Arama sonuçları: *

1. H

Nveme ssd güncellemesi sonrası ilk açılışta yavaş boot etme ? yardım.

sorunu çözdüm biostan 1.boot optionu windows yüklü nvme seçtim geri kalan 2. 3. 4. 7. ye kadar hepsini disable yaptım 15 sn de açılıyor.
  2. H

Olay dün akşam yaşandı şuan işteyim akşam varınca deneme yanılma yöntemiyle çözmeye çalışıcam fastboot kontrol ederim şuan bilgi toplama ve düşünme aşamasındayım.
  3. H

LÜTFEN HERŞEYİ OKUYUN ARKADAŞLAR. Arkadaşlar merhaba anakartım Msi x570 A-pro şimdi upgrade etmeden önce 1. m2 ssd yuvasında 128 gb nvme takılıydı ve sata 1-2-3 portlarında sırasıyla 1tb sata ssd , 1 tb hdd ve 750 gb hdd takılıydı bu şekilde açma tuşuna basılınca 10 15 sn de açılıyordu süre...
  4. H

i3 7100 den i5-9400F e yükseltme mantıklımı

ramlerini kullana bilirsin ama anakart ve işlemci alman gerekecek tabi en iyi performans için uygun rami kullanman lazım bu arada ekran kartında darboğazın varmı elinde kalan eski parçaları 2. elde satman lazım yeni alacağın şeyler ne kadar gibi bi çok soru var intel yeni nesille anakart...
  5. H

Dark Freezer X127 Vs Id Cooling Se 214Xt (Ryzen 5600)

hocam işlemciniz 65 wat pek ısınan bi işlemci değil suan soğutucu ne kullanıyorsunuz elinizde yokmu hiç.
  6. H

kasanız 18 cm e kadar kule yüksekliğine destek veriyor ki geneli 16 cm olur 12 cm fanlıların anakart soğutucuyu neden desteklemesin onu anlamadım ram ve ekran kartı yuvasının cpu soketine uzaklığı hemen hemen aynı olur.
  7. H

hocam soğutucu seçerken ısı borusu sayısı kaç cm fanı olduğu ve sayısı , borusunun mm kalınlığına bakın 2 soğutucununda 4 ısı borusu var ve 12 cm fan ile soğutuluyor mm olarak boruların çaplarıda aynıysa benzer sonuçlar çıkar çok fazla kule soğutucu ve inatla halen kule soğutucu kullanan birisi...
  8. H

Çözüldü✓ Nvme SSD için soğutucu ?

sorunu çözdüm hocam soğutucu aldım dün ankarada olduğumdan 2. el buldum çok uyguna netac nv7000 marka nvme nin soğutucusu bide anakart x570 oldugundan çipsetin fanınıda aktif ettim nvme slotada üflüyor sıcaklıklar sabit ve 45 derecenin altında.
  9. H

Türkiyede duzgun yok olanda pahalı Aliecpresten ben guzel bise alayim takayim
  10. H

Hocam zaten ssd isinmiyor ekran kartimin altinda olunca onun ısısı ssdyi isitiyor boşta 40 derece stres testi yapıyorum ssdye 45 50 derece oluyor ama oyunda ekran kartim isinmaya baslayinca yavas yavas isitiyor ssdyi
  11. H

Arkadaşlar Kingston NV2 SSD (2 TB) (SNV2S/2000G) marka model ssdim var ekran kartımın altına denk geliyor stress test yapıyorum 45 50 derece geçmiyor ama uzun süre 2 saat ve üzeri durumlarda ekran kartımın ısısından etkileniyor 60 65 derecelerde çok uzun süreli durumlarda 3 saat ve üzeri 72...
  12. H

Monitör alıcam çok kararsızım lütfen yardım edin

hocam mağazadan gidip bakılır bakılırda video oynatıyorlar sadece renklerini felan anlarsın anca hangisinin adam akıllı olduğunu anlamak için oturup 1 saaat oynamak lazım.Alacağım ürünün netteki fiyatı vatanla aynı ise gidip vatandan alırım kargo vs beklememek sonuçta Ankara gibi büyük bi yerdeyim.
  13. H

hocam 270 280 hz yi sistemim yetse hikayeli oyunun optimizasyonu yetmez bu monitörler e-spots cuların monitörü bnim cs go valorant işim yok diğeride aşırı büyük
  14. H

https://www.epey.com/monitor/lenovo-legion-y27-30.html GTG panel birde 400 nit parlaklığı var gündüz perdeyi çeksemde ışık gelebilir 180 hz fiyatıda uygun
  15. H

forumları okudum kafamı karıştırdılar galiba bende IPS istiyodum 3-4 gündür araştırıyorum araştırdıkça kafam karıştı ondan konu açtım
  16. H

IPS de ghosting oluyor diyorlar 1683872784 IPS de ghosting çok oluyor diyorlar
  17. H

sistemim R7 5800x3d 32 gb 3600mhz Dual Ram RX 6950 XT Ekran Kartı Msi x570 A-Pro 2+2 TB Nvme SSD Arkadaşlar öncelik göz sağlığım oyun oynayınca çok kızarıyor kuruyor damla vs ile bir nebze rahatlıyorum (Meslek Hemşire bu arada) hayatımda 60 Hz üstü monitör kullanmadım.İnsanlar 144 ve 165 Hz de...
  18. H

5950x vs 5800x3d Hangisi ?

Arkadaşlar 7500 TL'ye arkadasim 5950x satiyor yada 7000 TL'ye 5800x3d hangisini alayim işlemcileri uzun soluklu gittigi yere kadar kullanicam 2x16=32gb 3600mhz ram x570 a-pro 6950xt Sistem zamanla daha iyileri alinabilir.Ekran karti vs vs Oynanacak oyunlar hikaye oyunlari E sports sevmiyorum.
Geri