Arama sonuçları: *

1. C

🔥İndirim ASUS Tuf Gaming VG249Q3A 23.8 inç 180Hz 4629tl

Şuan kullanıyorum renkler baya doygun knk çok güzel bence bu fiyatlara alınacak en iyi monitör eksi yanları pivot olmaması cidden tek eksi yanı pivotun yokluğu
  2. C

Whatgeek Yurtdışı Siparişi Bilgilendirme

knk bende 15inde verdim aynı senin gibi gmk67 aldım şuanlık bi ses soluk yok bende merak ediyodum açtın iyi ki konuyu :D
  3. C

Hangi Monitörü Almalıyım? Monitör önerebilir misiniz??

Knk bence gayet tatmin edici ips panel zaten
  4. C

Hangi Monitörü Almalıyım? Monitör önerebilir misiniz??

Asus vg249q3a da güzel knk 180 hz hemen hemen aynı fiyatı ölü piksel çıkmadı ghostin de aynı şekilde tek eksi yanı pivotu yok ama vesa desteği var istersen ayak alabilirsin güzel monitör öneririm
  5. C

Monitör 180 hz vermiyor

vg249q3a knk modeli direkt 180 hz veriyor diye biliyorum
  6. C

Monitör 180 hz vermiyor

Merhabalar 180 hz asus monitör aldım dp+mini dp ile laptopa bağladım ancak 165 e kadar veriyor bunun bi çözümü var mı ?
  7. C

hangi monitörü almalıyım ? ghosting olup olmadığını nerden anlayabilirim ?

Kronik diyolar knk buna bi kaç kez bu forumda söylenti vardı
  8. C

hangi monitörü almalıyım ? ghosting olup olmadığını nerden anlayabilirim ?

Knk böyle markalara para vererek paranı çöp etme bence daha bilindik markalara bakmanı öneririm
  9. C

Laptop da dp girişi yok

Maalesef knk aklıma bile gelmedi😂
  10. C

Laptop da dp girişi yok

Merhabalar, 180 hz monitör aldım ancak laptopta dp girişi yok bu sorunu nasıl çözebilirim
  11. C

🔥İndirim GMK67 Gasket Triple-mode Gaming Keyboard DIY Kit (Vergi dahil 1122 TL)

Knk klavyeyi 1 saat önce aldım biliyon mu 😂😂 inşallah bende switch mevzusunu yaşamam😂😂
  12. C

Valorant oynarken ekran kartı driver ı çöküyor!!!

Knk eğer değiştirirsen pcyi casperdan uzak dur başka model al alırsanda bi kere al tam al Casper sıkıntılı marka
  13. C

Valorant oynarken ekran kartı driver ı çöküyor!!!

Knk bende de monster laptop var 1650ti bi 2 kere felan bana da olmuştu ekran kartının güncel olduğunu felan kontrol et bir de sıcaklıkla alakalı olabilir çünkü ben hatayı aldıktan sonra bir daha karşılaşmıyordum
  14. C

Yardım Asus Vg249q3a monitör

Monitöre sahip biri yardım edebilir mi
  15. C

Yardım VG249Q3A VESA vida ARALIĞI

Asus vg249q3a modeli olan arkadaşlardan rica vesa vida aralığını yazabilirler mi pivot ayak alacağıma yardımcı olursanız sevinirim
  16. C

Yardım 5000 TL monitör önerisi

Asus vg249q3a ya bak knk bende bugün sipariş verdim
  17. C

Monitörü aldım alırım bi H.O

Knk sıkıntı o işte o kadar çıkamıyorum bütün parayı monitöre yatırcam gigabyte ile arasında çok kaldım asusus ama asusa daha bi yakınım 1705004472 Bide kol istemiyorum ya direkt pivot ayak alcam bakalım bulabilirsem
  18. C

Asusun tek eksi yanı pivotu bakalımm onuda bi yerden bulcaz artık
  19. C

Knk bende yarım asusu alcam inşallah sende de bende de sorun olmaz 😂😂 1705003969 Hayırlı olsun bu arada knk😂
  20. C

Hangi monitörü tercih etmeliyim? Öneriliriniz neler?

CİHANGİR e bak bide knk
Geri