Arama sonuçları: *

1. F

Çözünürlük sorunu nasıl çözülür?

Biliyorum sadece bunu otomatik yapmak mümkün mü diye açmıştım konu başlığını
  2. F

Çözünürlük sorunu nasıl çözülür?

Monitör 360hz destekliyor normal 1920x1080 kullanıyorum. Çözünürlüğü değiştirdiğim zaman hz 59,934 hz de kalıyor, manuel olarak değiştirince düzeliyor ama bunu nasıl 360a sabitleye bilirim? Mesela 1920x1080 çözünürlüğü 1080x1080 yapınca hz 59,934 kalıyor sonra manuel 360hz yapıyorum aynı şekilde...
  3. F

Ram yükseltme, Dual olarak çalışırmı.

O zaten belli de ben 2li almıyorum 1-i var çünkü
  4. F

Evet bilgisayarı topladığım zaman daha sonra yükseltirim diye 1 tane ram almıştım şimdi bir tane daha alacağım. İade biraz zor oluyor da bakalım hayırlısı
  5. F

Azerbaycanlıyım da aynısından bulamıyorum piyasada tükenmiş sadece 16-n li versiyonu var. https://amazoncomp.az/product/kingston-16gb-3200mhz-ddr4-cl16-dimm-fury-beast-rgb-kf432c16bba-16-n/
  6. F

Kit olarak derken tam olarak neyi kastediyorsun anlayamadım.
  7. F

Teşekkür ederim
  8. F

Doğrudur.
  9. F

Anakart B760M D3H DDR4 bildiğim kadarıyla destekliyor siz de bakabilir misiniz? Sorun yaşar mıyım? Ramım 16 gb alacağım ram da öyle sadece birinin sonu 16 diğeri 16-n
  10. F

Bende şu anda bilgisayarda kf432c16bba/16 ramı mevcut üzerine kf432c16bba/16-n takarsam bu ikisi dual olarak çalışır mı?
  11. F

XL-747H Brown Spider

XL-747H Brown Spider mouse aldım yeni. Türkçe driver programını bulamadım. Yardım edebilir misiniz?
  12. F

Steam Pubg kalıcı ban CS2yi etkiler mi?

oyun hile olarak kabul ediyorsa benim ne için ban yememin ne manası var? ya da bu durumu bilmenin?
  13. F

her rgbli mouse makro mouse değildir. sana bir şeyi ispatlama zorunluluğum yok. konuyla ilgili bilgin varsa paylaşabilirsin yoksa diğer konulara bakabilirsin
  14. F

mouse rbgsini kontrol eden programı bile hile olarak kabul pubg ben değilim hile diye kastediğim şey hile değil pubginin hile olarak kabul ettiği şey
  15. F

Steam PUBG'de hile kullanarak kalıcı ban yersem CS2 hesabımı veya Steam hesabım etkilenir mi? Bilindiği gibi CS2'de VAC ban yedikten sonra hesapta skin satma takas etme gibi özellikler de banlanıyordu. Sorum şu ki PUBG'de kalıcı ban yersem aynı hataları alır mıyım CS2 için? (skin satma takas...
  16. F

Cs2 fps sorunu için ne yapabilirim?

driverler güncel sıcaklık değerleri normal
  17. F

nasıl kontrol ede bilirim? bu arada eskiden oyun içi 280-340 fps alıyordum son 3 gündür felan böyle
  18. F

işlemci 12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-12700K 3.60 GHz ekran kartı NVİDİA GeForce RTX4070 takılı ram 16,0 GB (kullanılabilir: 15,8 GB) sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Sistem Modeli B760 DS3H DDR4 Bilgisayar böyle...
  19. F

5800x3d rtx 3060 herhangi problem olur mu?

Evet rekabetçi oynayacağım
  20. F

Geri