Arama sonuçları: *

1. Captainenes

Çözüldü✓ 4k-6.5k arası monitör önerisi

Merhaba anlık kullandığım monitörün pixeleri bozulmaya başladığı için 4.5k-6.5k arası monitör arıyorum.
  2. Captainenes

Çözüldü✓ Termal macun önerisi

TF8 hocam.
  3. Captainenes

Tamamdır tekrar sağolun.
  4. Captainenes

Yanlış baktım o zaman bilgim yok pek dediğim gibi. 1753622776 Tamamdır hocam sağolun. Son olarak 2 tane alsam tf8 den 3 işlemci 1 ekran kartına yeter değilmi.
  5. Captainenes

Garanti süreci çok uzun sürüyo ya sorun orda
  6. Captainenes

Ekran kartı ciddi manada fazla ısınıyo garantiye yolamayada üşeniyom açıkcası ondan onada el atmak lazım muhtemelen.
  7. Captainenes

Asus 3060 ti dual
  8. Captainenes

Ryzen 5 5600
  9. Captainenes

Peki benim ekran kartım uzun süredir oyunlarda yük altında 70 dereceyi rahatça geçiyo garantisinin bitmesine daha 1 yıl var hazır onunda termal macununu değiştirmelimiyim.
  10. Captainenes

Tamamdır hocam sağolun. 1753621613 Mx serisinden daha iyi bir şey varken hazır yılda bi değiştiriyoken iyisiyle değiştiriyim diye umuyorumda tf8 e yönelcem sanırım
  11. Captainenes

[H3 id='Peki+thermal+grizzly+kryonautmu+tercih+etmeliyim+yoksa+noctuam+baktma+gre+noctuann+yaps+80+derece+stnde+bozuluyor.']Peki thermal grizzly kryonautmu tercih etmeliyim yoksa noctuamı baktığıma göre noctuanın yapısı 80 derece üstünde bozuluyor.[/H3]
  12. Captainenes

Katı termalerden anladığım pek söylenemezde ekstradan bilgi gerekirse diye ben termal macunu ryzen 5 5600 için alıcağım
  13. Captainenes

Termal macun alıcağım ilk seçimim arctic mx-4 oldu yeterli bir termal macunmudur yoksa yetersizmi. Bazılarından yetersiz cevabı aldımda
  14. Captainenes

Mavi Ekran Windows 11 Mavi ekran hattası

Hmm anladım o zaman teşekkürler.
  15. Captainenes

Hmm kasperskyı da tekrar kurucam değilmi?
  16. Captainenes

Son 8 aydır dönem dönem mavi ekran alıyodum son 3 ayda fazlalaştı ve oyunlarda bilgisayarım bazen kasıyor opera dada bazen kasıyo video açarken falan acaba mavi ekrandanmıdır diye bir sorayım dedim https://drive.google.com/file/d/1ScRfZip-06YkOSE87qyBkElttZ09c1Ec/view?usp=sharing
  17. Captainenes

Kitlesi toxic olmayan rekabetçi oyun önerisi.

O kısmın çözümü basit bekliceksin bekleyip seçtikten sonra hala laf atıyorsa sustur devam et ben farklı çözümünü bulamadım en azından.
  18. Captainenes

İstediğin ajan kısmı çok değişen bi kısım benim yabancı serverlarda gördüğüm şey takım oyunu adamların tek istediği takım oyunu. instalock falan atmadığın sürece çok saygılılar
  19. Captainenes

Çok güzelde eğleniyorsun. bütün gün bir adam vuramadım diye değerlerime sövülmesi eğlence değil bence
  20. Captainenes

Pingin sorun yaratmicaksa türkiye serverlerı dışına çıkmanı tavsiye ederim ayrı bi rahatlama geliyor insana.
Geri