Arama sonuçları: *

1. C

Game Of Thrones Torrent Olarak Nereden İndirebilirim?

siteye girdim ama torrent olarak indirtmiyor
  2. C

Game Of Thrones Torrent Olarak Nereden İndirebilirim?

Amazon prime'dan kaldırılmış tüm sezonlarını torrent olarak indirebileceğim bir site var mı bildiğiniz türkçe altyazılı?
  3. C

❌İndirim Bitti! İyzico'yla 2699TL -> DAHUA LM24-E231 165 Hz IPS Monitör 3199TL

Beyler monitörü almak istiyorum da iyzico hesabım olmadığı için iyzico hesabı açtım, ilk kez iyzico kullanacak biri olarak bir kaç şey danışmak istiyorum yardımcı olabilecek varsa cok sevinirim. - Sanal kartla alışveriş için indirimler geçerli oluyor mu? - Karta 3200 mü atmam gerekiyor ondan...
  4. C

❌İndirim Bitti! İyzico'yla 2699TL -> DAHUA LM24-E231 165 Hz IPS Monitör 3199TL

iyzicom yok yine de alınır mı 3200'e ?
  5. C

2. monitör için alınır mı ?

iyzico'da kaydım olsa mantıklıymış fiyatı da güzel başka öneri varsa iyi olur
  6. C

2. monitör için alınır mı ?

merhaba agalar 2. monitör lazım oyun oynarken yanda film izlemelik canlı yayın izlemelik. ips panel şöyle bir şey buldum https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-essential-s3-s30gd-ls22d300gauxuf-22-5-ms-full-hd-ips-100-hz-fiyati,897971419.html iyi gibi ne diyorsunuz? n11 de 2650 lira şuan
  7. C

Çözüldü✓ 3 Bin Civarı Kulaklık Önerisi

Ben de yaptığım şu ayarlarla çok iyi ses kasabiliyorum müzik performansı falan da bence baya iyi öneririm ;
  8. C

Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse

https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3-pro-max-wireless-mouse?srsltid=AfmBOop6TnttQlIVCzWb9WsJ6DluEKnrTQzMWdTZ4D2INh3JB5cF24aU Alınır mı? O kadar para vermene gerek yok şu da çok iyi ya da üstüne şu kadar koy şunu al dediğiniz mouse varsa önerilerinize açığım.
  9. C

Kulaklığı aldım çok çok iyi öneririm windows store'da dolby atmos uygulamasıyla ayar yapmanızı öneririm
  10. C

bu fiyat bandında mikrofon kalitesi ve ses kasma olarak baktığımda en mantıklısı hyperx cloud 3 kablolu olarak düşünüyorum incelemelerine baktığımda mikrofon kalitesi gercekten iyi ve kullanıcı yorumları da büyük ölçüde olumlu sizce alınır mı ? En uygun amazonda şuan...
  11. C

Daha önce rampage drop plus kullanıyordum mikrofonu kaliteliydi ama pedleri soyuldu önerebileceğiniz bir kulaklık var mı
  12. C

Yardım Soğutucuyu işlemciye takamıyorum

internette kurulum videosu vardır illaki kontrol ettin mi
  13. C

Yardım Soğutucuyu işlemciye takamıyorum

hocam bu soğutucunun kurulumunu bilmiyorum ancak alttaki koskoca WARNING yazan takmadan önce bunu çıkartınız diyen plastiği çıkartır mısın
  14. C

VODAFONE KIBRIS'TAN İCRA YEDİM BİLGİSİ OLAN VAR MI

Fotoğrafta göründüğü üzere 20 eylülde hattımı dondurdum. Ancak hat dondurma sürem 3 aymış ve bunun hakkında bana hiçbir bilgi verilmedi. İcradan haberim olunca uyapa girdim ve 4200 tl borcum olduğu ve Takipte kesinleşen miktarın 1900 lira olduğu görünüyor. Hattım 570 küsür TL idi bu müşteri...
  15. C

Xbox gamepad 9. nesil pili azaldıkça titreşiminin azalmasını kapatma

sahip olduğum, gamepadimin (https://www.amazon.com.tr/dp/B08SRMPBRF?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title) pili azaldıkça titreşimi azalıyor. Pili henüz yüzde 30'dayken titreşimsiz oynuyorum bende duracell pil var ve uzun süre gidiyor yüzde 30 bile benim için fazla. Bu ayarı kapatabileceğim bir yer...
  16. C

Çözüldü✓ Torrentoyunindir adlı sitede gezinirken aldığım truva atı uyarıları.

Diğer sitelere nazaran daha güvenilir bir site varsa önerilerinize açığım
  17. C

uTorrent kullanıyordum qbittorent indirdim daha güvenilir deniyor. Vpnle indirin diyen de var ama dediğiniz site ve qbittorent yeterli midir sizce
  18. C

Hocam 3 oyun için 7000 lira isteyen şirketler olduğu için torrente yöneliyoruz benim sistemim zaten 20bin lira. Sistemde virüs görünmüyorsa tamamdır teşekkür ederim.
  19. C

Brave kullanıyordum tamamen sildim google'a geçtim. Yapmam gereken bir şey var mı
  20. C

Yıllardır torrentoyunindir kullanırım ve kasperskyı da hiç kapatmam. Ama bugün kaspersky'dan ardı ardına uyarı aldım. Sitede gezinirken uyarıları görmem sonucu bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp 2 kez tam tarama yaptım ama truva atını göremedi. İçim rahat etmeyince brave'i silip google'a...
Geri