Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim Ookla Türkiye'nin En Hızlı İnterneti Ödülü sonrası Turknet'ten kampanya!

hocam herhangi bir cayma ücreti cıktı mı? benimde 100 küsür günüm var ona göre bende gecebilirim
  2. T

🔥İndirim Auhma AHV-02 Kablosuz Araç İçi Süpürge 822,06 TL

Fiyatı çok çok uygun. Şarjı en yüksek kademede 10-13 dk arası gidiyor
  3. T

LED far yasakmı, model önerisi

Mercekli led far takılırsa pek sorun olacağını zannetmiyorum fakat merceksizse gece karşıdan gelen sürücülerin gözünü feci şekilde alır. Photon, Femex gibi kaliteli markaların mercekli led farları tercih edebilirsiniz.
  4. T

Yardım XDrive Anka Kumaş Vs XDrive 15'li Plus Kumaş

Ben de xdrive anka modeli 1 senedir kullanıyorum. Gayet memnunum. Kafa yastığı arkadaşın söylediği biraz sert gelebilir.
  5. T

Yardım Ekran Kartı değiştirmek istiyorum

Aslında ekran kartınız sadece FPS oyunları (Valorant, CS2) için yeterli gibi. Zaten FPS oyunları işlemciye yük bindirir. 5600x bende kullanıyorum gayet güçlü bir işlemci, amacınız üst seviye grafikler değilse bence ekran kartını değiştirmeyin.
  6. T

Yardım Ekran Kartı değiştirmek istiyorum

Hocam samsung öğrenci indirimlerinden 5699 TL ye G4 240 Hz IPS var. Bence onu tercih edin
  7. T

Samsung Odyssey G4 240 Hz alınır mı?

Tamamdır o zaman sipariş geçiyorum. Teşekkürler
  8. T

Teşekkürler. Herhangi bir kronik sorunu var mı?
  9. T

Selamlar. Çoğunlukla fps türü Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Şu anlık kullandığım ekran 144 hz ve yukarıdaki modeli eğitim indirimi ile birlikte 5699 TL ye alacağım. 144 hz ve 240 hz arasında fazlaca bir fark var mıdır? Monitörün herhangi bir kronik sorunu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  10. T

Yardım Ryzen 5600x OC yapmak istiyorum

Deneyeyim bende o zaman auto oc mod u
  11. T

Yardım Ryzen 5600x OC yapmak istiyorum

İyi günler Valorant için 5600x işlemcime OC yapmak istiyorum. OC için ayarlar nasıl olmalı? Anakart:ASUS B450 M Dragon
  12. T

Android Kaçak Mediatek cihaz güncellemede imei uçması

Bende poco x7 pro yd imei kayıtlı kullanıyorum. Telefon kendisi otomatik güncelleme yapmıştı, imei gitmemişti.
  13. T

❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

İyi geceler NETGSM den nasıl geçiş yapabiliriz bu kampanyaya? Bilgisi olan var mı ?
  14. T

❌İndirim Bitti! Xdrive Anka Kumaş 6.479,22TL

15'li tasarımını pek beğenmiyorum o yüzden şahsen tercih etmezdim. Ama anka ile 15li arasında çok fark yok gibi. Bence 15'li de sizi üzmez.
  15. T

Teşekkürler. Hira ve Anka modeli hemen hemen aynı gibiler, 15'li plus ise bu modellerin bir tık altı gibi diyebiliriz. xDrive markasında Toryum ve 15'li Plus dışında hepsi alınabilir modeller, Hawk hakkında bilgim çok yok ama bazı serilerinde bel desteği araya kaçabiliyormuş.
  16. T

1.5 aydır kullanıyorum. Rahat ve bel ağrısı yapmıyor fakat koltuğun yerden yüksekliği biraz az gelebilir(bana ilk başta öyle geldi ama alıştım) Koltuk gerçekten fiyatının hakkını veriyor, ben 5600 TL ye Koçtaş üzerinden almıştım. Bu bütçede tercih edebilirsiniz.
  17. T

Xdrive anka modelini aldım

özür dileyerek düzeltiyorum 77 santimetreymiş benim masam hocam
  18. T

Benim masanın yerden yüksekliği 74.5 cm ben koltuğa oturduğum zaman ve kolçaklar en yüksekteyken kolçaklar ve masa arasında 4 cm kalıyor.
  19. T

Hocam kullandığınız masaların yüksekliği kaç cm acaba?
  20. T

Bugün benim ürün geldi. Ürün gerçekten çok ama çok kaliteli ama 76 cm üzerinde masan varsa yerden yüksekliği biraz kısa gelebilir. Benim boyum 185
Geri