Arama sonuçları: *

1. aliptas

Çözüldü✓ pubg oynuyorum fps 150'iken 5 tane sis bombası içinde 30 fps'e düşüyor

Arkadaşlar sorunumu bir nevi çözdüm gibi bu gün temiz format atıp win11 pro olan işletim sistemimi win10 pro'ya düşürdüm ve pubg'ye girip test yaptım işlemci kullanımının önceki gibi %10 rakamlarda değil %30 - %40 arasında kullanıldığını gördüm , oyuna başlayıp etrafıma 10 adet smoke bombası...
  2. aliptas

Evet bende işlemci kısmında dar boğaz oluyor sanırım çünkü bazı videolara baktığımda işlemcinin %30 %40 kullanıldığını görüyorum ama bende tüm uğraşlarıma rağmen max. %19 kullanılıyor. Bu da çok ilginç gerçekten çözemiyorum ama acaba 650w psu yetersiz mi kalıyor diye düşünüyorum.
  3. aliptas

inan pubg'de denemediğim olay kalmadı , bilgisiz biri de değilim ama belki buradaki arkadaşların bir bildiği olabilir diye konu açtım :)
  4. aliptas

sanırım öyle olacak , teşekkür ederim yine de :)
  5. aliptas

Ekran kartım %98 yükte iken işlemcimin sadece %8 ve %11 arası yükte çalışması normal mi peki ?
  6. aliptas

hocam arkadaşım rtx 3060 kullanıyor ve 2k çözünürlükte oynuyor ama böyle bir sorun yaşamıyor , anlayamıyorum gerçekten.
  7. aliptas

hocam amd arayüzünden değerleri kontrol ettiğimde GPU %98-99 kullanıldığını görüyorum ama işlemci max %11 kullanıldığını görüyorum
  8. aliptas

Corsair CV650 CP-9020211-EU 650 W Power Supply
  9. aliptas

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese yardımlarından dolayı şimdiden teşekkür ederim. Uzun zamandır Pubg oynuyorum ve fps değerlerim normal şartlarda minimum 130 fakat oyun sonlarına doğru etrafa 4 - 5 tane sis atıldığında fps değerlerim bir anda 30 - 35 ' e düşüyor ve oyun oynayamıyorum , bütün...
Top Bottom