Arama sonuçları: *

1. Süleyman Ayar

DDR5 SİSTEME WİNDOWS 10 KURULUR MU PERFORMANS FARKI OLUR MU

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Performans konusunda ne düşünüyorsunuz peki acaba
  2. Süleyman Ayar

DDR5 SİSTEME WİNDOWS 10 KURULUR MU PERFORMANS FARKI OLUR MU

DDR5 sisteme win10 kurmak herhangi bir sorun yaratırmı yada performansa + - bir faydası zararı olur mu ?
  3. Süleyman Ayar

Pc çalışıyor ancak Ekranda görüntü yok ve klavye mouse çalışmıyor

Bu gün aynı sorunu bende yaşıyorum tamamen aynısı şöyle bir detay ekleyeceğim bende anakartta cpu ışığı yanıyor ardından ram yanıyor vga ışığı yanmıyor ve sistem o şekilde kalıyor görüntü gelmiyor herşeyi denedim çözüm bulamadım
  4. Süleyman Ayar

Çözüldü✓ GÜÇ KAYNAĞI ÖNERİRMİSİNİZ

Tamamdır hocam teşekkür ederim
  5. Süleyman Ayar

Okadar detaylı bilmiyorum hocam ürünleri ya sahibinden de denk geldi sadece
  6. Süleyman Ayar

Corsair Cv650 buldum birtane ikinci el 1500 tl eğer sisteme yetecekse daha mantıklı olurmu 1705442239 Şuan bozuk olan psu 750w 80 plus çünkü
  7. Süleyman Ayar

Sistem için yeterli gelir mi peki hocam yani bütcem az diye sonra sorun yaşarmıyım
  8. Süleyman Ayar

1000 1500 civarı hocam bütcem
  9. Süleyman Ayar

Kardeşim hoş gördükte sınırını aşma burda derdime çağre arıyorum birde seninle uğraşmayalım
  10. Süleyman Ayar

Kral oldu olacak nükleer santral kuralım moralim bozuktu yüzümü güldürdün eyv
  11. Süleyman Ayar

bu fiyatlar üstadım uygundur max 1500 falan ama bu sisteme uyucakmı 1705441068 Olur kampa falanda götürürüm :D
  12. Süleyman Ayar

Hayırlı geceler arkadaşlar İ7770k asus rog strix z270f rtx2060 süper 16 3200mhz ram Birde tek fanın sığdığı radyatörü olan sıvı soğutmam var detaylarını bilmiyorum markası Xgımatek Bütçem çok yok parçalarım bunlar güç kaynağım bozuldu bunları idare edebilecek psu önerebilir misiniz? kaç watt...
  13. Süleyman Ayar

8+8+8 24 gb ram mantıklımı ?

i7-7700k 1050ti 8+8 3200 ram var hocam 1685119986 Çok teşekkür ederim ancak günümüzde eşya satmak biraz zor bir durum zamanla 8+8+8+8 yapmayı istiyorum oyüzden aslında amacım 24 yapmak
  14. Süleyman Ayar

anladım teşekkür ederim yinede değerli yorumun için
  15. Süleyman Ayar

peki bunun faydası olurmu bahsettiğim programlar için hocam
  16. Süleyman Ayar

anlıyorum bir tecrübeye dayanak söylüyorsun bunu ama acaba neden kötü olur bunuda paylaşabilirmisin merak ettiğim bir konu ve doğru düzgün bilgiye ulaşamadım internette
  17. Süleyman Ayar

Merhaba arkadaşlar 3200 mhz 8+8 ramim var oyun oynmıyor ağırlık olarak photosop premier pro gibi programlar kullanıyorum 8+8+8 ram yani 24 yapmak mantıklı oluyurmu performans farkı görürmüyüm ?
  18. Süleyman Ayar

Çözüldü✓ Photoshop+Premier pro için bilgisayar updatesi için yardımınıza ihtiyacım var

Gerçekten inanılmaz yardımcı oldun hocam bilgine emeğine sağlık teşekkür ederim çok ben dediğin sırada ilerleyeceğim tekar teşekkür ederim
  19. Süleyman Ayar

Çözüldü✓ Photoshop+Premier pro için bilgisayar updatesi için yardımınıza ihtiyacım var

anladığım kadarıyla önceliğimi işlemci ve anakart tarafında tutmalıyım tamamdır hepsini inceleyeceğim 1683449661 peki ryzen bir sistem mi toplamak daha iyi olur ddr4 olarak yoksa intel mi
  20. Süleyman Ayar

yani net bir bütçe belirtemiyorum neye ihtiyacım varsa ona göre biriktirip almak istiyorum ama deli gibi harcayacak bir param yok ddr4 sistemde kalmak istiyorum
Geri