Arama sonuçları: *

1. E

Türk telekomdan 250 TL Petrol Ofisi Kuponu

Nasıl kullana bem bunu ekledi muygukamaya puan gözüküyo ama nasıl kullancam positive card almak zorundamıyım bunu kullanmak için
  2. E

500.000 TL ARABA ÖNERİSİ

Bi tık zorlamayla 500.000 Tl nakitim var şuan. Bana çok masraf çıkarmıyacak bi araba almak istiyorum öneriniz varsa bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  3. E

LAST OF US PART 1 Mİ HOGWARTS LEGACY Mİ

Epic gamesten 1 oyun alacapım şuan kendi indirimimle hogwwarts deluxe edition 200 tl ye geliyor Last of Us part 1 500 tl ye geliyor iki türüde seviyorum harry potter filmleri kitapları okudum evreni seviyorum Last of us da aynı şekilde sevdiğim oynamak istediğim bi oyun sizce hangisini almak...
  4. E

❌İndirim Bitti! Kahve Dünyası Lavi Karışık Çikolata 2 Kg 600₺

evet mini ama fiyat gene çok uyguna geliyor 175 lira satış fiyatı 7 paket aldım paketi 90 a geldi
  5. E

❌İndirim Bitti! Kahve Dünyası Lavi Karışık Çikolata 2 Kg 600₺

gofriklerdede geçerli galiba %20 indirim var 4 paket 10 lu aldım 460 a geldi
  6. E

🔥İndirim Pazarama alt limitsiz 250 Tl

lanet olsun bu siteye sipariş verdim 2 hafta oldu daha kargoya verilcek mesaj atıyorum ne bi cevap ne bi sonuç
  7. E

🔥İndirim Megamus S09 Kablosuz Gamepad 830 -900 TL Arası

linkler açılmıyor
  8. E

🔥İndirim CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık

KULLANAN CARMI NASIL ACABA HYPER X CLOUD CORE DTS DEN İYİMİDİR BENDEKİ BOZULDU KULAKLIK ARIYORDUM
  9. E

❌İndirim Bitti! KIOXIA 2TB Exceria Heatsink NVMe M.2 SSD 4.674 TL

benim ssd geldi bugün taktım kullanıyorum bişey sorucam ama ben bu harici soğutucuyu çıkardım ped gibi bişey vardı bu ped haric isoğutucuda kaldı bende bi parça kopardım ssd çipin üstüne yapıştırdım sorun olurmu :)
  10. E

Ssd taktıktan sonra her hangi bisey yapmak gerekiyormu bilgisayardan
  11. E

Ben aldımda net anlıyam biri yardımcı olabilirmi ben laptolda kullanmak için aldım bu soğutucu kısmını sökül taksam olurmu bide sökerken dikkatbetmem gereken bisey varmı ona göre iade de edebilirim olmaz diyorsanız
  12. E

tekrar indirime girmiş aldım inşallah üzmez laptop oyun ve depolama için kullanacağım
  13. E

monster laptop var bende anakart 2tb desteklememe durumu olabilirmi acaba
  14. E

🔥İndirim HIKSEMI WAVE Pro 2TB Gen3 M2 SSD 3653TL

APP150 KODU İŞE YARAMIYOR BENMİ YANLIŞ YAPIYORUM
  15. E

SSD ÖNERİSİ 1 VEYA 2 TB LAPTOP İÇİN

3 YILDIR KULLANDIĞIM LAPTOP İÇİN SSD ALMAM GERKİYOR HAFIZA YETMİYOR OYUN DİZ İFİLM VS İÇİN KULLANIYORUM BASİT İŞLERDE YAPTIĞIM OLUYOR. ÇOK ANLAMIYORUM BU NASILDIR SİZCE VEYA SİZİN ÖNEREBİLCEĞİNİZ VARSA BEKLERİM ÖNERİLERİNİZİ...
  16. E

🔥İndirim WD SN7100 1 TB 7250/6900 2.799 TL

indirim bitti galiba laptop için alıcaktım ama
  17. E

Çözüldü✓ Monster Laptop alınır mı?

T7 v20.4 kullanıyorum 4 senedir 0 sorun dün termal macunu kendim değiştirdim RDR2 ultra ayarlarda işlemci sıcaklığı 75 ekran kartı 76 77 lerde yeri geldi 1 hafta açık kaldığı bile oldu 1 kez sorun yaşamadım. Abim abra kullanıyordu 8 senedir ondada hiçbir sorun olmadı hatta yetersiz geliyor diye...
  18. E

❌İndirim Bitti! Oreo püsküt 220 gr 4 adet alım tane 65 TL, Halley 7'li 4 adet alım tane 44 TL

ben ekliyorum 4 tane dediğiniz fiyatlara düşmüyor
Geri