Arama sonuçları: *

1. H

Windows 11 ürün anahtarı

Windows 11 için ucuz key arıyorum. Güvenli olması çok önemli önerilerinizi bekliyorum
  2. H

Yardım Windows update yeterlimi

Sa, windows update kendisi sürücüleri yüklediği için acer laptobuma ayrı olarak sürücü indirmem gerekirmj
  3. H

Yardım Sürücü indirdim kuramıyorum

Sa sürücümü indirdim nasıl kurcağimi bilmiyorum ekteki resimde kaldım
  4. H

Yardım Security boot hatası

Beyler bu ekrandan çıkip bios ekranina nasil girerim
  5. H

Yardım Acer Nitro 5 ssd görmüyor

12. Nesil intel işlemcilerde hep olan bir şey aslında
  6. H

Win 11 kurarken sürücünün yüklu olması lazim. Ssd kendi driverini pc kurulduktan sonra otomatik indiriyor
  7. H

Sorun oturup oturmamasıyla alakalı degil knk bir sürücü var onu indirmem lazim
  8. H

SA , Acer nitro 5 pc ye ssd görmediği için driver yükleyecektim fakat windows kuracağim flaşa driverları atacakken hata verdi yeterli alan yok dedi yani w11 tüm alanı dolu sayıyor ne yapmam lazım
  9. H

Telefonumun Killidini Açamıyorum?

Knk tablette intel işlemci oldugu içjn duğerlerine göre farklı biraz. Dün chrome ye girmeyi denedim giriyor fkt direkt uygulamaya girmiyor. Javascript üzerinden giriyor galiba öyle bişiler yazıyordu sanırim teķ çözüm pc ye bağlayıp frp baypass fakst bende pc yok sorun orda
  10. H

Yardım Sd karttan rom atma nasıl yapılır

Sa, bu menüden apply update from sd card üzerinden tablete rom atmak istiyorum bilen varsa nasıl yapmam gerektiğini anlatabilirmi. Bilgisayarım yok telefon üzerinden halledebilirim
  11. H

Deniyorum şimdi knk bilgi veririm yine 1684580734 Sim kartıni taktım arama yaptım ama arama ekrana gelmiyor
  12. H

CS SEÇKİN 295 TL OLACAK!

Beyler 3050ti + i5 12500h + 16gb ram Sizce ortalama kaç fls verir cs2 de
  13. H

Sim kart takılabiliyor tablete
  14. H

Hocam ordan baya bi ilerledim 1684544908 Birazdan yazarım yine 1684545076 Oradan google a girmeyi başardım launcher yüklemeyi denedim yükle tuşuna basıyorum ama indirmiyor
  15. H

Google hedabını kullanın ın yanındaki tuş bir işe yaramıyor hocsm tanıtiyor sadece ona basınca baďka seçenek çıkmıyor ztn. Dünya emojisine basıncs klavye q klavyeden f klavyeye geçiyor yine bir şey değişmiyor
  16. H

Bildirim paneli inmiyor hocam Senin gösterdiğin yere basınca bu ekran çıkıyor
  17. H

Zamanında onu çok denedim ama bu tabletin klavye ayarlarından oralara girilmiyor
  18. H

Çözüldü✓ Masaüstü için duvar kağıdını nerden buluyorsunuz

Pexels.com dan boyut seçerek cok yüksek çözünürlükte fotoğrafları ücretsiz indirebilirsin
Geri