Arama sonuçları: *

1. S

Xbox series s teklifi aldım.

Hocam öncelikle sağolun görüşleriniz için zaten hala ilan yayında bekliyorum nakit şu an öncelik bende ps5 düşünüyorum ama bilemedim birde böyle bi teklif geldi. Laptopum var asus rog g16 sorun yok oynarken ama masada küçük bir konsol çekti canım o yüzden düşündüm. Başlığıda dikkat çeksin diye...
  2. S

G29 satıyorum ama series s ile takas teklif etti biri 1715418860 Hocam biraz canınız yanmışta yorum yapmış gibisiniz youtube da vs. İnceleyenlere baktım hiç bunu diyen olmadı one s le mi karıştırdınız
  3. S

Merhabalar, Geçen hafta uzun zamandır kullanmadığım g29 ve shifteri satma kararı aldım. Sonrasında çift kol xbox series s takas teklifi aldım bir ilanlara bakıyorum uzun zamandır satılıkta olanlar var fiyatı uygun olupta satılmayanlarda var o yüzden mantıklı geldi ayrıca pcde zaten gamepass var...
  4. S

Asus Gaming laptop tavsiyesi

Biraz geç oldu ama en azından 1 seneye yakın deneyimleyip yazmış olayım umarım görürsün 😁. Ürün gerçekten çok kaliteli ROG bu işi çözmüş bitirmiş diyebilirim , farklı marka kullanıp memnun kalanlar vardır ama benim görüşüm diğer markalar bu işi yapıyorsa ROG izin veridiği için😁😁. Performansı...
  5. S

Hocam çok sağol bulup yazmışsın eline sağlık. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-strix-g16-13-nesil-core-i7-13650hx-16gb-512gb-16inc-rtx4050-6gb-w11.html Bunu almaya kara verdim ve aldım :) 1682781133 Zamanını ayırıp yazan herkese teşekkür ederim biraz sizlerin fikirleriylede kendi...
  6. S

Bunun Win11 kurulu olanını düşünüyorum ama bulamadım baya gönlüm bundan yana 1682720643 Bir ara 40 serisinde optimize sorunu vs duymuştum laptoplarıda etkiler mi acaba diye düşündüm ama halletmişler galiba
  7. S

Herkese selamlar , Uzun zamandır emaktar olan Monster abramı emekli etmeyi düşünüyorum. Gtx1050 3gb artık zorlanmaya başladı malum. Asus ROG serisinden düşünüyorum bütçe olarak 45k ya kadar çıkabilirim. Masaüstü malesef benim için işlevsel olmuyor o yüzden ROG serisine bakıyorum. Teşekkür ederim.
Geri