Arama sonuçları: *

1. C

Modüler Klavye Önerisi

Teşekkürler
  2. C

Modüler Klavye Önerisi

Bunun yanına https://wraithesports.com/products/wraith-turkce-keycap-seti?variant=48562142478529 şunu alıp taktığımızda Türkçe layout sorunumuz düzeliyor mu direkt? Her klavyeye özel ayrı bi tuş takımı mı oluyor yoksa?
  3. C

Modüler Klavye Önerisi

Önerin için teşekkürler. Tip olarak da claymore serisine baya benziyor. Bunun kablosuz versiyonu vs var mı acaba? Öneri için teşekkürler inceleyeceğim. Hocam max bütçe olarak 5k diyebiliriz. Esneme payı olabilir beğenmeme oranla :D 1770720545...
  4. C

Modüler Klavye Önerisi

Selamlar iyi forumlar. Hem oyun hem yazılım için kullanacağım bir klavye arıyorum. Aradığım özellikler: --Türkçe layout. --Mümkünse büyük Enter tuşu. --Mümkünse kablosuz -- Numpad --Mümkünse siyah renkte Resim temsilidir. Asus'un şu Claymore 2 serisine gözüme kestirmiştim. Hem Numpad alanı...
  5. C

🔥İndirim TCL 65T8B 65 İnç 144 Hz QLED Google TV 39.999 TL

https://www.trendyol.com/tcl/65t7b-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-google-qled-pro-tv-p-852433930 Bu model ile arasındaki fark nedir acaba? sadece hz farkı mı?
  6. C

Yardım 15-20k bandında 2k monitör

https://forum.donanimarsivi.com/konu/samsung-g6-oled-2k-240hz-18-059-tl.1105404/ Bugün samsung'un oled monitörü için konu açılmıştı. Bir bakın isterseniz.
  7. C

Çözüldü✓ Numpad'li Kablosuz Gaming Klavye Önerisi

Ben de aynı senaryo için bir klavye arıyorum. Klavyelerden çok anlamam ama ASUS ROG Claymore II modelini beğeniyorum baya. Belki sizin de hoşunuza gider :) Edit: Eskiden TR layout ve büyük enter tuşu ile geliyodu sanırım. Linkteki fotoğraf EN layout fakat başlıkta TR olduğu yazıyor. Bİlginize
  8. C

Masaüstü fotoğrafım siyah siyah oluyor

deneyeceğim teşekkürler
  9. C

Masaüstü fotoğrafım siyah siyah oluyor

Aynı sorun bende de mevcut çift ekrandan kaynaklandığını düşünüyodum ama bulamadım çözümünü
  10. C

Bilgisayar Mühendisi okunur mu?

Kimse bahsetmemiş ama bir bilgisayar mühendisi olarak ben bahsedeyim. Yapay zeka gümbür gümbür geliyor. İlerde 10 kişinin yapacağı işi 1 kişiye yaptıracaklar. Dolayısıyla işsizliğin artacağını düşünenlerdenim. Üniversiteye yeni gireceğini ve en iyi ihtimalle hazırlık okumayıp 4 sene sonra mezun...
  11. C

🚨PCH GOAT V4 SMOKİN SİSTEM GELİYOR🚨

Emin misiniz hocam? elde tutulan kutunun sağ üstündeki kare beyaz ve Gen kısmı da onun altında. Kutuların internetteki fotolarına baktığımda sadece 14. nesil işlemcide bu mevcut. Bana 14. nesil gibi geldi açıkçası.
  12. C

🔥İndirim Lufian indirim çarkı aktif! 75-500TL

GFW1NP94 5000/500 indirim
  13. C

❌İndirim Bitti! Spigen Legato Arc R72E 120 TL

Şikayetvar'a yazdıktan sonra yaklaşık 1 saat içerisinde Nehir Hanım beni aradı ve 1k hediye çeki verdi. Aynı ürünleri tekrar aldım. O zamanki fiyata almış oldum yine. Gayet makul bir telafi. THH ile uğraşmak yerine Şikayetvar' yazmak daha hızlı bir çözüm olabilir.
  14. C

İptal ettiklerinde THH ile uğraşmak istemedim açıkçası. Şimdi Şikayetvar'a şikayet oluşturdum. Şarj aleti ve Ekran koruyucu almıştım. Tahmin etmiyorum ama arayıp iletişime geçip çek vs. bir şey tanımlarlarsa gelişmeleri tekrar buradan size aktarırım.
  15. C

RAZER BARRACUDA MİKROFON SORUNU.

Barracuda X modeli ise arkasında bi mute tuşu var onun açık olduğundan emin misiniz?
  16. C

Yardım Evdekorplaza adlı siteden masa aldım, dolandırıcılarmış ne yapmalıyım

Aynı siteyi yakın bi zamanda gördüm ve fiyatlarının aşşırı uygun olduğunu farkettim. Araştırdığımda site hakkında kayda değer hiçbir yorum, bilgi bulamadım. Bulduklarımın hepsi son 2-3 gün içinde açılmış sayfalardaki bilgilerdi. Kapıda ödeme sistemlerinin olmaması ve ürünlerin maliyetinin...
  17. C

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Ben kendi hesabımdan bir deneme yaptım ve ürün iptal oldu. SUPER40 kodunu tekrar girmeye kalktığımda "Bu kod tek seferlikti bir daha kullanamazsın" gibi bir uyarı veriyor. Halbuki kullanamadım. Bunun bir çözümü var mı? O hesap gitti mi artık başka hesaptan mı denemek lazım?
  18. C

Öneri 8000-10000 TL Kablosuz kulak üstü kulaklık önerisi

Yaklaşık 1.5 yıl önce Razer Barracuda X modelini satın aldım. Home office olarak çalışıyorum. Genel anlamda beni memnun eden bir kulaklık oldu. Mikrofonundan hiç şikayet almadım bu zamana kadar. Sesi de aynı şekilde beni tatmin etti açıkçası. Wireless dongle da mevcut içinde. Tüm...
  19. C

Az önce aldım. Kapıda ödeme ile tamamladım siparişi.
  20. C

Spingen Bisiklet Ve Motorsiklet Araç Tutucu, Spigen Spider 75TL

Ekran koruyucu vs. diğer ürünlerde de acayip bi indirim var. Gerçek indirim mi acaba? 600 bandındaki ekran koruyucu 120 ye düşmüş
Geri