Arama sonuçları: *

1. I

Laptop açılırken klavye ışığı yanıyor açıldıktan sonra bir tuşa basınca sönüyor

haftasonu kapalı ya diğer türlüde iş görmüyolar bize yollayın diyolar yollayacağım herhalde tekrardan yarın arar sorarım
  2. I

bir sonuç değişmedi maalesef 6 aydır ilk defa böyle oldu başka çözümü nedir acaba
  3. I

aynı anda mı basacağım nasıl yapacağım
  4. I

MSI katana 15 B12vgk laptopumda az önce böyle bir sorunla karşılaştım ama sorunu çözemedim. FN tuşlarından da sadece FN F8 çalışmıyor sebebini anlayamadım diğer tüm tuşlar çalışıyor. FN F8'de klavye aydınlatması var.
  5. I

Format atarken bilgisayar donuyor(Cihazlar hazır duruma getiriliyor)

Ama daha yeni oldu bu yani kaç aydır kullanıyorum bir şey olmadı ve eski formatlarda da bir şey olmadı.
  6. I

Format atarken bilgisayar donuyor(Cihazlar hazır duruma getiriliyor)

Msi Katana 15 B12VGK laptopuma format atacaktım fakat W11 kurulumu yaparken bu ekranda kalıyor daha öncesinde 2 veya 3 kere format attım ama sorun olmamıştı. Farklı flashbellek ile denedim sorun hala devam ediyor. İsoyu tekrar indirdim ama hala devam ediyor. Ne yapabilirim, yardımcı olur...
  7. I

MSI katana 15 B12vgk oyunlarda FPS düşmesi yapıyor

Merhaba bilgisayarı aldığım zamandan beri FPS düşmesi sorunu yaşıyorum. Bu LoL'den tutun Apex Legends'e, BF1'e ve popüler çoğu oyuna kadar gidiyor. Ne yaptıysam düzeltemedim 2 kere format attım yine düzeltemedim. Bilgisayarı geçen sene 30 Mayıs'ta satın aldım. Okul sebebiyle falan çok oyun...
  8. I

Boot\UEFI USB Hard Disk Drive BBS Priorities sorum var

Burada neden iki tane boot option var ve neden ikiside aynı? Başka bir flashbellek takıp denediğimde onda 1 tane gözüküyor ama format atacağım flashı takıp denediğimde 2 tane gözüküyor. Sadece partition 1-2 diye farkı var. Bu bir sorun teşkil eder mi nedenini açıklayacak birisi var mı?
  9. I

MSI laptop boot option sıralaması nasıl olmalı?

Merhaba 2 ay önce aldığım RTX 4070'li laptopum LoL ve Valorant hariç hemen hemen her oyunda drop yiyip kasıyordu. Bende tekrar temiz format atmaya karar verdim sorun çözülmezse de teknik servise yollayacağım ama bu kısım tam içime sinmediği için size sormak istedim. Rufus ile Windows 11 ISO...
  10. I

MSI katana 15 BIOS'u nasıl güncellenir?

Son olarak sormak istediğim şuan güncelliyorum da format attıktan sonra tekrardan güncellemek gerekecek mi biosu
  11. I

usb belleğimde sadece en üstteki dosya olacak ve dediğiniz gibi en üstteki usbyi seçeceğim bu kadar değil mi?
  12. I

Hocam uefi bios updateye geldim fakat dediğiniz dosya çıkmadı öyle bir şey yok bende ne yapacağım
  13. I

silinmiyor
  14. I

birde son olarak sormak istediğim şu var valorantı her açtığımda masaüstümde profile.tmp diye dosya oluşuyor silsem bile bir daha ki girişimde tekrardan oluşuyor bu nedir? neden oluşur?
  15. I

şuan değil de yarın sabah güncelleyeceğim, bios performansı arttırır mı tam olarak ne işe yarar?
  16. I

daha öncesinde dediğiniz gibiydi bu sorun var diye değiştirmiştim, tekrardan dediğiniz gibi yaptım :/ keşke şu sorun düzelse dert edindim kendime anlamıyorum çözümünü de
  17. I

1686338182 1686338242 az önce valoranttan çıktım 300-400fps üstü alıyorum ama arada garip oyunun akıcılığını bozacak takılma oluyor fps yüksek fakat takılma oluyor çok sinir bozucu
  18. I

son dediğiniz sync ayarını bulamadım hocam tam olarak nerede? 1686336825
  19. I

1686335103 işe yaramıyor :(
Geri