Arama sonuçları: *

1. KrmTrn

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Bugün için kullanılan kod var mı 1775123363 Kodu nereden aldınız hocam,şuan süresi dolmuş diyor
  2. KrmTrn

❌İndirim Bitti! Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC 16GB 30629 tl düşmüş ama cashback ile

Banada bugün geldi mail. Şair burada diyorki; GIGABYTE Q4 Cashback promosyonuna katıldığınız için teşekkür ederiz. Yoğun başvuru sayısı nedeniyle cashback ödemelerinin işlenmesinde geçici bir gecikme yaşanmaktadır. Promosyon gereksinimlerini karşılayan başvurular için cashback’in...
  3. KrmTrn

❌İndirim Bitti! Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC 16GB 30629 tl düşmüş ama cashback ile

Banada bu geldi. Gecikme için özür dileriz. Yüksek talep nedeniyle para iadesi talebiniz şu anda işleme alınmak üzere sıraya alınmıştır. İşlem süresi 4 ila 8 hafta daha uzayabilir. Daha fazla bilgi için lütfen [email protected] adresinden etkinlik e-posta adresine ulaşın.
  4. KrmTrn

Hallettim,ben senden referans alıp,siteyi,referans numaramı felan attım,sıraya aldık yazmışlar.
  5. KrmTrn

Gigabyte support sitesini bulamadım,kayıt olup yazdığın support sitesini atarmısın
  6. KrmTrn

Gigabyte support sitesinin link atma şansın var mı ? Bende yazayım
  7. KrmTrn

Referans kodları,ve siteye üyelik bilgileri patlamış zaten,geçersiz diyor.
  8. KrmTrn

THH den bir şey çıkacağını sanmıyorum,sonuçta yurtdışında olan bir firma.
  9. KrmTrn

1 ay oldu mail attım dönüş olmadı,bunların resmi x hesabı hangisi acaba bir dünya hesap var.Oraya yazıp sormak lazım. 1773600230 Evet kodlar patlamış girilmiyor.Hesapda giriş yapmıyor.
  10. KrmTrn

Telekom Fiber Belirsizliği

Yok hocam ben kırsal alanda telekom vdsl kullanırken 6 ping alabiliyordum. 1717243260 Milleni TTNet in alt yapısını kullanmıyor mu
  11. KrmTrn

Telekom nasıl daha az oluyor ping peki.
  12. KrmTrn

İstanbul Ankara Eskişehir
  13. KrmTrn

Oyununa göre değişiyor,ama genelde arkadaşlarımla aramda 5 ile 10 ping oluyor. Süperonline çıkışları sıkıntılı sanırım.
  14. KrmTrn

Ordu ilinde.
  15. KrmTrn

Ping değerim 19 maalesef,kısıtlama yaşamadım ama hiç.
  16. KrmTrn

Hiç geçmeye gerek yok o zaman,Superonline ping değerine rağmen devam ediyim.
  17. KrmTrn

Resmi bugün çekebildim,elektrik santralinin içinde olduğu için,tahminime göre vdsl.
Geri