Arama sonuçları: *

1. S

STEELSERİES 7.1 - VALORANT VE CS2 HAKKINDA

Merhabalar, Steelseries 7.1 kullanıyorum. FPS oyunları oynuyorum. Valorant ve CS2 oynarken, sadece ayak ve silah sesleri olduğunda kulaklığın aktif olmasını istiyorum, yani bana tüm var olan sesleri iletmesini istemiyorum. Bunu nasıl bir ayarla yapabilirim acaba? Bir keresinde rastgele...
  2. S

Çözüldü✓ W11 SES KENDİ KENDİNE YÜKSELİYOR - DÜŞÜYOR

Müzik dinlediğim esnada, farklı bir sekmeye veyahut programa geçtiğim zaman, ses kendilğinden yükseliyor/düşüyor. PC resmen sese kendisi karar veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  3. S

Telefonum Suya Düştü

Su çekti bir kere o içine. Şimdi bir sorunla karşılaşmasan bile, anakart üzerindeki parçalar toksitlenmeye başlayacak. Şarj ve benzeri sorunlarla karşılaşacaksın, hatta şarj ederken cihazdan duman gelme ihtimali bile çok yüksek.
  4. S

VAC Oturumunuzu Doğrulayamadı Hatası

Aşağıdaki programlardan herangibi biri bilgisayarınızda kurulu ise, silin. CCleaner PowerShell Sandboxie Cheat Engine IObit Start Menu 8 Process Hacker DLL Injections Hypervisions Steam Idlers
  5. S

İşlemci ısınıyor amd ryzen 5 6600h

Pardon, kafam masaüstüne gitti bir an. Laptop için normal değerler.
  6. S

İşlemci ısınıyor amd ryzen 5 6600h

Stok Fan mı kullanıyorsunuz?
  7. S

Sistemim için RAM önerisi?

Selamlar, 5600X işlemci kullanıyorum. Anakartım ise ROG B550-F En verimli ve Persormanslı şekilde kullanacağım RAM önerebilir misiniz? 8X2 olacak şekilde. Teşekkürler.
  8. S

İ5 11400F Ses kartı kaliteli Anakart önerisi

Gigabyte'ın Anakartları bu konuda çok iyi diyorlar. Ama deneyimlemediğim için bilemiyorum. Rog Strix serisi anakartlarda SupremeFX ses çipi oluyor. Kendim deneyimledim bizzat ve memnun kaldım.
  9. S

Ryzen 5 5600x ısınma

Ben de 5600X kullanıyorum. Öncelikle kendi stok fanı kesinlikle yetersiz kalıyor, o sebeple sıvı soğutma kullanıyorum ve ısınma problemi yaşamıyorum. Arkadaşının kullandığı kasa belki hava akışını daha iyi sağladığı için -8/10 derece değerler alıyordur.
  10. S

Yardım Güç kaynağı pinlerinde eksik var sorun olur mu

Ekran Kartı çok güç çekmek istediğinde yüksek ihtimalle kendini devre dışı bırakacaktır ve No Signal hatası alacaksınızdır.
  11. S

PSU Kapalıyken ARGB yanıp sönmesi

Yanlış bilmiyorsam, Bios'tan kapatılabiliyor bu özellik. Asus Anakartlarda da benzeri durum var. Güç kesildiği halde RGB özelliği çalışıyor. Bios'tan kapanınca kapanıyor. Bios'tan kontrol sağlayın bir isterseniz.
  12. S

MSI B450M GAMİNG PLUS ANAKART + RYZEN 5 2600 İŞLEMCİ KAÇA SATILIR?

İki ürününde garantisi sona ermiş. Kozmetik olarak çok iyi durumdalar. Anakart'ın kutusu ve içeriği mevcut. Yanında bir de hiç kullanılmamış stok fan veriyorum. Nedir fiyatı?
  13. S

Yardım Ekran kartı ve işlemci uyumluluğu ?

Merhaba, Ryzen 7 5800x3D ya da Ryzen 9 5900X öneririm. 750W PSU yeterli fakat Marka ve verimliliği önemli.
  14. S

3070 ti , r5 5600 darboğaz sorunu

NVIDIA denetim masasından DSR'yi aktifleştirin ve oyunlardaki grafik ayarlarını en ultra seviyelere çekin, en gereksiz ayarları/özellikleri bile. Bunlar harici başka çözüm yolu yok.
  15. S

Bahsettiğiniz yöntem sanırım görüntü ölçeklendirme? Bu yöntemde genellikle kalite yükselir ve çözünürlük düşürülür, oyunlardan alınan kare hızını arttırmak için. Monitörünüzün desteklemediği yapay bir çözünürlük oluşturursunuz fakat, ekran kartınızı beslemeye yetmez. Bence bütçeniz varsa, 2K bir...
  16. S

1080P'de darboğaz yaşarsınız. O ekran kartının hakkı 2K'dır. Oyunlarda tam yük altında ekran kartı kullanım oranını %85 ve üstünü zor görürsünüz tahminen.
  17. S

Yardım OYUNLARDA EKRAN KARTINA YÜK BİNMİYOR

Driverlar güncel mi? VSNYC açık mı/kapalı mı? Oyun grafik ayarları Full ayarlarda mı? Çözünürlüğün yüksek mi?
  18. S

Yardım Yeni ekran kartından görüntü gelmiyor

Görüntü gelmemesinin sebebi sorunun içinde mevcut zaten.
  19. S

steam squad vac ban yeme

Kaldırılan banlar çok yüksek ihtimalle '' Haksız Overwatch '' banıdır. Bunların kaldırılma ihtimali ufak da olsa var, çünkü bu banlar oyuncuların feedbackleri ile atılıyor ve tekrar incelenmesi mümkün. Ama PC'de hile varsa ve Valve Anti-Cheat bunu tespit etmişse, Valve'de üst düzey bir tanıdığın...
  20. S

steam squad vac ban yeme

VAC yasaklamaları kalıcıdır ve kaldırılması mümkün değildir. Valve bu konuda çok katı maalesef.
Geri