Arama sonuçları: *

1. S

YandexAI 150 TL migros hediye çeki yeni, eskiden faydalananlar da yararlanabilir

Her ikisinde de geçerli. Markette kullanırsanız 150 TL yi geçtiğiniz anda kullandırır, sanalda ise toplam tutarın %8 ini çek ile ödetiyor diye biliyorum dolayısı ile tutarınız 190 TL falan olunca kullandırır tamamını diye düşünüyorum.
  2. S

YandexAI 150 TL migros hediye çeki yeni, eskiden faydalananlar da yararlanabilir

Yandex AI daha önce kurdu iseniz bütün verilerinizi silip temizleyin, ya da aplikasyonu silip baştan kurun. Ardından yandex AI a giriş yapın ve profil fotonuza tıklayın. Kod giriş kısmına YBEREKET150 kodunu girin. 5 gün boyunca belirtilen görevleri gerçekleştirince sonunda 150TL Migros hediye...
  3. S

Blade deodorant 67 TL

Fiyatı iyi, kokusuda güzel ancak kullandığımda gördüm ki kokusu kalıcı olmuyor, 10-12 saat etki falan beklemeyin yani.
  4. S

❌İndirim Bitti! Defacto Deri Ceket 🔥899₺

Suni deriye verilen para direkt çöp, 1 defa yaptım o hatayı.
  5. S

❌İndirim Bitti! LTB Erkek Deri Ceket 🔥900₺ (LTB 1200/300₺ Kupon )

Paranız varsa gerçek deri alın, suni deri 1 defa aldım ömrü max 2 sene, sonra pul pul dökülüyor. Gerçek deri başta pahalı ama yıllarca gidiyor, suni.çöp.
  6. S

🔥(Güncel) MIGROS 100 Money & BEDAVA TOD 🔥 Yandex AI

Baska bir moneykart pro vb hesabınızda tanımlı ise 16 haneli kodu app kabul etmiyor. Ama migros a gidip alışveriş sonrası ödemeden önce kasiydre 16 haneli dijital kodu kullanmak istiyorum diyip kodu kullanabilirsiniz app ten tamamen bagımsız olarak.
  7. S

🌶🥵Yemeksepeti Köfteci Yusuf Acılı Sucuk 424tl kg🌶

Teşekkürler 2 tane 250 gr aldım 😀
  8. S

🔥İndirim 🔴Vodofone Red Turna uçak bileti 600tl indirim kampanyası🔴

Turna'daki bilet fiyatlarıa bakınca pgs nin kendi sitesinden zaten 600-700 TL daha pahalı, anlamsız oradan almak en azından benim şu ara baktığım uçuş için böyle.
  9. S

🔥İndirim Balparmak 850 GR Bal 350 TL (İndirim kodu ile 2'li Alımda)

Teşekkürler, iyiydi bu indirim :)
  10. S

🔥İndirim Trendyol Yemek 600-200TL

Selam, Dm olarak atabilir misiniz . Teşekkürler.
  11. S

🔥İndirim Namet Dana Et Döner 250gr 139,90₺ !!! (Migros)

Fiyatı güzel ama hiçbir Migros ta bulunamaması da ayrı bir konu. Ayrıca bu döner nasıl bir anda 250 TL bandında satılmaya başladı son 2 ayda insaf.
  12. S

🔥İndirim KÖFTECİ YUSUF PİŞMEMİŞ 500GR KÖFTE 189.90₺ | YEMEKSEPETİ

Köfteye direkt zammı basmışlar bugün, şaka gibi :D
  13. S

🔥İndirim KÖFTECİ YUSUF PİŞMEMİŞ 500GR KÖFTE 189.90₺ | YEMEKSEPETİ

Teşekkürler, işime yaradı, kilosunu 700 TL ye çıkarmışlar zaten, bu fırsat iyi oldu :)
  14. S

Mc Donalds Tasty Trivia

Mc Donalds oyun olarak bu sefer Tasty Trivia adı altında aplikasyonunda oyun açmış. Ödüller yine 7 gün geçerli.5 sorudan 4 ünü verilen toplam sürede bilmek gerekiyor. Her gün sadece 1 deneme hakkınız var. Valla ben bugünkünde elendim, :( Soruları bilen arkadaşlar her gün buraya doğru yanıtları...
  15. S

Algida 10000 puan Bedava, Trendyol yemek 400/250 kodu

Uygulamada eskiden ödüller çok daha iyiydi, son 1 yıldır yaklaşık işe yarar pek ödül yok bence.
  16. S

QNB İstanbulkart yüklemesine 500TLye kadar %100 iade

Bu kampanya herkeste geçeli değil ve kişiye özel. Sizin kampanyalar sayfanızda çıkmıyor ise sizde geçerli değil.
  17. S

Migros mini anketi doldur 50 MigrosPara hediye

Süpersiniz, teşekkürler :)
Geri