Arama sonuçları: *

1. T

Sapphire pulse Rx 5600 xt Wattman hatasi aliyorum

Denemekten başka çarem kalmadı. Muhtemelen garantiye göndersem bile üründe sorun yok deyip yeniden yollarlar. Allah bilir kaç günümü alır bunu yapmak...
  2. T

Dostum maalesef ya CS ve Forzanın kapanma süreleri uzadı yani daha çok oynayabildim ama maalesef düzelmedi
  3. T

Silmedim DDU yu açtığımda uyarı verdi güvenli modda açmadığınız tespit edildi yeniden başlatıp deneyin diye yaptım yine aynı uyarıyı veriyor o yüzden tedirgin oldum
  4. T

20.4.2 yi kurdum ama amd radeon software i açamıyorum uyarı veriyor
  5. T

AMD nin sitesinden indiricem değil mi?
  6. T

Tamamdır 1602930758 işe yarar mı dersin
  7. T

Bu sorunu yaşamayanlar da var ama ya. Nasıl bir ince ayar yaptınız yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
  8. T

maalesef cs go da oyunu aşağıya aldı oyun açıkken masaüstünü görüyorum. dead by dylight da daha introdayken atıyor crash verip. Ets 2 de attı WattMan hatası verdi. Forza Horizon 4 de de WattMan hatası veriyor ama LoL de hiçbir sıkıntı yok ama bu oyunlarda böyle sıkıntılar çıkıyor. Sinerjiye de...
  9. T

dostum dediğini yaptım sürüm 20.9.1 bu sefer CS:GO da denedim oyunu aşağıya aldı oyun devam ediyor fakat masaüstünü görüyorum oyunu göremiyorum başka bir fikrin var mı?
  10. T

Knk nasıl geçicem cidden yardıma ihtiyacım var
  11. T

20.9.2 sürümü var ve en güncel sürüm diyor
  12. T

Sorunun çözüldü mü ben şu anda yaşıyorum 13 senenin ardından PC satın aldım ve 2 gündür sorunu çözmeye uğraşıyorum. Yardımcı olabilecek varsa lütfen yardımcı olsun. (Sinerji üzerinden hazır sistem satın aldım. Ekran kartım MSI Gaming Mx RX5600XT işlemci Ryzen 5 3500)
Top Bottom