Arama sonuçları: *

1. M

Format Atınca FPS'im Düştü

Driverler guncelmi
  2. M

Klavyemin yükseltme ayağı kırıldı garantiye girer mi?

1684067948 Nasıl kırıldı knk takma yeri saglammi peki sağlamsa takma yeri gonderirler
  3. M

Klavyemin yükseltme ayağı kırıldı garantiye girer mi?

Girme diye biliyorum çünkü senden kaynaklı bir şey onun kırılması knk
  4. M

MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMİYOR

1684067714 Knk kasainin güç düğmesine 1dk boyunca basılı tut 1 dk sonunda açıldığında bırak düzelir düzelmezse tekrardan win10 çevir ram leri bı kontrol et
  5. M

11k laptop önerisi hem oyun hemde ders için

Knk Macbook istemiyorum bide ikinci el de olmaz ya daha önce hiç almadım laptop
  6. M

11k laptop önerisi hem oyun hemde ders için

Merhaba bütçem 11k ve bana hem oyun oynatacak hemde ders işlerimi karsiliyacak bir laptop lazım oyun derken çok ağır oyunlar değil GTA valornat Minecraft ride 4 felan bu tarz lütfen yardım edin
  7. M

HP Victus 15 fb0025nt---hp Victus 15 fb0015nt ne fark var aralarında

En fazla 16.000 duruma göre biraz daha yüksekte bilirim bütçeyi ama fazla değil
  8. M

HP Victus 15 fb0025nt---hp Victus 15 fb0015nt ne fark var aralarında

Lütfen yardim iki modelde aynı özelliklere sahip ama fiyat varki var ne eksik var fiyatı düşük olanın
  9. M

HP Victus 15 laptop alıcam 2 model arasındayım yardım

1. HP Victus 15 fb0025nt 2. HP Victus 15 fb0015nt Aralarında çok az bı fiyat farkı var ama ikisininde parçaları aynı neden böyle lütfen yardımcı olun bu iki modelden birini alıcam ama ikisininde parçası aynı ama fiyat değişiklik gösteriyor neden ikisininde aynı olmasına rağmen fiyat farkı oluyo...
  10. M

HP laptop alıcam 2-3 model var hangisini almalıyım

1. Laptop. https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-laptop-15-fb0015nt-amd-ryzen-5-5600h-16-gb-512gb-ssd-rx6500m-freedos-15-6-fhd-144-hz-tasinabilir-bilgisayar-7j3t4ea-p-HBCV00003L6NMP?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail 2. Laptop.
  11. M

Çözüldü✓ Kasanin İlk Açiliştan 5daki̇ka Sonra Kendi̇ Kendi̇ne Kapanmasi

Ram leri dene slotlara Rama bak pinlerde sorun varmı
  12. M

OMEGA parçaların ısı sına bakma kasayı aç fanları kontrol et fanlarda sorun yoksa PSU da sorun olabilir bı ihtimal ram dede olabilir eğer ram deyse ram slotu bozulmuş olabilir
  13. M

Fanları kontrol et PSU yada CPU fanı arızalı olabilir kapanma nedeni ısıdan dolayı oluyor %80
  14. M

HP Victus laptobundaki rx6500m kaç watt

Merhaba. HP Victus laptopdaki rx6500m ekran kartı kaç watt kullanır ve laptobun içindeki kart kaç watt nasıl öğrenebilirim
  15. M

Rx6500m kaç watt laptop için

Laptop da rx6500m kaç watt Ve laptopdaki ekran kartı kaç watt kullanır nasıl anlarız
Geri