Arama sonuçları: *

1. theGladyator01

❌İndirim Bitti! Asus Prıme Ap202 Tg Kompakt Matx Kasa-4999 Lira

İçindeki 3 fanın ederi maximum 1.5
  2. theGladyator01

🔥İndirim Asus 750w Psu 3.894 Lira

Buna bu parayı vermek yerine çok daha fazla girişi olan aynı zamanda pcie5 olan Raijintek alınır bence.
  3. theGladyator01

İşin Sonunda Aç Kalır Mıyım?

Dedikleriniz doğru hocam zaten böyle bir ülkede mühendisliğin değer görmesini bekleyemeyiz😄. Bu benim geleceğim ve hedefim hocam ne olursa olsun denemek istiyorum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
  4. theGladyator01

O üniversitelere puanım yetmez. Herkes 1 agızdan bir şey söylüyor asker ol diyen var klima tamir et diyen bile var. Benim hedefim EEM olmaktı klima tamirciliğine kadar düştüm🙂. EEM nin de geleceği var diyorlar nasibin hangi şehirde nasıl olacağını bilemeyiz hocam sonuçta işe alımda çoğunlukla...
  5. theGladyator01

Mühendislik mi okuyorsunuz?
  6. theGladyator01

Eyvallah hocam🙂 1786229694 Niğde de sürekli gelişiyormuş hocam profesörleri labovatuvarları vesaire var diyorlar Niğde de olabilir belki hocam.
  7. theGladyator01

Arkadaşlar benim 100k hedefim vardı malum ben ben olduğum için tekrar başaramadım 240 bine girdim ama sıralamam ne olursa olsun her türlü elektrik elektronik mühendisliği yazacaktım birkaç yere sıralamam tutuyor ve ailem de illa yazıp gitmemi istiyor açıkçası bende gidip gitmemek arasında...
  8. theGladyator01

Redmi Note 14 Pro Vs Redmi Note 15: Hangisi Alınır?

Teknosadan kovala a36 yı 2 3 ay önce anneme 19000 e aldık belki de stok eritmek için ucuza veriyolardır ama biz aldığımız zaman eski cihazlarda sadece tek çekim seçeneği felan vardı ona da dikkat etmek lazım. 1786213847 Bide cihaz içinden adaptör vesaire çıkmıyor yanında orjinal adaptörüne...
  9. theGladyator01

Pederle Anlaşamıyoruz Destek Atın??

18 yaşında nasıl 2.kez mezun oluyorsun hocam 17 yaşında mı bitirdin liseyi.
  10. theGladyator01

Sağdaki Fan Soldaki Fana Nazaram Daha Çok Yalpalıyor.

Valla bu fanlı kasalarda genellikle famları pek kaliteli yapmıyolar bazı fanlarda sıkıntı olabilir eğer ses yapmıyorsa kullanmaya devam edin bozulunca bakarsınız hayırlı olsun.
  11. theGladyator01

Bende thermaltake kasanın üzerinde gelen fanlarda vardı onlarda yalpalıyordu 1-2 tanesi arızalandı uzun kullanımda.
  12. theGladyator01

Fan ömrü azalmaya başlamış hocam arızalanır bir süre kullanımdan sonra.
  13. theGladyator01

Yardım Marvel Spider-Man 2 Akıcı Kaliteli Grafik Ayarı

Ya oyun açık dünya ya en azından 1 veya 2.yi 1 seferlik alıp oynasam sonra açık dünyada dolaşmak istersem sildiğim zaman geri yüklerim düşüncesi var.
  14. theGladyator01

Güç Kaynağı Çok Bagiriyor

Sistemini ve PSU bu bilmiyoruz yardımcı olmamız mümkün değil hocam🙂. Lütfen sistem bileşenlerini ve PSU marka model belirtebilirmisiniz?
  15. theGladyator01

Yok o bir web sitesinden hesap satın almıştı hesapta sadece Spiderman var ve paylaşmak yasaktır zaten muhtemelen ama ben yine de bir şansımı deneyeyim dedim.
  16. theGladyator01

Haqjwjsjjs valla iyiymiş hocam bende filmin etkisinden çıkamadım hala. kuzende Steam hesabı vardı Spiderman indirimde olmadığı için ondan istedim o da hesabı silmiş indirim yakalicam artık🙂
  17. theGladyator01

Oyun güzel mi indirime düşsün almayı düşünüyorum.
  18. theGladyator01

Ppl mi Full Body mi ?

Bölgesel çalışman daha iyi olur.
Geri