Arama sonuçları: *

1. I

Bilgisayarda bi anda geri sayım başladı

bu şekilde
  2. I

zoom da atıyor arada, mouse kullanamıyorum. ve monitöre hiç dokunmadım
  3. I

yine oldu hocam
  4. I

ona da baktım hocam hiçbir ekstra uygulama göremedim
  5. I

hocam uygulamalara baktım hiçbir şey açık değildi
  6. I

yok 😅 yeniden baslattım düzeldi ama sorunun sebebini anlayamadım
  7. I

hocam bilgisayarı açar açmaz valorant girdim. oyundayken ekran geldi bi anda ve geri sayıma başladı. tüm tuşları her şeyi aktif kullanabiliyorum ama masaüstüne geldiğimde bembeyaz bir ekran, kırmızıyla geri sayım vardı 10 dakikalık. 7. dakikada ekrandaki yerleri rastgele zoomlayıp mouse...
  8. I

hocam gerçek olmasa buraya yardım için neden yazayım, dalga geçmeniz hoş değil. varsa bilgi sahibi olan yardımcı olması için açtım konuyu teşekkürler
  9. I

Valodaydım bi anda beyaz ekran geldi hiçbir ikon gözükmüyor, kırmızı renkte 10 dakikadan geri sayım başladı, 7. dakikada zoomladı ekranı mouse hareketleri karıştı falan. Alt tab vs atabiliyorum kullanabiliyorum bilgisayarı ama sıkıntıyı merak ettim yeniden başlattım şuan çözüldü sorun. Avastta...
  10. I

2K MONİTÖR 1080P olur mu

2K Monitör alıp dilerseniz 720p'de bile kullanabilirsiniz. Windows'un kendisinden de oynadığınız oyunun içinden de çözünürlüğü 2K veya 1080p olarak değiştirebilirsiniz. Ekran kartınız 2K için uygun o sebeple ilerde de 2K kullanabilmek için biraz paraya kıyıp 2K almanızı tavsiye ederim.
  11. I

Max 35k bandında pc önerisi

https://www.incehesap.com/atlantic-v2-tavsiye-sistem-fiyati-41389 2 yıl RX 6700XT R5 5600 kullanıp 1 ay önce kadar bu sisteme geçiş yaptım, sistem her açıdan on numara uzun vadeli düşünüyorsan harika bir tercih olur çünkü Intel ekran kartı piyasasında daha yeni olduğu için bazı popüler olmayan...
  12. I

Ne olduğunu bilen var mı

Ne olduğunu bilen var mı 2. kez falan karşıma çıkıyor hangi uygulamadan açtığını ne yazdığını da bilmiyorum
  13. I

Bilgisayardan aniden ses geldi.

DeepCool CG540 kasasının kendi PSU'su, 650W 80+. Böyle kullanırsam sorun çıkar mı? Anakartın kondansatörü patlaşmıştır demiştiniz PSU ile ne alakası var çözemedim
  14. I

Öyle bi anda patlar mı bilgisayarı 1 senedir düzenli kullanıyorum ve bu sabah açtım 30 saniye sonra dediğim gibi psss diye bi ses geldi. Patlayıp patlamadığını nasıl anlayabilirim? Bilgisayar bu hâlde açılır mı?
  15. I

Sanki balon sönme sesi gibiydi psssss diye bianda kasadan ses geldi. Bilgisayar kapanmadı görüntü gitmedi ama ben nolur nolmaz diye direk kapadım çünkü kötü bir koku da geldi. Yanık gibi değildi ama hoş değildi. Kasayı çıkardım şuan içini açıcam sizce sorun ne olabilir ne yapmalıyım, tekrar...
  16. I

Valorant VAL 29 Hatası Çözemiyorum.

Öncelikle teşekkürler, buradaki her şeyi denedim ancak yine de olmadı. Destek talebi de benden oyun kayıtlarını istedi ve gönderdim. Yanıt bekliyorum. Kullandığım anti virüs programı Avast.
  17. I

Valorant VAL 29 Hatası Çözemiyorum.

Şehir dışına çıkmam sebebiyle 2-3 hafta kadar bilgisayarımı kullanmadım dolayısıyla Valorant da oynamadım. Eve geldiğimde bilgisayarı çalıştırdım Valorant'a girmeye çalıştım. Normalde giriş bilgilerim kayıtlıydı ancak benden tekrar istedi bir şaşırmadım değil. Giriş bilgilerimi tekrar girdim...
  18. I

Bilgisayarım Kendi Kendine Kapanıyor

Kendiliğinden düzeldi, teşekkürler.
  19. I

Bilgisayarım Kendi Kendine Kapanıyor

Yaklaşık bir haftadır bilgisayarımı hiç kullanmadım ve şuan açtığımdaysa sanki bir tık kasıyor gibi hissediyorum ve en fazla 3-5 dakika sonra kendiliğinden kapanıyor. Sıvı soğutucunun ışıkları yanmaya devam ediyor ancak klavyenin ışıkları kapanıyor, monitörde sinyal yok uyarısı geliyor. Amd...
  20. I

Telefonum aramada çok ses çıkarıyor

Öncelikle merhabalar, yaklaşık 6-7 ay önce aldığım Redmi Note 10 Pro telefonumun hem altta hem üstte hoparlörleri var gani stereo. Son birkaç güne kadar telefon sorunsuz çalışırken bir arama geldi, açtım ve ses iki hoparlörden de çok yüksek gelmeye başladı. Normalde sadece kulağımızı koyduğumuz...
Geri