Arama sonuçları: *

1. mehmet gürün

İnternetim Bilgisayarı kapat aç yaptıktan sonra tam hızını vermemeye başladı

bu senle alakalı değil ki arıyacaksın bağlı olduğun firamayı böyle böyle diyeceksin
  2. mehmet gürün

RTX 4070 Ti Super sistemde Frame Generation özelliğini açınca oyunlarda donma

Frame Generation özeliğini açtığım zaman oyunlarda Alt+Tab attığım zaman anlık donma yaşıyorum sebebi nedir? Ekran kartı: Galax 4070 Ti Super. İşlemci: R7 7800x3D. RAM: Crosair 32 GB 6000 Hz CL36 donanım hızlandırma ayarını açınca kasıyor kapatında normalleşiyor oyunlarım
  3. mehmet gürün

YARDIM! çönünürlükten dolayı mı böyle

Ancak 5den sonra atabilirim çalışıyorum
  4. mehmet gürün

YARDIM! çönünürlükten dolayı mı böyle

galax 4070ti süper 16 gb ekran kartım alt tab atınca oyuna giricne anlık fps düşüşü yaşayıp düzeliyor bir sıkıntı olmuyor ghost of tsushima da normalken cyberpunk 2077 normalde ilerkende takılıyor işlemci r7 7800x3d çönürlük full hd
  5. mehmet gürün

PC için hangi anakarti seçeceğimi anlamadım

Toplama bilgisayar topluyorum internetten bir kaç forma baktım yok b serisi anakart almaz isen işlemcinin performansını etkiler yok Z almasan böyle yok şöyle diyor bazıları da alakası yok diyor konu hakkında cidden bilgisi olan bir insan yardım ederse sevinirim fotoğrafta attığım işlemci ile...
  6. mehmet gürün

Anakartlarda h b Z farkı nedir

PC diziyorum ve firarda gezerken anakart türlerinin farklı olduğunu gördüm bazıları h almayın diyor bazıları OC yapmiyacansaniz farketmez diyor konu hakkında bilgili bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim 4070 için yeterli midir bu anakart
  7. mehmet gürün

EPİCDE DEAD SPACE çakması oyun bedava oldu

zaten öyle ama alamayan arkadaşalar bedava olan bir oyunu kaçırmasın diye açtım konuyu dead spacein yanından geçemiyor ama nerdeyse benzer hikayedeler
  8. mehmet gürün

EPİCDE DEAD SPACE çakması oyun bedava oldu

epicde dead spaceden esinlenilmiş müthiş grafikli oyun ücrestiz oldu isteyen kütüphanesine eklesin steam fiyatı ( indirimli 9 normal 20 dolar)
  9. mehmet gürün

ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ

Çok Özür dilerim anlamadım seni ilk pc dizişim biraz bilgim Intel Core i7-13700KF Rampage OCTAGON C50 yeterli mi dedin ? ekstra bir şey de sormak istiyorum ssd iyi mi? önceki pcmde bir ssd vardı çok sıkıntı cıkardı
  10. mehmet gürün

ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ

Ben amd kullanmıyorum ki sevmiyorum doğrusu... fan yetersiz mi diyorsunuz peki
  11. mehmet gürün

ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ

İNCE hesaptan bir pc dizdim şu soğutucu işelmci için yeterli mi yoksa yüksetlmem mi lazım
  12. mehmet gürün

İ513400F RX7800XT Sistem alınır mı

Bunu alıcağına 30nın üstüne 20 k daha akoy intel+rtx 4070 super al ha koyamam diyorsan 30k ya çok güzel 4060Tİ bulabilirsin çok zora düşmediğin sürece amd ekran kartı alma
  13. mehmet gürün

ASUS 3060 12GBLİK EKRAN KARTINA SAHİP PC KAÇA OKUTULUR

Selam arkadaşlar,elimde güzel bir kasa var şaun satıp yükseltme yapmak istiyorum sistem gereksimlerini vericem kaca satılır yorumlarsanız sevinirim. SİSTEM GEREKSİMLERİ: -İntel core İ5 11 nesil 3.90Hz işlemci -500 GB SSD -Caguar marka sıvı soğutma(AQUA 240) -Asus Geforce DUAL-RTX3060-O12G-V2...
  14. mehmet gürün

DLLS3 Modunu kurdum ama DisableNvidiaSignatureChecks 4 kere kurdum

rarı indirdiğimde DisableNvidiaSignatureChecks adlı dosyayı bir kaç defa kurdum aynı dosyadan bir kaç kere mi kurmuştur ? oyunun yanında RestoreNvidiaSignatureChecks 1 kerede buna bastım sonra tekrardan DisableNvidiaSignatureCheck bastım bunları read or not kurmuştum başta çalışıyordu sonra...
  15. mehmet gürün

READY OR NOT GRAFİK AYARLARI

her ayarda kasıyor knk bendede var 30 fpse kadar düşüyor değişmiyor yani
  16. mehmet gürün

Yardım ekran kartı birden %0 düşüyor

asus 3060 12 gblik ekran kartım var sürekli fps drop yiyip duruyorum lol olsun bannerlord olsun zaten genellikle bu 2 sinde yiyorum bannerlorda saliselik duraklama gerçekleşiyor ama ekran kartı kullanımı düşmüyor savaş bittiğinde envantere ya da başka bir bölüme girince ekran kartı %0 düşüyor...
  17. mehmet gürün

bioshock infinite fps drop

oyunu en yüksek ayarlarda oynarken sabitleme kapalı 350-500 açık iken 165 sabit alıyorum ama mekanda biraz ilerken birden fps drop yiyorum nedeni ne internetde bulabildim ne de oyunun ayarlarında oyunu en yüksekten yüksek ayarlara çekince yine kasıyor çözümünü bilen var mıdır yoksa pc ile...
  18. mehmet gürün

gta 5 de neden az fps alıyorum

gta 5 de adamın işlemcisinden bile iyi bir işlemcim olduğu halde gta 5 de aynı ayarlada 80 90 fps alıyorum nedeni nedir sistem gereksimlerim; -gskill 3600MHz(x8) 2 adet -asus oc dual 3060 12 gb 192 bit ekran kartı -caguar sıvı soğutma -intel core i5 gen 11 3.90 hz 1600k işlemci...
  19. mehmet gürün

bios güncellemem gerek mi

ufak tefek kasmalar var güncellemem gerek mi ve attığım bios linki güncel bios mu ekstra birde intel şeysi gelmiş o nedir
Geri