Merhaba, Dierya DK61E klavyesini almak istiyorum fakat Amazon'da stok yok. Amazon'da stok olmadığı için orijinal sitesini bulmaya çalıştım dierya.com ve kemove.com adlı iki tane site buldum. İkisi de orijinal mi orijinalse alınır mı? Yoksa Amazon'u mu beklemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
hocam ağzınıza sağlık ülkenin durumu ortada en basitinden bi oyun bile steamde 100 tl den aşağı değil ve bu indirdiğim oyun zamanın da 8TL'ydi şimdi ise 240TL
merhaba, stardey valley oynamak istemiştim ama steam zamından sonra mümkün olmadı oyun pahalı diye satın alamadım bende crack indirdim sonuçlar sizce false-positive mi yoksa güvenlimi belirtirseniz sevinirim.
oyunun indirldiği site...
hocam benim hedefim güçlü bir anakart ram ve işlemciye sahip olmak ekran kartını çok öneme almıyorum önemli olsada bu bileşenleri iyi yapıp gelecekteki sistemlere bile uyumlu olacak bir sistem olması ki özelliklerini incelerseniz gerçektende uyumlu oluyor gerek EXPO gerek pcie 5.0 ve ATX 3.0 ve...
evet çünkü anakart ve işlemci dışında gereksize kaçtığım parçalar var bunları minimuma indirebilirim örneğin ram ve kasa gereksiz pahalı
1691615963
bunları düşürebilirim ve bütçe hafifler
hocam limitsiz gibi düşün ama mistik fiyatlara veya fantezilere gerek yok benim topladığım sistem tarzı fiyatlarda
1691614327
evet bencede yeterlidir fazlası gereksize kaçar
1691614370
ekran kartında ve işlemciyi taksitle alabilirim büyük oranla
1 bütçe sen nedersense o kadar ama yinede bir rakam lazımsa max 100K ama üstünede çıkabilirim zorlasam
2 param yarı hazır değil yarı hazır oldukça üstüne katıyorum
3 sistemden beklentim güzel oyun oynatacak ve oyun geliştirecek aynı zamanda yazılım ve yayıncı olmasını bekliyorum
4 takıntım yok...
yani hocam ben küçüklükten beridir güzel sistem istiyordum sonra hayallerimi kurup bir sistem aldım ancak hayallerim yıkan bir sistemdi iyi gibi gözüken kötü bir sistemdi ve bende babadan anneden beklemektense kendim çalışıp almak istiyordum ve eskileri yaşamamak için en elimden gelenin en iyi...