Arama sonuçları: *

1. E

55 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar , 45-55 k arası bütçem var. Render'da üzmeyecek ama oyunlardada kuvveti ilikleri kadar hissedeceğim , ayrıca ısınma sorunu yaşamayacağım türden bu bütçeye olabilecek en performanslı sistem arıyorum. 4070 Super'li ekran kartı tercihimdir. Ayrıca 5000 (Ben bekliyorum) serisi...
  2. E

Sizce GTA VI kaç dolar olacak?

Hepinize merhaba arkadaşlar ben donanım arşivinden abdullah 1701728292 harika bi sistemle karşınızdayım
  3. E

Steam Profil Linki Paylaşma Konusu

https://steamcommunity.com/id/ofcoursekani/
  4. E

Steam Hesabım Dolandırıldı

.aaaaa
  5. E

Steam Hesabım Dolandırıldı

ya abim madem zenginsin ne ağlıyosun hesabım çalındı diye buralarda git yenisini aç koyar mı sana burda sabahtan beri sidik yarıştıyosun
  6. E

N'olur noktalama işaretlerini kullanın!

selamun aleykum
  7. E

N'olur noktalama işaretlerini kullanın!

hAYİR ; ? yada KULlansammı... deda ayrımı yazılır; donanımarşivinoktakom
  8. E

Huawei Matepad Air vs samsung tab s7fe

samsung al kalemide var
  9. E

CsGo'da Nova 1'e Düştüm Çok Sinirliyim Gelin Konuşak

:D olum ortalama oyuncu demek yüzde 50 winrate demek sen kdanı 1 üstü tut her maç istikrarlı 25-30+ kill bırak winratın olsun %70 sonra rank atlarsın
  10. E

zaten o kadar vurman o rankın oyuncususun demek dostum
  11. E

:d kda 1 altında sanırsam onu 1'in üstüne çıkar rank atlarsın
  12. E

her şey aim değil dostum crosshair placement oyun bilgisi bomba kullanımları takım oyunu , madem tek rank atlayamıyosun günde 100 tane davet geliyo rekabetçi modunda gir birine iyiysen seni sonrakine alırlar pre bulursun atlarsın bu kadar basit nova 1 de ayağımla oynuyorum ne bi corner check ne...
  13. E

🔒Seneler ardından FIFA 23 kırıldı🔓

ben şarkılarına bayılıyom kaşıklı bi hatun var
  14. E

NFSU 2 nereden indirilir?

https://0.torrentoyunindir.com/need-for-speed-underground-2.html al kardeşim hayrını gör
  15. E

NFSU 2 nereden indirilir?

adam nerden bulsun ug2 orjinal **
  16. E

CS:GO crack yüzünden ban?

zcosef yazmış: para olursa sadece vandalı alırım aşırı güzel zcosef yazmış: para olursa sadece vandalı alırım aşırı güzel en zeki valocu
  17. E

CS:GO crack yüzünden ban?

sen tam bir ucubesin dostum 1691617339 evet ergensin 1691617481 bana steam hesabınını linkini atsana
Geri