalamadım 1725279156 Nasıl düzeleceğini biliyorsanız çok iyi olur görüntü çok iğrenç şu anda
  13. E

Monitör de renk gölgesi gibi bir şey kalıyor

Ea fc24 oynarken oyuncuların arkasından böyle yeşil bir renk kalıyor nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olurmusunuz
  14. E

Meta quest 2 alınır mı?

Elimde logitech g923 direksiyon seti var Meta quest 2 ile takas etmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı Meta quest 2 alınır mı
  15. E

Ses gelmiyor sorun oluyor

Böyle gözüküyor ses gelmiyor
  16. E

Bursa da en iyi bilgisayar tamircisi hangisi bilen varmı

Aga orası uzak ya Özlüce ye Beşevlere yakın da varmı
  17. E

Bursa’da kaliteli bilgisayar tamircisi

Bilgisayarım bozuldu tamirciye götürmek istiyorum ama kime götüreceğimi bilemiyorum Bursa da güvenilir bir yer varmı ?
  18. E

Bursa da en iyi bilgisayar tamircisi hangisi bilen varmı

Merhaba bilgisayarım bozuldu tamirciye götürmek istiyorum ama hangisi güvenilir hangisi değil bilemiyorum aranızda bilen varsa söyleyebilirmi?
  19. E

MASA ÜSTÜ BİLGİSAYARIM SÜREKLİ AÇILIP KAPANIYOR

Denedim yine düzelmedi
  20. E

MASA ÜSTÜ BİLGİSAYARIM SÜREKLİ AÇILIP KAPANIYOR

Denedim ama düzelmedi
Geri