Kuzene w75 aldırdım taş gibi klavye hocam , garantisini iade sürecini vs bilmem ama kaliteli klavye. Bide artık türk firmalar bile türkçe klavye üretmiyolar w75 gördüğüm nadir türkçe klavyelerden.
Kasayı 2 kuzenim aldı. Kasa oldukça kaliteli ve kapsamlı bir kasa rahatlıkla satın alabilirsiniz. Fakat devasa ve ağır bir kasa , alacaklar ona göre yer ayarlasın.
Linkin sende açılmaması arkadaşın sorunu değil dostum bu adam sizin bakıcınız hizmetliniz değil bulmuş paylaşmış açılmıyorsa linkte hangi uygulama olduğu yazıyor. Açarsın uygulamayı yazarsın ürünün adını bulursun ürünü istesen. Hem forumu öğretiyorsun adama sen 2025 Aralıkta katılmışsın foruma...
4060 8gb ım var. Forzada grafikleri ultra yapabiliyorum , hatta bir zaman Nvidia kendi kendine ekranı 2k ekstrem e ayarlamış 1 saat fark etmeden oynamıştım. Şuan alınacaksa minimum 12 GB alınması taraftarıyım bende ama VRAM meselesini bu kadar kafaya takmaya gerek yok bence. Birde artık şöyle...
Awp deagle falan iyi güzelde death match ın bana göre amacı aim kasmaktır ve ben awp oynamak için öyle aman aman bir aim kasmanın gerektiğini düşünmüyorum. Bana fark etmez ben herkesi vuruyorum da gerçi...