Arama sonuçları: *

1. A

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

belli olsun nolacak hocam her şey olacağına varır. Sen ufaktan belli et bence sonra pişman olursun.
  2. A

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

Diğerlerine ekstra olarak çiçeğe girme zaten almışsın diğerlerine de. Sevdigin kişiye ekstra olarak bi çiçek verebilirsin
  3. A

YouTube para kazanma

bar ın ilerleme şekli degişmiştir. Önceden 4000 den geriye sayıyorsa şimdi 0 dan başlamış
  4. A

Bu oyun türünün adı ne arkadaşlar

Black Myth Wukong Ghost of Tsushima
  5. A

En sevdiğiniz valorant skinleri neler?

2021 bana göre on numara vandal cpler arasında. Kuronami de güzel
  6. A

🔥İndirim Head & Shoulders Kepeğe Karşı Şampuan 79TL 🔥%48 İndirim

Beyler benim saç çok yağlanıyor. Yeni duştan çıkınca iyi de sonra yağlanınca birbirine giriyor. Zaten saç döküküyor yaş 19 baya yanlar açıldı. Kepek de var yağlanıyor da ne alınabilir?
  7. A

🔥İndirim ❄️STEAM KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI!❄️

forest ben baya tek bitirdim yav arkadaş olmasa da oynanır da artık sotf var bence o alınır
  8. A

Valorant hesabım kaç para eder?

gamermarkt mı yoksa diğer sitelere göre mi bu fiyat
  9. A

satan adam banlattırmak isterse yapar da onu da gamermarkt gibi bir sitede banlattıracaklarını düşünmüyorum. Dava falan olayları yüzünden İtem satışta veya gamesatışda hesabı satıp geri çekenlere çok yapıyorlar hesabı kilitlettiriyorlar destek atıp
  10. A

Ben de orasını söylemiştim eğer ki ordan satacaksan pahalıya koy 3.5 gibi yazan eden çok olursa biraz daha yükseltirsin veya yazan olmazsa düşürürsün 1 hafta beklet hesabı sonra satarsın her türlü
  11. A

hiç de banlanmıyor millet keyfine göre satıyor 4-5 hesabı al sat yaptım kendi hesabımı dahil sattım ban da yemedi bişey de olmadı
  12. A

2.5-3 eder 1734786227 ilk mail falan sende mi bir de ben başka bir site için söyledim bu fiyatı belki itemsatış gamesatış gibi yerlerde daha ucuza gidebilir
  13. A

VODAFONE İNTERNET DAĞITIYOR

açıldı konusu
  14. A

Steam'den 32 dolara kadar oyun/oyunlar önerisi

başka sitelerden hesap alabilir 30-40 TL'ye oynamak isterse
  15. A

0-1000 Tl arası en az 2 yıl götürcek kulaklık önerisi gerek.

Aynı şekilde benim de var medusa ama kablosu dolaştıgı için kablo bozulmuştu kesip birleştirdim geri hala kullanıyorum 3 yıldır
  16. A

cs oynamıyorum da a way out girebiliriz hocam
  17. A

Ghost of Tsushima ve banishers ghosts of new eden bakarsın istersen. Başlamıştım da iki oyuna da pc format attıgım için bir daha indirmek istemedim :D İstersen gireriz hocam a way out varsa sende
  18. A

God Of War tarzı oyun seversen Black Myth Wukong da bakabilirsin Arkadaşın varsa A way out split screen oyun
  19. A

Detroit Become Human izlemediysen bakabilirsin bi
Top Bottom