Arama sonuçları: *

1. Y

🔥İndirim Loft Erkek Trench Coat 599,99₺🔥

istihkak renklerden öğk geldiği için alamıyorum ama on numara ürünmüş
  2. Y

🔥İndirim Puma Smash 3.0 Spor Ayakkabi 1077₺🔥😱3 Ay 0 Faiz Taksit😇

aslında rahat ama tabanlığı eskidikten sonra tabanın desenlerini hissettiriyor aşırı çok yürüyen biriyseniz çok çabuk deforme oluyor
  3. Y

Kıza açılayim mi

kardeş çok sakıncalı zamanlara denk geliyor bu durum senin için sınava hazırlanacağım dersen bu işlerin sonunun güzel bitme ihtimali çok düşük liseden tanışıp evliliğe kadar götürenler tanıdım ama şu devirde bir çocuğun oyun parkındaki oyuncaklara davranışını örnek alınmasını tavsiye ederim git...
  4. Y

🔥İndirim İphone 15/14/13 Serilerinde İndirim🔥

sanırım eylül ayında
  5. Y

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen R5 5500 2530TL+150TL nays

satıcının 10 üzerinden 9.94 puanı var hocam sattığı ürünlerin yıldızları genel itibari ile 4 üzeri tam olarak kötü yorumdan kastınız nedir
  6. Y

🔥İndirim xeon e5 2680 v4 +32 gb ram anakart set

Alınır mı ya vergisi ne kadar çıkar
  7. Y

🔥İndirim HyperX Cloud Core + 7.1 Oyuncu Kulaklığı 1.099 tl

Kablosuz versiyonunu kullanıyorum DTS versiyonu çokça memnunum fiyatına göre alınabilecek bir ürün
  8. Y

🔥İndirim Tampap Kışlık Kalın Erkek Havlu Çorap 12'li 129TL

yanılmıyorsam evet kampanyalar kısmından kontrol edebilirsiniz
  9. Y

🔥İndirim İphone 15 128GB 47,999₺🔥Amazon

yani konuyu başından beri takip ediyorum her yazılanı okudum kendi açısından herkes biraz haklı ama olayın bir de ekonomik boyutu var ben 2 yıl önce iphone 11 aldım ikinci el temizdi güzeldi kutusu kablosu duruyordu 10400 e aldım o sıralar dolar kuru 15 16 civarındaydı takribi 650 700 dolar...
  10. Y

🔥İndirim DELUX KS100 LOW PROFİLE MEKANİK KLAVYE 636TL

bu arada aynı ürünün konusu bir buçuk ay önce açılmış içeriği okumak isteyen olursa diye bırakıyorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/delux-ks100-mekanik-office-klavye-knob-lp-gtmx-switch-full-670-tl.858116/ bu da farklı bir forum konusu...
  11. Y

🔥İndirim DELUX KS100 LOW PROFİLE MEKANİK KLAVYE 636TL

aldım bakalım konu sahibine teşekkürler red switch tam boy klavye arıyordum uygun fiyatlı çok iyi oldu
  12. Y

🔥İndirim Köyceğiz Balı Çam Balı 2850 G Teneke 2 Adet Alım 1.190TL

kendi sitesinde birim fiyatları daha ucuz arada aracı yok ama fiyatlar şüphe uyandırıyor ama marka belli ürün belli tüketenler belli
  13. Y

Old spice nightpanter,captain, booster,whitewater deodorant stick 89tl 3 tanesi 189tl

3 tanesi 189 nasıl oluyor hocam bende sadece %10 indirim var 250 tl üzeri olduğu için
  14. Y

❌İndirim Bitti! Baytas likrali boxter 11 tl gri renk

hocam ben 14 tane aldım kargoya vereceğime tötüme giyerim daha iyi 😅
  15. Y

❌İndirim Bitti! Baytas likrali boxter 11 tl gri renk

aldım hocam ben kampanyalı fiyat normalde 19 küsür bu paraya bez bile zor alınıyor pazarda ki fiyatlar bile uçmuş vaziyette
  16. Y

❌İndirim Bitti! Aliexpress Olaf Taşınabilir Mini Yazıcı | Vergi dahil 49 TL!

hocam kağıdı ters çevirmiş olabilir ruloyu ters takıp deneyin isterseniz kağıdın bir tarafı ısıya duyarlı diğer tarafına isteseniz da basmaz
  17. Y

içinde gelen kağıt standart a4 gibi kağıtların kalınlığına yakın ama o kalınlıkta ülkede termal kağıt üreten veya getiren yok aldığımız bu kağıt ikiye katlandığı vakit neredeyse aynı kalınlıkta gibi duruyor en azından hissiyat olarak ince kağıdın hissi daha yumuşak hoş gibi yani tam...
  18. Y

Arkasında mavi şerit şerit yazılar olan yeni aldığım onun yanındaki içinde gelen içindeki yeni aldığımın yarısı bunlar da yeni aldıklarımdan çıktılar
  19. Y

evet kullanıyorum güzel kağıdı da kaliteli arkasında reklam yok
  20. Y

https://www.hepsiburada.com/clas-rulo-yeni-nesil-yazar-kasa-pos-rulosu-56-x-14-10-lu-poset-p-HBV000014079Z?magaza=clasrulo
Geri