Arama sonuçları: *

1. D

Comnet Düşük hız sorunu

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, Comnet'i kapattırdım Türk Telekom'a geçtim. Şu anda sıkıntım kalmadı. TT'dan alınca interneti düzelttiler problemi.
  2. D

Comnet Düşük hız sorunu

Altyapı yetersizliği olduğunu sanmıyorum hocam. Hızım 70'e sabitti zaten. şu anda 7 alıyorum. Aynı binada oturan kuzenimin internet hızı 90'ı buluyor. Hala bekliyorum, Comnetten aradılar TT şikayeti geri çevirmiş dediler. Tekrardan dilekçe oluşturdular.
  3. D

Comnet Düşük hız sorunu

1-2 gündür böyle hocam. Modemi birçok kez açıp kapattım ama nafile.
  4. D

Comnet Düşük hız sorunu

Açtım hocam. TT'ye yönlendirdiler şikayeti.
  5. D

Comnet Düşük hız sorunu

Tamamdır hocam, teşekkürler ayrıca arkadaşlar mesajlarınız için.
  6. D

Comnet Düşük hız sorunu

Görüştüm, sizden kaynaklı diyor fakat aynı altyapıda üst katımda olan insanlarda herhangi bir sorun yok. Sorun sadece bende var ne hikmetse. Farklı DSL kablosu ile de denedim sonuç aynı değişmedi. Bakalım TT'ye arıza başvurusu yaptırttım zorla ISS'e. Çözüm ne olacak bilmiyorum.
  7. D

Comnet Düşük hız sorunu

1683474128 VDSL porttayım. 70 alıyordum zaten normalde, fakat birkaç gündür ne yazık ki hızı böyle.
  8. D

Comnet Düşük hız sorunu

Hocam buyrun;
  9. D

Comnet Düşük hız sorunu

Sorunu ne olabilir hocam? ISP kaynaklı mı benden mi kaynaklı?
  10. D

Comnet Düşük hız sorunu

Merhaba, birkaç gündür Comnet'te almam gereken hızın çok daha azını alıyorum. Önceden 70 mbps civarında hız alırken şimdi 8-9 mpbs hızlarını geçmiyor internet hızım. Sorun benden mi kaynaklı bilmiyorum. Aşağıya DSL bilgilerini bırakıyorum, anlayan arkadaşlar cevaplar ise sevinirim. Not...
Geri