Arama sonuçları: *

1. theGladyator01

Yardım Reverse fan alacağım ne almalıyım?

Çok fark edeceğini düşünmüyorum hocam. Gözünüze güzel geleni alın bence.
  2. theGladyator01

Yardım Reverse fan alacağım ne almalıyım?

Nyota ultra tercih ederdim.
  3. theGladyator01

4-6k Klavye önerisi lazım

Kuzene w75 aldırdım taş gibi klavye hocam , garantisini iade sürecini vs bilmem ama kaliteli klavye. Bide artık türk firmalar bile türkçe klavye üretmiyolar w75 gördüğüm nadir türkçe klavyelerden.
  4. theGladyator01

Yardım Ajazz AK820 Max aldım sizce başka klavye alsamıydım

hayırlı olsun bence bedava o paraya
  5. theGladyator01

360mm Sıvı Soğutucu Önerisi.0

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-le360-v2-rgb-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1165291865.html
  6. theGladyator01

Galax RTX 4060 sistemde CS2 Valve ekranında takılıyor ve oyundan atıyor

Oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar dener misin?
  7. theGladyator01

Ayt Integral Basit Bir Konu Değil Mi?

Türev integral in tersi değil mi türevi yapan integrali yapar integrali yapan türevi yapar , yapmalı zaten.
  8. theGladyator01

Kola Müdavimlerine Bir Sorum Var?

Cola Turkayı Pepsi ve coca cola dan daha çok seviyorum. 1776122653 İçinizde deneyen var mı bilmiyorum ama tadı benim baya hoşuma gidiyor
  9. theGladyator01

❌İndirim Bitti! MSI mag pano 100r pz BEYAZ 5634TL

Kasayı 2 kuzenim aldı. Kasa oldukça kaliteli ve kapsamlı bir kasa rahatlıkla satın alabilirsiniz. Fakat devasa ve ağır bir kasa , alacaklar ona göre yer ayarlasın.
  10. theGladyator01

Kuranı Kerim'de Çok Değişik Bir Hata Buldum.

Yine başladık yine başladık...
  11. theGladyator01

Lianli v100r rgb sorunu

Fanlar kontrolcüye mi bağlı hocam ? Eğer varsa ve oraya bağlandıysa tam takılmamış olabilir. Kasanın arka tarafının fotosunu atabilir misiniz?
  12. theGladyator01

Lianli v100r rgb sorunu

Fan rgb leri hiç açılmıyor mu hocam?
  13. theGladyator01

🔥İndirim Rapoo VT9PRO Wireless Kablosuz Mouse PAW3398 Sensör 🔥1.889₺

Linkin sende açılmaması arkadaşın sorunu değil dostum bu adam sizin bakıcınız hizmetliniz değil bulmuş paylaşmış açılmıyorsa linkte hangi uygulama olduğu yazıyor. Açarsın uygulamayı yazarsın ürünün adını bulursun ürünü istesen. Hem forumu öğretiyorsun adama sen 2025 Aralıkta katılmışsın foruma...
  14. theGladyator01

Battlefield 1 oyununda ekran kartı

OOOO 100 derece suyun kaynama noktası. Hayır hiç normal değil. Gösterge yanlış gösteriyodur diye yorumladım.
  15. theGladyator01

49K Bütçe ile RTX 5060 & Ryzen 7500F Hazır Sistem Özelleştirme - Sizce Nasıl?

4060 8gb ım var. Forzada grafikleri ultra yapabiliyorum , hatta bir zaman Nvidia kendi kendine ekranı 2k ekstrem e ayarlamış 1 saat fark etmeden oynamıştım. Şuan alınacaksa minimum 12 GB alınması taraftarıyım bende ama VRAM meselesini bu kadar kafaya takmaya gerek yok bence. Birde artık şöyle...
  16. theGladyator01

ets2 oyun arkadaşı arıyorum

Adam 2 yıl önce atmış mesajı şimdiye oynamaktan ETS ye dönüşmüştür eleman zaten.
  17. theGladyator01

İnsanlık Tekrar Ay'a gidiyor !🚀🌜

İyimiş👍🏼
  18. theGladyator01

Bir insan neden ölüm maçında AWP oynar?

Awp deagle falan iyi güzelde death match ın bana göre amacı aim kasmaktır ve ben awp oynamak için öyle aman aman bir aim kasmanın gerektiğini düşünmüyorum. Bana fark etmez ben herkesi vuruyorum da gerçi...
  19. theGladyator01

Yardım The crew motorfest görüntü çamur gibi

DLSS açtın mı? 1775037686 Oyunda varsa tabii
  20. theGladyator01

Yardım The crew motorfest görüntü çamur gibi

Ekran kartın ne?
Geri