Arama sonuçları: *

1. L

22k bu bilgisayar alınır mı?

biri stok yok diğeri amd ve ben istemediğimi söyledim
  2. L

https://www.itopya.com/kuark-vane-amd-ryzen-5-5600-gigabyte-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ddr4-500gb-m2-ssd-geforce-_h27639#kategori_9 buna karar kıldım sipariş etmeli miyim
  3. L

bir öneriniz var mı ne yapmamı tavsiye edersiniz beklemeli miyim ayrıca amd gpu çok sıcak bakmıyorum
  4. L

https://www.incehesap.com/thanatos-v2-hazir-sistem-fiyati-42947/?hsu=2110,663554,1380846,1729796,1092098,1078356 bu bilgisayarı almayı düşünüyorum 22k max bütçem var özelleştirince ramleri kingston ssdyi kioxia yapınca bu fiyata geldi değer mi bu sistem bu fiyata?
  5. L

1000TL civarında referans kulaklık önerisi

Müzik ile uğraşıyorum ancak kulaklığı günlük kullanımda (oyun, müzik) vs. de kullanacağım. Behringer BH470 düşünüyorum ancak ses seviyesinin düşük olduğunu söylemişler. Kararsız kaldım.
  6. L

Behringer BH470 vs Behringer HC2000B

Bu iki kulaklık arasında kaldım. Müzik ile uğraşıyorum ama kulaklığı oyun oynamak vs. gibi günlük kullanımlar için de kullanacağım. Bh470 alıp kablo ile kullanarak gezmek istemedim bundan sebep HC2000B’nin wireless olması aklımı çeldi. Ses kalitesi olarak çok farkı var mıdır? Hangisini almamı...
  7. L

Bilgisayar Hard Disk' i görmüyor.

girişlerde sıkıntı yok ssd nin takılı olduğu kabloları hdd ye taktım ancak yine görmedi sadece yeniden başlatınca görünüyor
  8. L

Bilgisayar Hard Disk' i görmüyor.

Arkadaşıma Samsung 500gb hard disk aldık. Bilgisayar hard diski görmedi biz de yeniden başlattık geldi. Sonra bu şekilde kullandık ancak normal bilgisayarı açtığımızda yeniden başlar yapmadığımız sürece bilgisayar hddyi görmüyordu. Ancak şu an bu yöntem de işe yaramıyor. Hard disk bozuk değil...
  9. L

1050ti sistem yük altında kapanıyor.

Sorun sanırım PSU'da. Başka bir bilgisayardan 400watt PSU söktüm ve şu an furmarkta herhangi bir kapanma yok. 10 dakikadır çalışıyor. Yardımınız için teşekkürler. Yeni bir PSU alacağım.
  10. L

MSI z87 g43 anakarta düz kontak

Bu anakartı nasıl düz kontak ile çalıştırabilirim? powersw falan yazmıyor 1705491828
  11. L

sıcaklıktan olduğunu zannetmiyorum dün tekrar furmark açmayı denedim 30 derece ile başlayacaktı start bastığım anda kapandı 1705466301 ve işlemciye ve RAM' e aida64 den yük bindirdim bir sıkıntı çıkmadı sadece ekran kartına yük binince kapanıyor
  12. L

Bilgisayarım 1 haftadır yük altına girince kapanmaya başladı. Örneğin Valorant girdiğimde 5 dakika sonra birden bire kapanıp tekrar açılıyor. Reset atar gibi. Bir kaç sefer ekran kartını söküp taktım ve sorun hallolmuştu ama ertesi gün tekrar başlıyordu. Bugün tekrar denedim ancak bu şekilde...
  13. L

Discord Hat Yok hatası ve Steam açılmıyor

Dün her zamanki gibi Discord'da konuşurken bir anda kesildi ve tekrar bağlanmaya çalıştığımda RTC Bağlanıyor diyor ardından hat yok diyor. Ayni zamanda Steam de açılmıyor. Telefondan ve tabletten Discord'da girmeye çalışınca yine aynı hatayı alıyorum. Bilgisayarda sıkıntı yok yani. İnternetteki...
  14. L

MIC Girişine aux girişli mikrofon takılır mı?

Merhabalar. Elimde LG XBOOM OM4560 ve bir adet de LastVoice BM800 var. Bu mikrofonu bu hoparlöre bağlamam mümkün mü? Önde MIC yazan bir giriş var ancak mikrofon aux girişli olduğu için takmayı denemedim ne olur ne olmaz diye. Bu girişe direkt bağlanır mı mikrofon yoksa o girişe aux sokmamak mı...
  15. L

İnternet sağlayıcısı Ping'i etkiler mi?

Çok fark olur mu ikisinin arasında Netmax fibere geçtim çünkü çok fark yoksa değiştirmek istemiyorum
  16. L

Asıl soru şu sormak istediğim: Fiber altyapı kullanacağım ancak Netmax olması kötü etkiler mi yani ping olur mu? Yoksa başka bir sağlayıcı mı önerirsiniz? Yoksa zaten hepsi fiber olacağı için Netmax veya turknet olması pek değiştirmez mi?
  17. L

Tagan PSU yandı parçalar zarar görmüş müdür?

İnternette pek bir şey bulamadım üstünde yazan model de buydu PSU nun
  18. L

Şuanda Netmax firmasının altyapısız 8mbps internetini kullanıyorum (çanaktan geliyormuş internet öyle bir şeyler söylüyorladı) ve valorant falan oynarken ping haliyle çok yüksek oluyor. Telefonumun interneti kullanıyorum oyun oynarken ama 20gb 1 ayda yetmeyebiliyor. Velhasıl kelam, fiber...
  19. L

GTX 1050Ti için PSU.

Toplama almıştım PSU kalmamisti elinde 800lük koymuştu 1683320921 Sıfır almayacağım. Peki frisby gibi markalar nasıldır
  20. L

GTX 1050Ti için PSU.

Bugün 800wattlık PSU yandı çok bütçem yok o 1683320499 O yüzden 350watt almak zorundayım uygun bir fiyata sistem sorunsuz çalışır mı
Geri