Arama sonuçları: *

1. R

Pc Toplama 48k Değerlendi̇rme

Valla teşekkür ederim bu kasayı düşünüyordum açıkcası ama içinde gelen 2 fan hem rgb değil hemde performansız ve gürültülü çalışıyor diye şeyler okudum artı bide buna 4 fan almam gerekicek bir tanede altta oluyor bunlarda çünkü 4 rgbi fanıda nerden baksan 1000tl. Ssdnin hızından kısıp rami 32...
  2. R

Ah ah valla bıktım artık şöyle seçim var dolar artar mı diye hesap yapmaktan bizi bu hale düşürenler utansın ne diyelim.
  3. R

gaming gen trde şuan stok yok stok gelince 23400 TL'ye satılıyor. 1683146168 Hocam o ramlarde de rgb yok ya genel olarak g skill daha mı iyi kingston dan bakarım yani rgbli olanına onu eklerim olmadı.
  4. R

20000 TL Sistem Topluyoruz

Corsair 4000x modelini önerebilirim psu ile birlikte satılanı var içinde 4 rgb fanla birlikte geliyor.
  5. R

Arada sadece 1.5k fark var.
  6. R

İntel olsun istiyorum bide nedense asus her zaman kaliteli ve uzun ömürlü hissettiriyor attığınız parçalarda hemen hemen 48 kya geliyor gene bi hesaplıcam ama teşekkürler. 1683069307 Bilemiyorum sadece sizinki 32gb ram ve 1.5k daha ucuz evet ama asus ve intel istiyorum ne düşünüyorsunuz?
  7. R

Arkadaşlar kolay gelsin böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum tek tek toplayıp kendim birleştiricem muhtemelle akakçeden bakarak en uygun fiyatları yazarak topladım 48k tuttu nerdeyse sizce alınır mı yoksa çok mu pahalı ve parçaların uyumluluğu sizce nasıl? Corsair Icue 4000X CC-9020133-EU 750...
Top Bottom