Arama sonuçları: *

• Users: zCanN
  • Order by date
  1. zCanN

Evde internet yok nasıl düzelticem?

Yani dünkü olay diyorsunuz lakin İnternet'e erişim var bant daraltma mevcut. Şuan tek aklıma gelen modemi sıfırlayıp tekrar kurmak. Bunun içinde internet ıd şifrenizi bilmeniz gerekiyor tabi. Bununla birlikte herşeyi denemiş oluyorsunuz zaten. Farklı bir modem de de denenebilir fakat herkeste...
  2. zCanN

İnternet onlarda olabilir. Herkesin hattı farklı zaten. Eğer dsl ve internet ışığı yanıyor ve hala internet yok diyor ise , bazen bende de oluyor. Mobil veri açık iken wifi ye bağlandığımda sizin aldığınız hatayı alıyorum. Bunun için mobil veriyi kapatıp bi deneyin. Olmadı modemi bir yeniden...
  3. zCanN

Merhaba, arkadaşlarımda wifi çalışıyor dediğiniz aynı wifi adresinden mi bahsediyorsunuz? Yok değil ise DSL ışığı ile Internet ışığı yanıyor mu ? Bunlara göre cevap verebilirim.
  4. zCanN

WİFİ AÇIK AMA İNTERNETE(TARAYICIYA)GİRİLMİYOR

Wifi veya Modem'in açık olması internetin olacağı anlamına gelmez. Modem'de DSL ve İnternet ışığı yanıyor mu ? Fotoğraf vs. atarsanız daha çok yardımcı olunabilir.
  5. zCanN

Mekanik Klavye Önerisi

Merhaba, En fazla 1500 TL bandında %60 , %70 oranlı değil tam klavye önerisi yapabilir misiniz? Ben aşağıdaki iki ürün arasında kaldım. Asus TUF Gaming K1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Pusat K3 Pro RGB Mekanik
  6. zCanN

Witcher 3 çözünürlük fulledim oyunu açamıyorum!!!

Belgeler klasöründe Witcher'in oyun doslayarının olduğu klasörü bul. İçinde user.setting'si sağ tıkla birlikte aç de. sonrası yukarıdaki gibi. Yada arkadaş daha ayrıntılı anlatmış Nvidia'nın masaüstü uygulamasında da oyunlar gözüküyor ya oradan da çözünürlük ve farklı şeyler yapılabiliyor...
  7. zCanN

Witcher 3 çözünürlük fulledim oyunu açamıyorum!!!

Merhaba, Genelde oyunun save dosyasının olduğu yer yani belgelerim de Witcher klasöründe user.settings 'i birlikte aç , sonrasında metin belgesi ile aç. ctrl f ile Resolution arat ve istediğin çözünürlülüğü gir. Ekran kartı Nvidia ise o uygulamanın arayüzünde de değiştirilebiliyor.
  8. zCanN

Yardım Poco X3 Pro MIUI 14 Sorunu

Benim arkadaş da vodafone kullanıyor fakat dediğim gibi önemli olan benim sesimin karşıya gitmemesi. İnternet hızı öyle veya böyle wifi ile çözülüyor da , arama işi 4.5 g açıkken gerçekten çok zorluyor. Bazen unutuyorum 4.5 g'de ve sesim karşıya gitmeyince kapatıyorum 4.5 g'yi ve sonra tekrar...
  9. zCanN

Yardım Poco X3 Pro MIUI 14 Sorunu

Merhaba, Benim problemim ne zaman MIUI 13 en son güncelleştirmesini yükledim o zaman başladı. Sonrasında MIUI 14 güncelleştirmesini yapsam da sorunlarım çözülmedi. Sorunlarım şöyle ki ; 1. Normalde çift tıklama ile ekranı açıp kapatabiliyor iken MIUI 13 en son güncelleştirmeden sonra ekranın üst...
Geri