Arama sonuçları: *

1. K.R.A.T.O.S

Öneri [2 Çıkan Dev Oyun] Sh Townfall Cnt Resonant

silent hill townfall oyunu r5 7500f RTX 4060 ti 16gb 16GB 6000 MHZ ram ile tesst ettim oyun gerçekten hoş bulmmacaları olsun atmosfer ve grafikleri olsun beni kendine bağladı ANCAK büyükte bir sorunu var oyunun oyuna girdiğimde cpu kullanımım %75-100 arası gidiyor ortalama 90 da kullanıyor...
  2. K.R.A.T.O.S

Kinguinden Fc 27 Ultimate Edition Alınırm I

bencede ya hocam vazgeçtim onun yerine control resonant ve sh townfall alırım hem onlar daha ucuz hemde parasını hemen ççıkarır seneye bakacağım teşekkür ederim
  3. K.R.A.T.O.S

bende yaptım hocam da hem paranın gitmesi koyar hemde mağazamdan oyunu alan kişilerde giremez ise fena patlarız
  4. K.R.A.T.O.S

mağazam var bunun için alıcaam ucuza geliyor sizce güvenli olumru mail vb veriyolar ya
  5. K.R.A.T.O.S

Yardım Steam İçin Tedarikçi Arıyorum

belki burada yyoktur ama bildiğiniz tanıdığınız kşiler var mı acaba playstatin tarafında çok güzel bir satış yakaladım ve bu satışları steam tarafında da yapmak istiyorum yardımcı olabilirseniz mutlu oluurm hesapların hepsi guardlı olmak zorunda çalıntı hesaplarla tedarik yapanlar gördüm çünki...
  6. K.R.A.T.O.S

Sd Karta Şarkı Nasıl Yüklenir

Hocam sd kartı takın pc de girin içine istediğiniz müzikleri youtube mp3 downloader yazın içine atın gitsin çook basit
  7. K.R.A.T.O.S

9070xt Düşük Performans Sorunu.

Artık her servise güven olmuyor hocam ya cpu sıcaksa macun değistirsin yeter zaten he bilmiyorsa bu işleri servise oksyim
  8. K.R.A.T.O.S

9070xt Düşük Performans Sorunu.

Servise gitmelik bir durum yok hocam al bi mx6 sür bak keyfine şimdi servise versen ufacık iş ama 16 gün bekleresin
  9. K.R.A.T.O.S

Sahibinden Satıcı İade Kabul Etmiyor

Sen bas iadeni yarin 9 da hemen musteri hizmetlerini ara destek al durumu anlat birdahski sefere de kutuyu acarmen vb her seyi videoya l önlemin olsun
  10. K.R.A.T.O.S

Psudan Çit Çit Ses Geliyor

Psunun fanından geliyor olabilir mi ses psu fanlarinin ortadinda özellikle giriş seviyesi bi psuda etiketin altında bölme olur orayı da bi yağlsyıp dene
  11. K.R.A.T.O.S

Liste disi youtubeye at burdanda bize libkini atarsın izleriz hocam
  12. K.R.A.T.O.S

Bize video atarmısın sese bi bakalım
  13. K.R.A.T.O.S

Yardım 4060 Ti 16gb Yi Beyaz GPU ile Takaslamak

Fiyatlar birbirine çok yakın hocam yeni psu aldım para kalmadı lek ama bakıcam bi ona
  14. K.R.A.T.O.S

Gta 4 Mod Handling Mod Kurulum

Ne kadar pahalı olursa olsun pc format atar geçersin hocam youtubeden araştır he güvenmiyorsan virustotal sitesine at modu virüs var ise ortaya çıkar
  15. K.R.A.T.O.S

Yardım 4060 Ti 16gb Yi Beyaz GPU ile Takaslamak

Zotac gaming rtx 4060 ti 16gb twin edge bi ekran kartım var bununla hangi amd gpusunu alabilirim veya aynı 4060 ti 16gb beyazı ile kafa kafaya takas yapmam mümkün mü sizce beni bi aydınlatırsanız sevinirim
  16. K.R.A.T.O.S

Sizce Bu Takas Mantıklımıdır ?

Bence yapma kendin sat üstüne kendin pc bakarak al he satılmıyor dersen kesinlikle takas et kardeşimin notebookunu 24 günde satabildim
  17. K.R.A.T.O.S

Super Grok Plus Nereden Alınır?

Hmm yani bende güvenemedim ama kafama yattı
  18. K.R.A.T.O.S

La itemsatistan almak mantiklimi peki hocam
  19. K.R.A.T.O.S

Ben 2 gunde ne siteler yapıyorum aı ile gemini mesaj gecmisini sürekli unuttyor o yuzden isime yaramadi proda o yoksa bende alsbilirim gpt plus tan çok memnundum
  20. K.R.A.T.O.S

Malesef yok hocam onun grok gerçekten ssğlam aı sadece 7 gün free olanı var
Geri