Arama sonuçları: *

1. M

2000 TL altı mouse önerisi?

Kararım MCHOSE A5 Ultra gibi ama bilen insanlara sorayım dedim başka tavsiyeniz var mıdır?
  2. M

Yardım 2.000TL altı mouse önerisi

muhtemelen tercihim m3 olacaktır ama başka 2000 altında olacak şekilde öneriniz var mıdır? 1755500229 ve sizin yazdığınız rkm3 ve a5 ultra ile Fantech Aria XD7, Fantech Helios II XD3V3, Darmoshark M3 Pro bu üçünün arasındaki fark tam olarak nedir rkm3 tabi ki sensör bakımından önde hz...
  3. M

Yardım 2.000TL altı mouse önerisi

2000TL mouse önerisi varsa yazarsanız sevinirim flick atarken sorun yaşatmayacak ve kronik sorunları olmayan fareler olursa sevinirim. VXE R1, ATK Dragonfly A9 Plus, Fantech Aria XD7, Fantech Helios II XD3V3, Darmoshark M3 Pro (özelliklerine bakmak istediğiniz ürünün üstüne tıklamanız...
  4. M

Öneri 20000 TL altı telefon önerisi

23' e çıkamam maalesef 20000TL altı olması lazım
  5. M

Öneri 20000 TL altı telefon önerisi

20000 TL altı telefon önerir misiniz benim elimde ki seçenekler şuanda A55 ve Poco X6 Pro X6 Pro performans açısından oyun açısından gerçekten iyi ama pil ve ısınma bakımından kafamda soru işaretleri var çünkü bazı forum ve şikayet var sayfalarında bu sorunlardan dolayı konu açılmış bende bu...
  6. M

Yardım Nvdia ayarları şüpheli ekran

bu resimdeki ekran 11 daha önce yoktu ve şimdi baktım var nedeni nedir virüs kaynaklı mıdır sizce?
  7. M

Arduino Uno trigPin Hatası Acill

"Compilation error: 'trigPin' was not declared in this scope" = "Derleme hatası: 'trigPin' bu kapsamda bildirilmedi" Kod: void loop() { digitalWrite(trigPin, LOW); //sensör pasif hale getirildi delayMicroseconds(5); digitalWrite(trigPin, HIGH)...
Geri