Arama sonuçları: *

1. S

2 .Monitör Yüzünden İnput Lag Sorunu

Normalde Tek Monitör Kullanıyordum 165 Hz Olarak , Ek bir monitör vardı elimde onuda bağlayayım dedim bilgisayara sonra gözle görülür bir şekilde gecikme oluyor oyunlarda falan hissediliyor ek monitörü bağladıktan sonra ek monitörün hdmi kablosunu çıkardıktan sonrada düzeliyor bir çözümü yokmmudur
  2. S

Kuşumu nasıl adam etcem

yapıyorum aynısını mal mal bakıyor , mal kuş aldık herhalde ama çok öten bir kuş seviyor beni
  3. S

Kuşumu nasıl adam etcem

Arkadaşlar 4-5 aylık kuşum var ele gelmiyor nasıl alıştırcam , varmı tamamen ele geldirecek bir taktik falan kafese elimi soktugumda almak için bile bin takla atıyor yakalamak imkansız resmen kuş benim odamda 7/24 benle birlikte yanımda dışarı çıkan biride değilim.
  4. S

Hangi Seriden Başlamalıyım ?

hikaye en iyi hangisinde başlıyor anlayabileceğim ilk ve 2. zaman çizelgesini ****** et minecraft onlar
  5. S

Hangi Seriden Başlamalıyım ?

Arkadaşlar Bilgisayardan Tomb Raider Oynamak İstiyorum. İlk seriden başlamak istiyorum, ilk serisi hangisi ?
  6. S

Oynadığım Oyun Keyif Verirmi ?

ekran kartım rx 6650 xt pes 21 testine bakarmısınız (FPS
  7. S

xboxda
  8. S

Arkadaşlar 60 Hz Monitörüm Var Ve Pes 2021 Vb Oyunları Oynamayı Düşünüyorum. Sistemim Yeterli Oyundan Keyif Alırmıyım Akıcı Oynarmıyım
  9. S

Monitörde Ghosting Var mı?

ghosting yok rahatlıkla kullanın hiç yok
  10. S

1300TL Sakal&Vücut traş makinesi önerisi

kasık tadı nasıl oluyor ? :D
  11. S

Hikayeli Oyun Önerisi

teşekkürler
  12. S

Hikayeli Oyun Önerisi

denemedim ama ağlatması lazım
  13. S

Hikayeli Oyun Önerisi

Antik yunan falan sı teşekkürler deneyeceğim
  14. S

Hikayeli Oyun Önerisi

Oynadım dediğim kriterlere uygun sağlam oyundu 1683227905 2. oyundanmı başlayayım yoksa direk 3 mü oynayayım
  15. S

Hikayeli Oyun Önerisi

Arkadaşlar HardCore Hikaye Oyuncusuyum Önerebileceğiniz Hikaye Oyunu Varmı. Hem ağlatacak , Hem Güldürecek , Hem Sinirlendirecek , Hem Üzecek
Geri