Arama sonuçları: *

1. K

Ekrandaki ölü piksel midir?

Dell G2724D 27 inç
  2. K

Tesekkur ederim fakat sanirim iade edecegim. Olu piksel testini tekrar tekrar yaptım ılk baslarda cıkmamasına ragmen su an kırmızı ve yesıl renklerde farklı yanan bır adet pıksel gozukuyor.
  3. K

Yaptım zaten. Yukarıda da dediğim gibi tüm ölü piksel testlerini yaptım hiçbirinde gözükmüyor. Sadece bu oyunda mavi bir nokta gözüküyor.
  4. K

Başka hiçbir oyunda yok sadece burada bekleme ekranında ve oyun başladığında gözüküyor.
  5. K

Hayır dün yükledim oyunu
  6. K

Evet ölu piksel degil fakat ne oldugunu cozemedigim icin ciddi bir sey mi degil mi bilemiyorum. Ona gore ilk 14 gun gecmeden garantiye yolayacagim cunku
  7. K

Oyunla mı alakalı monitörle mi çözemedim. Sadece bu oyunda böyle
  8. K

Tüm ölu piksel testlerini yaptım hiçbirinde gözükmüyor sorunsuz duruyor. Ama Apex Legends oyununa girdigimde bekleme ekranında ve oyun esnasında ekranın en altında bir adet mavi gibi duran piksel gözüküyor. Ölü piksel değil sanırım ama ne olduğunu çözemedim. Oyun içinde ayarlar ekranında veya...
  9. K

2K DDR5 Sistem nasıl?

ssdyi cekilisten kazandim para vermedim.
  10. K

2K DDR5 Sistem nasıl?

Monitor, islemci ve ramler kargoda. Yarina veya en gec persembeye kurulumu yaparim . O zaman ilk anligi buraya atacagim😃
  11. K

2K DDR5 Sistem nasıl?

Cok tesekkur ederim dediginiz gibi ben de kasayi cok begendim aksine. Tamamen zevk meselesi
  12. K

2K DDR5 Sistem nasıl?

Cok tesekkur ediyorum. Bu konularda bilgisizligime denk geldi ekran kartini yaklasik bir sene once aldim daha 4000 serisi cikmamisken. Sistemi ise yeni toplayabildim. Bu yuzden dediginiz gibi ileride imkanim olursa ilk is ekran kartini degismek. 1709069113 ssdyi cekilisten kazandim ramleri ise...
  13. K

2K DDR5 Sistem nasıl?

İlk aldigim parca ekran kartiydi satmakla da ugrasmak istemedigim icin biraz geri kaldi malesef
  14. K

2K DDR5 Sistem nasıl?

Herkese iyi forumlar. Yaklasik bir bucuk yildir topladigim 2k ddr5 sistemi bugun tamamladim. Hem su an fazlasiyla tatmin edecek hem de ileriye dönuk, sistemi seviye atlatmak istedigimde sadece ekran kartini yenilememin yetecegi bir sistem olsun istedim. Sistem ve parcalarin uyumu hakkinda...
  15. K

Vatan Bilgisayar indirim

Bana fazlasiyla yeterli olacaktir o zaman 1708889854 İslemci olarak 7500f almayi dusunuyorum zaten fazlasiyla isimi gorur. Diger parcalar ise konustugumuz sekilde olacak. Evet teknoloji hizli gelisiyor fakat uc sene sonrasinda da sistemdeki parcalarin yukseltmeye az cok elverisli olacagini...
  16. K

Vatan Bilgisayar indirim

Su anlik bana yetecegini dusunuyorum eger memnun kalmazsam gelecekte degisebilirim. Oneri icin tesekkur ediyorum
  17. K

Vatan Bilgisayar indirim

bu psu ucuz degil 700 tl daha pahali ama dediginiz gibi 4000 serisi ile de uyumlu oldugu icin bunu alacagim dikkat etmemistim tesekkur ederim bu gece siparisi verecegim.
  18. K

Vatan Bilgisayar indirim

Anakart 5900 ram ise 4800 TL'ye dusuyor indirim ile. Yoksa ben de anakarta bu kadar vermeyi dusunmuyordum. Ekran kartini gecen sene aldim Gigabyte RTX 3070 Ti Aorus Master. diger parcalari yeni toplama firsatim oluyor ve karti satmakla ugrasmak istemiyorum. Tam olarak elimde olan karta gore degil...
  19. K

Vatan Bilgisayar indirim

Su anda ilk sirada bu islemciyi dusunuyorum ben de. Tesekkur ederim. 1708806765 Psu olarak tam moduler tercih edecegim gene de tesekkur ederim.
  20. K

Vatan Bilgisayar indirim

Malesef anakarta daha fazla butce ayiramiyorum cunku bu parcalari aldiktan sonra islemci monitor ve ssd kaliyor geriye. Kalan butcemi buraya ayiracagim. Yaklasik 20 k butcem var kalan bu uc parca icin. Onerileriniz icin tesekkur ederim.
Geri