Arama sonuçları: *

1. omertr34

60K LAPTOP ÖNERİSİ ?

en az 3 sene kullanmak istiyorum 16 gb ram takviye etmem gerekir mi ileride
  2. omertr34

60K LAPTOP ÖNERİSİ ?

60k gibi bir fiyata gaming laptop önerir misiniz? Teşekkür ediyorum. (birkaç sene kullanayım)
  3. omertr34

Yardım Assassin's Creed Odyssey Çok Geç Açılıyor

Evet oyunum SSD'ye kurulu. 1749546356 SSD
  4. omertr34

Laptop çanta önerisi

Arkadaşlar, 16.1 inçlik laptop için şu linkteki gibi bir çanta arıyorum, bilgisayarın kenarları sivri olduğu için çantanın da kenarları sert olması lazım. Linkteki ürün pahalı geldiğinden dolayı alternatif arıyorum, varsa söylebilir misiniz? Dediğim çanta
  5. omertr34

Yardım Assassin's Creed Odyssey Çok Geç Açılıyor

Ekte görüldüğü gibi 2-3 dakika bekliyorum oyuna girmek için format atmadan önce de oynuyordum hızlı açılıyordu bilindik çözümleri denedim olmadı yardım edebilecek var mı?
  6. omertr34

Yapay zeka kıyafet değiştirme

Kıyafet değiştirilebilen (ai destekli oluyor bunlar genelde) uygulama önerir misiniz eğlence amaçlı kullanmak için?
  7. omertr34

Windows 11 24H2 Ram Kullanım Artışı

Windows 10'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
  8. omertr34

Windows 11 24H2 Ram Kullanım Artışı

Arkadaşlar merhaba, Windows 11 24H2 güncellemesi yaptıktan sonra başlangıç ram kullanım miktarı %30 oldu güncellemeden önce %22 falan olurdu. Bu durum hakkında tavsiye veya çözümü olan var mı? (16 GB RAM)
  9. omertr34

Yardım Play Store indirme/güncelleme sorunu

Birkaç hafta önce S24 FE aldım. Dünden beri indirme ve güncellemerde problem yaşamaya başladım ya güncelleme takılıyor baştan başlıyor yada güncellenemedi uyarısı veriyor internetteki genel çözümleri denedim bir işe yaramadı yardım edebilecek var mı?
  10. omertr34

Yardım CPU Ani ısınma sorunu (Laptop)

Benim işlemci 12 çekirdek neye göre ayarlamam gerekiyor?
  11. omertr34

Birkaç ay önce macunu bir arkadaşım yenilemişti ilk kez aldığımdan beri, alalı 2 seneye yakın oluyor zaten.
  12. omertr34

HP victus 16 d-1023nt laptopa sahibim, i5 12500H işlemcim var son zamanlarda şöyle bir sorun olduğunu farkettim. Boştayken sorun yok ortalama 40 derece falan oluyor ama oyuna girince hızlı bir şekilde videodaki gibi oluyor bu konu hakkında fikriniz var mıdır?
  13. omertr34

Yardım HP Victus laptop için soğutucu önerisi?

HP Victus d-1000 serisinden bir laptopum var fiyatı fark etmeksizin gerçekten işe yarayan güçlü bir fan soğutucu tavsiye edebilir misiniz?
  14. omertr34

Yardım Forza Horizon 5 drop (3050TI)

RTX 3050 TI 4GB ekran kartı ve i5 12 işlemcim var. Forza horizon 5'i indirmiştim ekran kartının VRAM'i yüzünden drop yiyorum. Lossling Scales ile drop yemeden oynamam mümkün mü
  15. omertr34

Type-c Kulaklık Tavsiyesi

Verdiğim parayı kesinlikle hak eden bir ürün mü bu? Uzun zaman bozulmadan götürür mü beni telefon için kullanacağım zaten.
  16. omertr34

Type-c Kulaklık Tavsiyesi

Telefonum için type-c kulaklık tavsiyesi istiyorum ne önerebilirsiniz?
  17. omertr34

Epic Games'e Giremiyorum

Arkadaşlar hesabıma giriş yaptıktan sonra bununla karşılaşıyorum çözümü nedir bilen var mı?
  18. omertr34

Yardım 2 usb kulaklık aynı anda kullanma

Merhaba arkadaşlar iki tane USB kulaklığı aynı anda laptopta kullanmak mümkün müdür?
  19. omertr34

Temalardan 1 fotoğraf seçme

Arkadaşlar resimde Işıma, 4 resimler yazıyor. Ben buradan sadece birini seçmek istiyorum nasıl seçeceğimi bulamadım yardımcı olurmusunuz? (Windows 11)
  20. omertr34

HP Victus 16-d1023nt ssd yükseltme

Teşekkürler hocam.
Geri