Arama sonuçları: *

1. C

DXRacer p132 vs Xdrive Toryum

Yok sadece bu ikisi arasında seçim yapacağım teşekkür ederim yine de önerin için
  2. C

DXRacer p132 vs Xdrive Toryum

Arkadaşlar DXraceri bugün indirimden 4500 TL'ye aldım Xdrive ile aralarında 300 tl fark var hemen hemen fiyatları yakın olduğu için DxRacer daha kalitelidir diye düşündüm fakat siz bu ikisi arasında fiyatları eşit olduğu düşünüldüğünde siz hangisini tercih ederdiniz? açıkçası dxracerin kolçağının...
  3. C

İşlemci voltunu 1'e sabitliyorum bios resetliyor.

Arkadaşlar iyi günler. R5 7600 işlemcim ve gigabyte b650m ds3h anakartım var. Testlerini yaptıktan sonra stok fan ile bu işlemci için 3800 MHz ile 1 Voltun stabil çalışıp sorun yaratmadığını gördüm (AMD Ryzen Master Üzerinde). Biosa girip volt değerini ve frekansı giriyorum frekans ayarlanmış...
  4. C

Gigabyte anakart bios undervolt yapamıyorum

Arkadaşlar Ryzen 5 7600 işlemcim var (X olmayan versiyon). Bir süre stock fanla yetinmek zorundayım fakat oyun oynarken 95-97 dereceleri görüyorum. İzlediğim videolara göre undervolt yapınca ciddi sıcaklık değişimleri oluyor fakat anakartımın biosunda bu ayarı bulamadım hiçbir yerde tdp...
  5. C

Yardım R5 7600 Masaüstünde 75 Dereceyi Görüyor

Stock fan kullanıyorum evet fakat yük altında 95 gördüğüm bile oldu normal mi bu
  6. C

Yardım R5 7600 Masaüstünde 75 Dereceyi Görüyor

Arkadaşlar yeni aldığım Alfa-V1 sistem dün elime ulaştı. Sistem özellikleri: Rtx 4070 ti, 6000mhz ddr5 ram 32gb, r5 7600 Sistem kurulu şekilde geldi çalıştırdım ve garip bir şekilde masaüstünde 62-75 derece arası geziyor hatta 80 dereceye çıktığı bile oluyor. Diablo 4 ultrada 95 dereceyi bile...
  7. C

Gainward 4070 ti montajı yardım edebilir misiniz?

Arkadaşlar Ekran kartının kutusunda gelen 1 erkek 2 dişi ve her biri 3 pinli olan kablo var, onun dışında psu dan gelen ve ekran kartına tam oturan 6+6+4 lük bir kablo var onu taktım fakat başta belirttiğim kabloyu tam olarak nereye bağlamalıyım göremedim yardımcı olabilir misiniz 1687609700...
  8. C

Pckolik İletişimsizlik ve Teslimat Sorunu

Ayın 16'sında almış olduğum sistemin birkaç gün önceden beri ne aşamada olduğunu öğrenmek için arayarak ulaşmaya çalıştım ve ilk sırada olmama rağmen abartısız yarım saat sonra telefona cevap veriyorlar. Dün yani ayın 22'sinde kargoya verileceği söylendi, şuan bile kargoyla alakalı herhangi bir...
  9. C

Pckolik Kargo Süreci

Çok fark yok kanka 2 gün :d
  10. C

Pckolik Kargo Süreci

Arkadaşlar sistemimi Pckolik'ten 16 Haziranda sipariş ettim, bugün ayın 22 si ve hala kargo için hazırlanma sürecinde. Bu süre bana biraz uzun geldi yakın zamanda Pckolik'ten sistem alan var mı? Sizde durumlar ne?
  11. C

🚨 7600 & 4070Tİ SİSTEM 36999TL 🚨

Ben Kingston KC3000 ekleyerek satın aldım çok sağlam bir ssd ayrıca Drami de var. Kendi koyduklarının var mı bilmiyorum gerçi ama Kc3000 mantıklı seçim bence
  12. C

Evet kısa bir süre kullanıp sistemin yanmasını istemiyorum ben de, ekstra psu almak için acele edeceğim sanırım
  13. C

Ben bu sistemi aldım fakat sanırım kısa süre içerisinde psu yu 80+ sertifikalı bi psu ya yükselteceğim, boşuna mı endişe ediyorum bilmiyorum ama sertifikasız 650w bana guven vermiyor
  14. C

Alfa v1 satın aldım fakat psu' su yeterli mi?

Tamamdır sağolun, sadece 80 plus sertifikasını da göremediğim için ve genelde 750 önerildiği için şüpheye düştüm
  15. C

Alfa v1 satın aldım fakat psu' su yeterli mi?

Arkadaşlar iyi sosyaller, biraz önce linkini attığım alfa v1 sisteminin ssd sini kingston kc3000 yaparak satın aldım fakat içimde şüphe olan kısım; sistemin içinde bulunan 650w psu yeterli mi, değiştirmeli miyim? https://pckolik.com/urun/alfa-v1-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4070ti/
  16. C

F/p 750W Psu ve Kasa Önerisi

Tamamdır hocam teşekkür ederim
  17. C

Hocam peki benim bahsettiğim psu hakkında ne düşünüyorsunuz, aslında birkaç gün önceye kadar çok ucuzdu ama şuan diğer bilindik markalarla aynı fiyatta o biraz üzücü oldu o yüzden ikileme düştüm.
  18. C

Arkadaşlar iyi sosyaller, toplayacağım yeni sistemde psu ve özellikle kasanın tamamen f/p olmasını istiyorum fakat fiyatı düşüreceğim derken sorun da yaşamak istemiyorum. Toplam 3.5 - 4k bandında güvendiğiniz ürünleri önerebilir misiniz? Şuan benim düşündüğüm Deep Cool cc560 ve Deep Cool PK750D
  19. C

Öneri 2000TL 1TB M2 SSD Önerisi

Anladım teşekkür ederim
  20. C

Öneri 2000TL 1TB M2 SSD Önerisi

Hocam Fury Renegade daha üst seviye değil mi emin misiniz?
Geri