Arama sonuçları: *

1. E

Tuşlu telefonda kayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI uyarısı nedir?

Sanırım açmanın da bir yolu yok. Zaten eski yılların telefonu
  2. E

Tuşlu telefonda kayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI uyarısı nedir?

Merhaba arkadaşlar, Anneanneme tuşlu telefon alma ihtiyacımız vardı. Sonrasında bir arkadaşım kendisinde 6-7 yıldır kullanamadığı bir 3310 2017 versiyon olduğunu söyledi. Bataryası ölüydü şokladık açtık vs telefona enerji verebildik. Lakin şöyle bir sorun var telefonda *#06# tuşlaması...
  3. E

Tuşlu telefon önerileri

Merhaba arkadaşlar, Anneanneme sık sık tuşlu telefon aldık ama hep ya bataryası ya kendisi aldığımıza pişman etti. Bana önerebileceğiniz bataryası iyi gidebilecek eli yüzü düzgün tuşlu bir telefon var mı? Bir model belirledim kafamda bunlar hakkında fikriniz var mı? Ya da ek önerileriniz. TCL...
  4. E

COD - BF benzeri FPS oyunu önerisi

Merhaba arkadaşlar, online oyunları pek sevmiyorum eskilerden bilirsiniz COD ve BF serileri harika hikayeli oyunlara sahipti ve oyun akar giderdi atmosferiyle. Yakın zamanda bu tarz bir oyun oynamadım ve önerilere açığım, bu serilerin ya da benzerlerinden oyunların önerilerine açığım.
  5. E

Samsung 990Pro vs Kingston KC3000

Isı sorunu vs gibi durumları çok okudum internette yoksa liste başlarımdan biri idi bu model.
  6. E

Hocam teşekkür ederim cevabın için. Epey sitesi KC3000 de pasif soğutma olduğundan bahsetmiş
  7. E

Merhaba arkadaşlar, SSD almak istiyorum bu sebeple zamanında buradan konu da açmıştım. Seçenekleri sonunda 3'e indirebildim. Aklımda bazı soru işaretleri kaldı bu sebeple konu açıyorum hem onları sizlere sormak hem de hangi modeli önerirsiniz diye öğrenmek istiyorum. Öncelikle ilk sorum şudur...
  8. E

Dell G15 5530 SSD önerisi

Ben de biraz inceleme fırsatı buldum hocam sanırım bu G15 modellerinde SSD portlarına Heat-Shield koymuşlar üstüne monte ediliyor. Daha doğrusu videolarda öyle görünüyordu. Siz rastladınız mı değiştirirken acaba? Neden soruyorsun derseniz ona göre biraz yüksek hızlar mantıklı olabilir sizin ilk...
  9. E

Çok teşekkür ederim hocam. Mevcut SSD yi kullanıyor musun hala peki
  10. E

Sen 2. slota mı taktın hocam? Bir de ek olarak şunu sormak istiyorum biliyorsun ki Dell in kendi uygulamaları vs. yüklü Office uygulamaları lisanslı geliyor. Bu kullandığın SSD çok daha hızlı büyük ihtimalle Windows u buna kurdun. O uygulama aktarımlarını nasıl yapabildin
  11. E

Hocam teşekkür ederim öncelikle. Hızı benim dahili olarak takılı olana nazaran çok daha iyi. Bu ısı sorununa yol açar mı sence?
  12. E

Merhaba arkadaşlar, Laptop Dell G15 5530 rtx4060, i7 13650hx model içerisinde dahili olarak NVMe CL4-3D512-Q11 NVMe SSSTC 512GB takılı. (2230 sanırım bu kısa çünkü) Ben ek olarak 1TB daha SSD almak istiyorum ancak çok yüksek hızlarda ısı sorunu oluşuyor vs gibi tavsiyeler aldım. Isı sorunu...
  13. E

Kablosuz Klavye - Mouse donuyor

Merhaba arkadaşlar, Dell G15 5530 laptopa sahibim. Kablosuz klavye mouse setleri kullanıyorum genelde. Şöyle bir saçmalık ile karşı karşıyayım. Özellikle başka bir USB portundan veri alışverişi yaparsam ya da herhangi bir oyun oynarsam. Özellikle kablosuz klavyem saçma şekilde donmalar yaşıyor...
  14. E

Harici Monitör Bağlayınca Nvidia Ekran Modu Değiştirilemiyor

Merhaba arkadaşlar, Dell G15 5530 laptop kullanıyorum. Laptopun kendi ekranında ekran yönetim modunda istediğimi seçebiliyorken. Harici bir monitörü HDMI/Type-C farketmeksizin bağladığımda ekran yönetim modunda sadece optimus seçili oluyor diğer seçenekleri seçemiyorum.
  15. E

Harici Monitörde Oyunlar Kasıyor

Merhaba arkadaşlar, Harici monitörde oyun oynarken sanki daha düşük fps alıyorum ve donmalar oluyor gibi. PhysX ekranı aşağıdaki gibi. Display port ile bağlanıyorum HDMI kablom yok. Bu görsel rtx 4060 ın sadece hdmı portu ile mi çalışabileceğini gösteriyor?
  16. E

Windows 11 Fazla yer kaplayan dosyalar var

Hocam neyi sileyim anlamadım vallahi
  17. E

Windows 11 Fazla yer kaplayan dosyalar var

Merhaba arkadaşlar, Format attım Windows'un kendi sıfırlama tekniği ile ancak format sonrası yüklediğim uygulamalar kendi şahsi dosyalarım da dahil olmak üzere bir kalan yeri kontrol edeyim dedim. Çok saçma şekilde tüm C diskinin alanı 51GB yer kaplıyor gösterirken disk yönetiminde 263GB...
  18. E

Laptopum Docking Station Destekliyor mu?

Merhaba arkadaşlar, Dell G15 5530 kullanıyorum. Tek bir Type-C girişim var ona da monitör bağlı. Diğer işlerimde kullanamıyorum. Laptopum Docking Station destekliyor mu, desteklemiyorsa çalışmaz mı? Hangi özellikleri var bu dock stationların? Bilgisi olan arkadaşlar var mı bilgi verebilir mi...
  19. E

Öneri Taşınabilir Ssd Önerisi

Değerli hocam tercihiniz neyden yana oldu?
  20. E

Kingston Xs2000 vs Samsung T7

Kutu olayı ile ilgili tereddütüm şu. İçerisindeki SSD yi sanırım başka başka PC lere taktığımda tekrar tekrar tanıtmak gerekecek
Geri