Arama sonuçları: *

1. S

Acil Adobe Ilıstrator kullanmayı bilen biri lazım

Merhabalar yarın ödev teslimim var yapamıyorum ödevi basit düzeyde adobe kullanana birini ihtiyacım var ücretini vericem maksimum 3 saat sürebilecek bir ödev yardım lütfen
  2. S

Gamepad Parmak ağrısı

Teşekkürler
  3. S

Gamepad Parmak ağrısı

Günde takribi 1-2 saat bazen daha az olsada gamepad ile fifa 24 oynarken sol başparmağımın içi su topluyor içe doğru eziliyor oyun oynarken büyük ihtimalle çok fazla sert ittiriyor basıyor olabilirim analoğumun sol üste olmasğnında etkisi olabilir birde analoğun içi çukurlu tam ılarak ona...
  4. S

Msi g30 v2 beyaz gamepad

Merhabalar 2 gün önce indirimden almış olduğum gamepad testi yaptım sağlayınca bir tuş yerinden hafif oynuyor birde şarj kablosu takma yerinde veya terefon bağlantı noktasının orda mavi bir kalem işareti var yani biri çizmiş sizce bu test oranları iyi mi 1685439912 Çok hafif yeni ses çıkarıyor...
  5. S

Kablosuz Ağ Yardim

Malesef çıkmadı kutu içinden hocam anladım teşekkür ederim yardımlarınız için 🤝🏻🙏🏻 1684150313 Anakart modelim buymuş ASUS PRIME B550M-A/CSM
  6. S

Kablosuz Ağ Yardim

Hocam böyle gözüküyor var mı acaba benim
  7. S

Kablosuz Ağ Yardim

yeni kasa aldım kablosuz ağlar gözükmüyor aygıt yöneticisindede kablosuz ağ ile ilgili bir şey yok yardımcı olabilir misiniz
  8. S

Merhaba mönitörüm kusurlu mu geri iade etmeli miyim kullananlar yardım

Merhaba aoc 27 ekran monitörüm geldi ancak resimde görüldüğü gibi o ksmı açık olmasıyla beraber monitörün kasası giriş yuvaları vs azcıkda olsa oynuyor arada boşluk var giriş kısımlarıyla sizce geri iade etmeli miyim yoksa çok ufuk kusurlar bir şey olmaz mı. 1684139748 mönitör modeli
  9. S

4-5K bandı monitör alımı

Teşekkür ederim
  10. S

4-5K bandı monitör alımı

Merhabalar ikisi arasında kaldım 27 ekran alırsam piksel kalitesi 23e göre düşük olur mu 27 ekranın fiyatı uygun gibi geldi 1683797253 Oyun oynamanın yanı sıra aktif olarak film vs seyrettiğim oluyor
  11. S

4-6k MONİTÖR almak için yardım

+++++ farklı düşüncesi olan
  12. S

+++(++ + farklı öneri var mı
  13. S

merhabalar böyle bir sistem dizdim ortalama 5 kya kadar zorlayarak 6 kyı da görebilirim bu bantlarda güzel fiyat performans bu sistem için iyi olacak bir mönitör arıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Geri