Arama sonuçları: *

1. T

Pc ethernet kablosu takılı lakin pc okumuyOr

Merhaba dostlar masaüstü pc ye ethernet kablosu takili lakin internet gozukmuyor kablo ve modemi laptopumda denedim duzgun calisiyor. internette sorun yok msi a320m a pro ethernet drivlerlari kurdum kurarken boyle bir hata veriyor. ve windows boyle hata veriyor https://hizliresim.com/ly6iif3...
  2. T

Masaüstü pc ethernet kablosu takılı ama internet yok

Link atma sansin varmi bi tane bakabilir miyjm 1739621912 Arizaliysa ne yapmam gerek nasi anlarim driver booster suruculeri guncelledim hala ayni
  3. T

Evet duzgun takili herseyi denedim laptopda calisiyor masaustudns calismiyor format atiyorum yine ayni
  4. T

Merhaba dostlar pc ye ethernet kablosu takili lakin internet gozukmuyor kablo ve modem duzgun calisiyor internette sorun yok baska pcde denedim calisiyor drivler lari kurdum herseyi kurdum windows update yaptim hala ayni kafayi yicem sorun ne olabilir
  5. T

50-55k arasi laptop onerisi

Merhaba arkadaslar 50-55 k alinabilicek fiyat performans laptop onerilerinizi bekliyorum
  6. T

Mavi Ekran Windows duzgun yuklenemedi YARDİM!!

Hayir ssd degistirdim ssd bozulmustu idaretenlik harddisk taktim ssd gelince tekrar ssdye gecip sıfırdan Windows kurmustum 1733089665 Hepsini denedim hicbiri ise yaramıyor
  7. T

Sifirdan kurulum yapiyorum yine ayni seyi yapiyor ayni hata sifirdan tertemiz windows kurdum ayni
  8. T

dostlar merhaba kafayi yicem sabahtandir kurtarma windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor diye hata veriyor. Yeni ssd aldim 3 gündür Windows kullandim bi sorun yoktu birden bu hatayi verdi ssd testi yaptigimda degerleri normaldi sikintisi yoktu simdi ne yapsam cozemiyorum lutfen yardim edin
  9. T

Öneri M2 ssd ve anakart????

Merhaba dostlar m2 ssd alicam anakartim msi a320m pro modeli buna m2 ssd takmak istiyorum lakin m2 yeri yok onun icin donusturucu mu ne almam gerekiyomus hem donusturucu hem m2 ssd önerisi yapabilicdk bi dostumuz aydinlatirsa sevinirim
  10. T

Yardım M2 ssd veya normal ssd önerisi

Merhaba dostlar 512 m2 ssd veya 512 gb ssd alicam guzel marka varmi bildiginiz?
  11. T

Ekran kartım ve işlemcim iyi lakin pc kasıyor

Tamamdir bilgiler icin cok tesekkurler
  12. T

Yani tekrar plus alsam yine mi bozulcak
  13. T

tamamdır tesekkur ederım
  14. T

ben bunu yeni aldım 2 ay olmadı ilk aldığımdan beri boyle ssd pc yavaş satıcıyla konussam arıza ıcın yollasak cozermı
  15. T

arkadaki tüm programlar kapatıldı
  16. T

bu testide gönderiyorum hemen
  17. T

https://ty.gl/9h6r269uhlnvz ssd 1731501005 Deniyorum
  18. T

Var 512 sandisk 1731500865 Ariza tespit uygulamasi varmi
  19. T

Oyunda kasma yok pc arayuzunde kasiyor dolasamiyorum google giricem 1 dakkaya giriyor bi dosya aciyorum uzun suruyor anlamadigim sekilde 1731500733 Oyunda kasma yok pc arayuzunde kasiyor dolasamiyorum google giricem 1 dakkaya giriyor bi dosya aciyorum uzun suruyor anlamadigim sekilde
Geri