Arama sonuçları: *

1. M

Kemove.com güvenilir mi?

Merhaba, Dierya DK61E klavyesini almak istiyorum fakat Amazon'da stok yok. Amazon'da stok olmadığı için orijinal sitesini bulmaya çalıştım dierya.com ve kemove.com adlı iki tane site buldum. İkisi de orijinal mi orijinalse alınır mı? Yoksa Amazon'u mu beklemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
  2. M

Bu dosya güvenli mi?

teşekkür ederim hocam ekonominin düzelmesi umuduyla iyi geceler
  3. M

Bu dosya güvenli mi?

arkadaşlar dosya güvenilir mi ona göre kuracağım 1712448590 hocam zaten korsana destek yok diyen kişilerin %80'ni korsan kullanıyo
  4. M

Bu dosya güvenli mi?

malesef hocam şuan korsana destek olsada olmasada mecburum şuan param olsada olmasada steamden oyun almak çok zor
  5. M

Bu dosya güvenli mi?

benim düşüncem false-positive ama sizde bi göz atarsanız sevinirim
  6. M

Bu dosya güvenli mi?

hocam ağzınıza sağlık ülkenin durumu ortada en basitinden bi oyun bile steamde 100 tl den aşağı değil ve bu indirdiğim oyun zamanın da 8TL'ydi şimdi ise 240TL
  7. M

Bu dosya güvenli mi?

hocam korsana destek yok tabii ki ama en azından oyunu denemem lazım ve satın alamıyorum sadece güvenli olup olmadığını söyleseniz
  8. M

Bu dosya güvenli mi?

merhaba, stardey valley oynamak istemiştim ama steam zamından sonra mümkün olmadı oyun pahalı diye satın alamadım bende crack indirdim sonuçlar sizce false-positive mi yoksa güvenlimi belirtirseniz sevinirim. oyunun indirldiği site...
  9. M

R9 7950X3D ve RTX 4090 sistem nasıldır?

zaten bu bileşenler güçlü olduğu zaman ekran kartı istediğini takarsın o sana kalmış 1691616220 yapmayı düşünmüyorun
  10. M

hocam benim hedefim güçlü bir anakart ram ve işlemciye sahip olmak ekran kartını çok öneme almıyorum önemli olsada bu bileşenleri iyi yapıp gelecekteki sistemlere bile uyumlu olacak bir sistem olması ki özelliklerini incelerseniz gerçektende uyumlu oluyor gerek EXPO gerek pcie 5.0 ve ATX 3.0 ve...
  11. M

evet çünkü anakart ve işlemci dışında gereksize kaçtığım parçalar var bunları minimuma indirebilirim örneğin ram ve kasa gereksiz pahalı 1691615963 bunları düşürebilirim ve bütçe hafifler
  12. M

peki benim başta topladığım sistem alınır mı? ram'in değiştiğini varsayarsak
  13. M

hocam limitsiz gibi düşün ama mistik fiyatlara veya fantezilere gerek yok benim topladığım sistem tarzı fiyatlarda 1691614327 evet bencede yeterlidir fazlası gereksize kaçar 1691614370 ekran kartında ve işlemciyi taksitle alabilirim büyük oranla
  14. M

1 bütçe sen nedersense o kadar ama yinede bir rakam lazımsa max 100K ama üstünede çıkabilirim zorlasam 2 param yarı hazır değil yarı hazır oldukça üstüne katıyorum 3 sistemden beklentim güzel oyun oynatacak ve oyun geliştirecek aynı zamanda yazılım ve yayıncı olmasını bekliyorum 4 takıntım yok...
  15. M

hocam zaten bende zaman bol indirime gireni alıyorum mesela anakart düşmesi bekleniyor düştüğü an alacağım 2000TL kar
  16. M

tasarımda az ilgiliyim genellikle oyun oynama geliştirme ve yazılım ağırlıklıyım
  17. M

katılıyorum bende expo özelliğinden ötürü dikkatimi çekti tabii ki eğer kötüyse el atarım
  18. M

yazılım okuyorum tasarımcılık oyun geliştiriyorum ve oynuyorum kitap yazıyorum bu yüzden benim için bir nimet
  19. M

yani hocam ben küçüklükten beridir güzel sistem istiyordum sonra hayallerimi kurup bir sistem aldım ancak hayallerim yıkan bir sistemdi iyi gibi gözüken kötü bir sistemdi ve bende babadan anneden beklemektense kendim çalışıp almak istiyordum ve eskileri yaşamamak için en elimden gelenin en iyi...
  20. M

hocam bende zengin değilim tam 2 yıldır çalışıyorum asgari ücrete yakın alıyorum gereksizse bende 4080'ne düşürüyorum
Geri